23/3/14

oxyro N2.216

















 










 









 
Superleague  Αγωνιστική: 30η
 

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα - 2-1 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τη "ΣΥΜΜΟΡΙΑ"

Πόλεμο έχουμε.... και φυσικά τέτοιες ξεφτιλισμένες αδερφές που είναι μόνο πούστικο πόλεμο ξέρουνε να κάνουνε με τις γνωστές μαριονέτες τους....

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 14.000 οπαδούς μας , παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, και αποβολή του Βίτορ , γύρισε το παιχνίδι, νίκησε τον  ΠΑΣ με 2-1 και την συμμορία Βοσκάκηδων! Τα γκολ  Στοχ και Λούκας.
Αυτός που τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα ήταν ο Λάκη Πρόγιου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’50, μεγάλη μορφή για την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ο Λάκης Πρόγιος αγωνίστηκε για μία δεκαετία στον ΠΑΟΚ, από το 1953 μέχρι και το 1963 και αγωνίστηκε 193 φορές με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 77
2. Ατρόμητος 62
3. ΠΑΟΚ 62
4. Παναθηναϊκός 59
5. Αστέρας 54
6. Πανθρακικός 40
7. ΟΦΗ 38
8. Παναιτωλικός 37
9. Καλλονή 36
10. Λεβαδειακός 36
11. ΠΑΣ Γιάννινα 36
12. Εργοτέλης 35
13. Ξάνθη 35
14. Πανιώνιος 34
15. Απόλλων Σμύρνης 29
16. Βέροια 28
17. Πλατανιάς 28
18. Άρης 20

Γιώργος Γεωργιάδης  
"Είχα πει στο παιχνίδι με τον Άρη ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Για ακόμη ένα παιχνίδι παίξαμε για πολλή ώρα με δέκα παίκτες. Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Πρέπει να τη διαχειριζόμαστε κατάλληλα την ένταση στον αγώνα μας. Αν κάνουμε λάθη, εμείς τα πληρώνουμε. Το ματς το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, ο ΠΑΣ δεν ρίσκαρε. Πέτυχε αυτό το όμορφο γκολ και εμείς με διάθεση και ψυχή γυρίσαμε το παιχνίδι. Η ώρα διεξαγωγής ήταν δύσκολη για τους παίκτες και δεν τους βοήθησε να έχουν καλό ρυθμό".

Για τις τιμωρίες από τις πολλές κάρτες: "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Έχουμε πολλές τιμωρίες και θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε".

Για τα πέναλτι που δεν δίνονται στον ΠΑΟΚ: "Είναι ένας λόγος που μιλάω για τις ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τις κινήσεις του μετά το 0-1: "Ήθελα να παίξουμε με 4-3-2, είχαμε όμως μεγάλο πρόβλημα με τα χαφ. Κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη δουλειά ο Στοχ και ο Λούκας και το έκαναν καλά, ως εσωτερικοί χαφ".

Για τις αντιδράσεις των παικτών του: "Πρέπει να υπάρχει ένταση. Δεν πρέπει να είμαστε μαλθακοί, να γίνονται πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αντιδρούν οι παίκτες. Πρέπει, όμως, να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ένταση".

Για την εικόνα του Στοχ: "Ο Στοχ είναι ένα παίκτης που έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Και σε εμάς έχει κάνει πράγματα. Δείχνει στοιχεία που μας έδειξε και στο ξεκίνημα της παρουσίας του εδώ, προσπαθεί πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μιλήσαμε, του εξήγησα ότι η ευθύνη και η φήμη είναι δική του. Και ο προηγούμενος προπονητής τον στήριξε πολύ και τώρα εμείς τον πιστεύουμε. Επαναλαμβάνω, μακάρι να συνεχίσει έτσι".

Λούκας Πέρεθ 
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μετά την αποβολή του Βίτορ, αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και με την βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι. Διαθέτουμε παίκτες με προσωπικότητα που δείχνουν χαρακτήρα και γυρίζουν τέτοια παιχνίδια".
Για τον αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα: "Δεν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήταν δύσκολο με την έννοια ότι μείναμε με δέκα παίκτες. Είμαστε μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να γυρίζουμε τέτοια παιχνίδια".
Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: "Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα δύο ματς μέχρι τον πρώτο ημιτελικό. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε".

Γιάννης Σκόνδρας
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ξέραμε τις καιρικές συνθήκες ότι θα έχει ζέστη και φυσικά το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Είχαμε ψυχή και πάθος όλη η ομάδα και καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή την οποία νομίζω δικαιούμασταν. Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα σίγουρα έχει μειονέκτημα. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ έχει καλή και ποιοτική ομάδα και νομίζω το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό κερδίσαμε. Γενικά όλη η ομάδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα από τη στιγμή που δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και νομίζω ότι τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Είναι μεγάλης σημασίας αυτοί οι τρεις βαθμοί και θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ ώστε να μπούμε στα πλέι οφ αν είναι δυνατόν με περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας».

Μίροσλαβ Στοχ 
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτα και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας μετά την αποβολή του Μιγκέλ. Προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στο ότι παίζαμε με 10, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά καταφέραμε, ίσως και με τύχη, να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι μας αφήσαμε δύο βαθμούς".
Για τη διαιτησία: "Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, αλλά κάθε εβδομάδα γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο και περίεργο αυτό που συμβαίνει. Έχω παίξει πολύ και σε διάφορες χώρες, αλλά αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γιατί είναι άσχημο να αισθάνεσαι ότι παίζεις απέναντι σε περισσότερους από 11".
Αναφορικά με το μέλλον του: "Έχουμε ακόμη κάποια παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν, έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας και ελπίζω να το κατακτήσουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, εκτός από ότι έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στη Φενέρ. Θα δούμε το καλοκαίρι".

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Κίτσιου (65' Χούσεν), Στοχ, Σαλπιγγίδης (56' Λούκας), Βούκιτς (46' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (73' Μπέριος), Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Βίλα (87' Νάκος), Γιάκος (50' Ακόστα), Ίλιτς

Διαιτητής: Βοσκάκης Μιχάλης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου), Κοντίζας Ιωάννης (Πειραιά)
Τέταρτος διαιτητής: Τοπούζης Γιάννης (Θράκης)
Παρατηρητής: Αμυγδάλης Γιώργος (Σερρών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...