25/3/14

oxyro N2.217












 Η Θύρα 4 ευχήθηκε χρόνια πολλά στον συντοπίτη Άρη για τα 100 χρόνια του

"Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εύχεται στον συμπολίτη Άρη χρόνια πολλά, παρόλο που όλα συνηγορούν ότι θα είναι λίγα και μίζερα. Θα περίμενε κάποιος ότι αυτή είναι η στιγμή να επιδοθούμε σε καζούρα και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές καθώς ο πρώτος αιώνας ζωής τους, συμπίπτει με την επικείμενη πτώση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ενώ παράλληλα είναι ορατός ο κίνδυνος της οριστικής διάλυσης.

Εμείς όμως σήμερα που είναι ημέρα χαράς επιφυλασσόμαστε να γράψουμε τον επικήδειο. Δεν θέλουμε να ήμαστε οι θλιμμένοι συγγενείς που πριν ξεψυχήσει ο νεκρός παραγγέλνουν το φέρετρο. Δεν είμαστε οι εμπαθείς γείτονες που θέλουμε να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα… Εμείς θέλουμε να ψοφήσει ο ίδιος ο γείτονας.

Ε ναι ρε χαιρόμαστε και γουστάρουμε για την κατάντια σας, σας σιχαινόμαστε και θέλουμε να μην υπάρχετε, να πάτε στον αγύριστο μαζί με τον αείμνηστο Ηρακλή και νυν ΑΕΠ. Λυπόμαστε μόνο που δεν σας δώσαμε εμείς την χαριστική βολή.

Η εμπάθεια μας ξεχειλίζει και φτάνει στα όρια της αρρώστιας. Ελπίζουμε, αν δεν το κλείσετε το μαγαζί, να κάνουμε τουλάχιστον πολλά χρόνια να σας ξαναδούμε μπας και θεραπευτούμε.

Τι τραγική ειρωνεία, τι Θεία Δίκη, τι γκαύλα, έτσι ρε φέτος στα 100 παίρνετε αυτό που σας αξίζει. Και πώς να μην το πάρετε αφού είστε τόσο μικρός σύλλογος όπου μόνο μια χούφτα από λαμόγια έφτανε για να σας εξαφανίσουν. Αφού έχετε τόσο μικρό λαό που πέφτετε και δεν κουνιέται φύλλο.

Η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, εμείς δεν θέλουμε να συμβεί και  4η φορά, ελπίζουμε αυτή να είναι η 3η και η τελευταία.

Όλα εδώ πληρώνονται!

ΥΓ Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00