30/3/14

oxyro N2.221















 
 















Superleague Αγωνιστική: 32η

ΠΑΟΚ - Καλλονή - 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την Καλλονή με 2-1, πήρε τον επιπλέον βαθμό στα φετινά play offs
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καθιερωμένων πριν από κάθε εντός έδρας ματς βραβεύσεων, τίμησε  τον Παναγιώτη Κερμανίδη...

H ειδική βαθμολογία αν τα play offs άρχιζαν τώρα:
Ομάδες /  βαθμοί
  •   2. Π.Α.Ο.Κ. 2
  •   3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1
  •   4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1
  •   5. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0
Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 83
2. ΠΑΟΚ 66
3. Ατρόμητος 63
4. Παναθηναϊκός 63
5. Αστέρας 57
6. ΟΦΗ 41
7. Εργοτέλης 41
8. Πανθρακικός 41
9. Λεβαδειακός 39
10. Παναιτωλικός 39
11. Πανιώνιος 38
12. ΠΑΣ Γιάννινα 37
13. Καλλονή 36
13. Ξάνθη 35
15. Απόλλων Σμύρνης 33
16. Βέροια 32
17. Πλατανιάς 31
18. Άρης 20

Γιώργος Γεωργιάδης
"Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι μας από πλευράς θεάματος και επιθετικότητας, αλλά ήταν μία σημαντική νίκη. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μετράει η ουσία. Το πρόβλημα ήταν ότι η Καλλονή με μία ουσιαστική επίθεση, σκόραρε. Είναι δύσκολο για τους παίκτες μας με τόσες αλλαγές να βρεθούν εύκολα στο γήπεδο και να παίξουν σωστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουλούρη και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για την ομάδα μας στα επόμενα χρόνια".

Αν μετάνιωσε για τις επιλογές του: "Όχι, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα μετάνοιωνα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά έπρεπε να κάνουμε και ένα προγραμματισμό για τα επόμενα παιχνίδια".

Για τις δυσκολίες στα τελευταία ματς: "Εμείς ως ΠΑΟΚ και ως μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Είναι καλύτερα όταν κερδίζεις άνετα. Το θέλαμε σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε, είναι μία πραγματικότητα τα εκτός έδρας παιχνίδια, εύχομαι μέχρι το τέλος της σεζόν να τα αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο.

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη: "Δεν θέλω να σχολιάσω ατομική απόδοση των παικτών. Ο Σαλπιγγίδης σήμερα είχε ένα δοκάρι και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Από όλους τους παίκτες περιμένουμε περισσότερα πράγματα, εύχομαι και αυτός να ανεβάσει την απόδοσή του".

Για την κατάσταση της ομάδας πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό: "Νομίζω ότι είμαστε καλά, σε καλή κατάσταση. Ακόμη και από τη Ριζούπολη, είπα στους παίκτες ότι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά".

Για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού: "Έχουμε μία δύο μέρες, κάτι έχω σκεφτεί. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια".

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Είναι πρόβλημα. Στη Ριζούπολη δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένα, το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη. Ίσως χρειάζεται και λίγο παραπάνω τύχη. Πάντως, δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες".
 
Ευθύμης Κουλούρης 
"Όλα τα γκολ είναι γλυκά, εγώ προσπαθώ να κάνω το καλ΄τυερο για την ομάδα μου. Το ονειρευόμουν καιρό, το περίμενα και περίμενα τη στιγμή που θα έπαιζα σε αυτό το θρυλικό γήπεδο. Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή".

Για την προοπτική καθιέρωσής του στον ΠΑΟΚ:
"Κάθε νέος ποδοσφαιριστής έχει ένα τέτοιο όνειρο".

Αν είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία:
"Νομίζω ότι είμαι πανέτοιμος".



ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Μάρτενς (57' Στοχ), Νίνης, Ολίσε (46' Βούκιτς), Σαλπιγγίδης, Χούσεν (70' Κουλούρης).

Καλλονή: Μάππας, Ζακουανί, Βάλιος, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Κειτά (67' Σιλιγαρδάκης), Καλτσάς, Φουρλάνος (60' Κάσσα Νιαμπούγιου), Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε (79' Γκαρσία).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου