16/3/14

oxyro N2.211











 










 
SuperleagueΑγωνιστική: 29η
 

Ραντεβού σε... 10 χρόνια .......

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 29η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον ΑρηΘ , απέναντί του είχε έναν καραγκιόζη , προκλητικό πουλί διαιτητή  Κομίνη,  πήγε αποφασισμένος στο Χαριλάου για να σκοτώσει το ποδόσφαιρο με τα διαιτητικά του εγκλήματα κατάφερε τελικά να σταματήσει τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με τους ανύπαρκτους.
Τέσσερις ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ κόκκινες κάρτες δεν έβγαλε ο, ο οποίος στο 45΄ απέβαλε τον Κάτσε για χτύπημα σε αντίπαλο, ενώ είχαν προηγηθεί δύο καρατιές από Τσουμάνη (στα 57΄΄ δευτερόλεπτα) και Βαγγέλη (στο 7΄) που έμειναν ατιμώρητες. Αφού βγήκε ο Κάτσε, ο Αγκάνθο έχοντας κόκκινη χτυπάει με αγκωνιά τον Τζαβέλλα και δεν αποβάλλεται, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποβάλλεται και ο Καμινιώτης που έχει κίτρινη και ρίχνει σκαριά στον Κατσουράνη.

Άντε στα τάρταρα, κακοποίηση και εγκληματίες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ποδοσφαίρου , ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ  ομαδούλα , επιτέλους ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΠΟΛΗ........

Γεωργιάδης
"Έγινε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είδατε όλοι. Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".
Για το αν νιώθει προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του: "Οχι, όλα πήγανε καλά..."

Γιώτης Σταματόπουλος
"Σήμερα υπήρχε πάθος, αλλά και πολλές διακοπές στο παιχνίδι. Σίγουρα γίνανε πράματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Άρη και από ένα καθαρό λάθος δικό μας δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κλέψουμε το ματς, πήραμε τον ένα βαθμό και πάμε για την συνέχεια".

Έργκους Κάτσε 
«Αν ήταν η δικιά μου φάση κόκκινη, στους παίκτες του Άρη έπρεπε να δώσει τουλάχιστον τρεις κόκκινες»!

Γιώργος Τζαβέλλας
«Νομίζω ότι σήμερα δεν θα έπρεπε να μιλήσουμε, εάν δεν ήμασταν  υποχρεωμένοι να το κάνουμε στο συνδρομητικό κανάλι. Θα ήταν καλύτερα να μην κάνουμε καμία δήλωση για αυτό που έγινε εδώ.  Δεν φοβήθηκε η ομάδα με όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, μας εμπόδισαν πολλά, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε τον αντίπαλο προπονητή, τον κόσμο ή τον διαιτητή. Ήρθαμε με παιδάκια στο γήπεδο, κρίμα που ήταν κι αυτά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι ο κόσμος μας ήθελε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά παίκτες και προπονητές και διοίκηση δώσαμε τα πάντα και ευτυχώς είμαστε σώοι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο Τζαβέλλας: «Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και αυτό που θα κάνουμε στη συνέχεια, είναι να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και για το καλύτερο».

Στέφανος Αθανασιάδης
«Σήμερα δεν παίχτηκε παιχνίδι και φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Συνήθως ο νεκρός ανασταίνεται το Μεγάλο Σάββατο. Γι΄ αυτό το λόγο δεν αναστήθηκε ο νεκρός. Δεν θέλω να ξαναγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο και χαίρομαι που δεν θα ξαναγωνιστώ»

Παναγιώτης Γλύκος
«Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω; Για ένα ποδοσφαιρικό ματς, για ένα πολεμικό παιχνίδι; Από την αρχή μπήκαμε και αρχίσαμε να ασχολούμαστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο. Είχαμε κι ένα διαιτητή να μην σφυρίζει τίποτα και να πηγαίνει αντίθετα σε όλα. Τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε όταν γίνεται αυτό; Μας έβγαλε από τα ρούχα μας. Ξεκινάμε το δεύτερο ημίχρονο με αμφισβητούμενη φάση, με έναν παίκτη του αντιπάλου να έχει κίτρινη κάρτα και να συνεχίζει γιατί δεν πήρε δεύτερη. Έτσι δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, με τις κροτίδες γύρω γύρω και όταν σου βγάζει έναν παίκτη και έχουν γίνει τόσα μαρκαρίσματα και δεν βγάζει ούτε κάρτα τι να πεις… Δεν  προλάβαμε να μιλήσουμε στο ημίχρονο γιατί ο διαιτητής κλείστηκε στο γραφείο του. Απλά στη φυσούνα του ζητήσαμε να παίξει φυσιολογικά και λογικά. Στο δεύτερο πήραμε κι εμείς κάποια σφυρίγματα αλλά ήταν ήδη αργά. Τι να το κάνεις. Είχαμε μείνει ήδη με 10 και ήταν αργά. Πριν δεχθούμε το γκολ, από μία φάση που δεν υπάρχει καν φάουλ. Ήμασταν καλά στο παιχνίδι. Ο Άρης δεν είχε δημιουργήσει φάση. Αν είχαμε πάρει έναν σφύριγμα που έπρεπε πριν το γκολ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό. Σε ένα τέτοιο ματς που ήρθαμε να παίξουμε με τον τελευταίο, γιατί είναι ο Άρης, αλλά είναι ο τελευταίος και ήρθαμε για τη νίκη, αλλά όλοι είδατε τι έγινε».

Αρηθ: Διούδης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Κύργιας (79' Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Καμινιώτης, Σουνάς (60' Καραγιάννης), Οικονομόπουλος, Μανιάς, Τάτος, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας,  Βίτορ, Ινσαουράλδε,Τζαβέλλας, Κάτσε, Κατσουράνης (93' Κίτσιου), Νάτχο, Λούκας (63' Σαλπιγγίδης), Στοχ (86' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...