2/8/14

oxyro N2.314





























Διεθνές τουρνουά Lokoball στη Μόσχα 

ΠΑΟΚ - Μπάλτικα - 5-3

Νέος θρίαμβος για την ομάδα Κ11 του ΠΑΟΚ στο διεθνές τουρνουά Lokoball

Ο ΠΑΟΚ γύρισε στη Μόσχα ως ένα από τα φαβορί και δικαίωσε τον τίτλο της. Η ομάδα των Βασίλη Καναρά, Αλέξη Αλεξιάδη και Δημήτρη Ταξίδη συνέτριψε στον τελικό την Μπάλτικα Καλίνιγκραντ με 5-3 στον μισάωρο τελικό του Lokoball.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ βγήκε πρώτη στον όμιλό της κερδίζοντας την ΤΣΣΠ Κούμπαν 2-0 με γκολ των Τσαγκαλίδη και Κουίδη και την Ακαδημία Τάμποβ 2-1, με σκόρερ τους  Κύζιλη και Δασκαλάκη, ενώ έμειναν στο 1-1 με την Ακαδημία Κολοπλιόβα (το γκολ πέτυχε ο Τσαπακίδης).
Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Μορντόβια από το Σαράνσκ – και τα δυο γκολ πέτυχε οΔασκαλάκης – και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.  Οι πιτσιρικάδες απέφυγαν τα περσινά δράματα των πέναλτι, μπήκαν στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι, προηγήθηκαν από νωρίς και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Το σκορ στα μέσα του αγώνα είχε φτάσει ήδη στο 4-0, η Μπάλτικα μείωσε ο ΠΑΟΚ απάντησε και στο τέλος οι νεαροί παίκτες έριξαν ρυθμούς και δέχτηκαν δύο γκολ ακόμα τα οποία είχαν μικρή σημασία. Από ένα γκολ σημείωσαν οι Μάντικας, Κωνσταντέλιας και Στοϊνοβιτς ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Στελλάκης.
Έτσι λοιπόν τα "αετόπουλα" επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη θριαμβευτές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ένα διεθνές τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...