14/8/14

oxyro N2.323













 



Φιλικό  προετοιμασίας

 ΠΑΟΚ - Ίντερ - 0-0

Ο  ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό της  προετοιμασίας του μπροστά σε 18.000 θεατές αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την Ίντερ , παρουσιάστηκε με εξαιρετική αμυντική λειτουργία καθήλωσε την Ίντερ που έφτανε πολύ δύσκολα στην περιοχη μας , η ομάδα έτρεξε, έδειξε μεγάλη ομοιογένεια και γενικά ικανοποίησε με την εμφάνισή της εισπράττοντας στο τέλος το χειροκρότημα του κόσμου. Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ίντερ, η ΠΑΕ -μέσω του απερχόμενου προέδρου της- τίμησε τον Χαβιέρ Αδελμάρ Ζανέτι...

Άγγελου Αναστασιάδη
"Είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ευχαριστημένος. Γιατί φοβόμουν πάρα πολύ επειδή κάναμε δύο προπονήσεις στις τελευταίες 48 ώρες. Όμως δείξαμε ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο γιατί τα παιδιά κάνουν καλή προσπάθεια και κάνουν πολλή καλή ζωή. Αυτό είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και όλους μας. Παίξαμε με ομάδα με σπουδαίους παίκτες και ανταποκριθήκαμε σωστά.
Είμαι ικανοποιημένος με το αμυντικό κομμάτι της ομάδας καθώς δεν δημιούργησαν οι αντίπαλοι καμία φάση. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η φρεσκάδα και σύντομα θα είμαστε πιο γρήγοροι στην σκέψη.
Η δουλειά που έγινε ήταν πάρα πολλή καλή. Από εδώ και πέρα την ομάδα την αφήνω στα χέρια της Παναγιάς. Αύριο γιορτάζει η Παναγιά και θα την αφήσω στα χέρια της. Βέβαια τώρα θα λένε μετά και τι θα κάνει αυτός θα κάθεται; Ε, εντάξει δεν ξέρω ποιος θα το πει αυτό και γιατί. Όμως επειδή έχω πολύ εμπιστοσύνη σε αυτήν πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά. Θα δουλεύουμε κάθε μέρα κάθε βράδυ για την ομάδα.
Ο Μακ απουσίαζε γιατί γέννησε η γυναίκα του και έπρεπε να είναι εκεί. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και για τον Μακ και να του ευχηθούμε να τον έχει καλά η Παναγιά και αυτόν".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
"Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα όπως είναι η Ίντερ, τα κίνητρα είναι πάντα πολλά. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω τα καταφέραμε. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς. Όποιο σύστημα και να παίξουμε στο επόμενο ματς, θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό".
Για τη Ζίμπρου είπε: "Δεν ξέρουμε κάτι για την Ζίμπρου, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Σίγουρα το τεχνικό τιμ γνωρίζει για τον αντίπαλό μας στο Europa League".
Aναφερόμενος στη δική του αγωνιστική κατάσταση, σημείωσε: "Το θέμα είναι να είναι καλά η ομάδα. Εμείς οι διεθνείς θέλουμε να φτάσουμε τους υπόλοιπους παίκτες σε φυσική κατάσταση, γιατί είχαμε μείνει πίσω".

Γιάννης Σκόνδρας
"Παίξαμε καλά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη για το ματς με την Ζίμπρου. Από εμάς εξαρτάται και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να περάσουμε. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε κι άλλο για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ματς".
Για τον φετινό ΠΑΟΚ σχολίασε: "Σίγουρα είμαστε πιο ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που θα ματώσουν για την φανέλα".
Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως στόπερ, ανέφερε: "Έχω παίξει ξανά στόπερ. Θα παίξω όπου χρειαστεί και όπου πει ο προπονητής. Κανείς δεν θα έπαιζε σε μια θέση που δεν θα μπορούσε".

Στέφανος Αθαναδιάδης
"Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Ζίμπρου. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Χτίζουμε μια ομάδα με μέλλον. Σήμερα δείξαμε πως πάμε καλά. Το αν θα περάσουμε εξαρτάται από εμάς και όχι από τη Ζίμπρου», είπε ο φορ του «δικεφάλου».
Όσον αφορά τον τραυματισμό του, δήλωσε: "Είχα μία σύσπαση στον δικέφαλο. Δεν έχω κάτι ανησυχητικό".

Μαντούρο
"Είμαστε μία πραγματική ομάδα και αυτή είναι η διαφορά με πέρσι. Προσπαθούσαμε να καλύψουμε ο ένας τον άλλον και όταν λείπει κάποιος ή δεν παίζει καλά, προσπαθούμε να παίζουμε εμείς για αυτόν"...
Και συνέχισε: "Πήραμε ένα 0-0 σε μία μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τους επόμενους αγώνες που έρχονται. Πέρσι ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα καθώς δεν είχα πολλά ματς στην Ισπανία. Φέτος μπήκα νωρίς στην προετοιμασία και είμαι καλά"...
Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον Άγιαξ, είπε: "Δεν μπορώ να πω κάτι για τα δημοσιεύματα από την Ολλανδία για τον Αγιαξ. Νοιώθω καλά εδώ και πιστεύω να κάνουμε μία καλή χρονιά".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς (70' Σπυρόπουλος), Κατσικάς (70' Τσανδάρης), Σκόνδρας (70' Παναγιωτούδης), Τζαβέλας (68' Βίτορ), Τζιόλης (56' Κάτσε), Μαντούρο (68' Σαββίδης), Γκολάσα (51' Μάρτενς), Κίτσιου (70' Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης (64' Κουλούρης), Αθανασιάδης (35' Περέιρα).

Ιντερ: Handanovic (69' Carizzo), Moreira, Jesus (86' Silvestre), Icardi, Kovasic, Vidic (69' Andreolli), Rannochia, D' Ambrosio (56' Osvaldo), Nagatomo (79' Obi), Hernanes (79' Guarin), M' Vila

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -