27/3/14

oxyro N2.218



















 
Superleague  Αγωνιστική: 31η

Απόλλων - ΠΑΟΚ - 3-3

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης αφού προηγήθηκε με 0-3 και ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο τελος,  ο ΠΑΟΚ  ήταν εξαιρετικός για ένα 20λεπτο είχε 19 τελικές προσπάθειες (με 13 από αυτές στην εστία!), ήταν ιδανικός αυτόχειρας.

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 80
2. ΠΑΟΚ 63
3. Ατρόμητος 62
4. Παναθηναϊκός 62
5. Αστέρας 57
6. ΟΦΗ 41
7. Πανθρακικός 41
8. Παναιτωλικός 38
9. Εργοτέλης 38
10. ΠΑΣ Γιάννινα 37
11. Καλλονή 36
12. Λεβαδειακός 36
13. Ξάνθη 35
14. Πανιώνιος 35
15. Βέροια 31
16. Πλατανιάς 31
17. Απόλλων Σμύρνης 39
18. Άρης 20

Γιώργος Γεωργιάδης
«Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι που καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να χάσουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες; Είχαμε σίγουρα πρόβλημα στα ύψη του Απόλλωνα, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ο Απόλλων κατάφερε με τρία στημένα να μας ισοφαρίσει. Για εμάς αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα μεγάλο μάθημα, γιατί έρχονται κρίσιμα ματς».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους: «Η αντίπαλη ομάδα ρίσκαρε πολύ, μας έδωσε πολλούς χώρους. Ίσως έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα, να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στα προηγούμενα τρία ματς εμείς κάναμε την ανατροπή. Ας κρατήσουμε τα αρκετά καλά που είχαμε σήμερα και ας προβληματιστούμε και για τα πολλά λάθη μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Όταν προηγείσαι με 0-3 πρέπει να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία για ένα βαθμό παραπάνω στα πλέι οφ: «Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να το αναλύσουμε και παράλληλα να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά…".

Γιώργος Κατσικάς
«Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να ανεβούμε και να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση, παρόλα αυτά δεν έγινε, θύμησε λίγο το παιχνίδι του πρώτου γύρου που χάσαμε πάρα-πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα ναι μεν ήρθε ισοπαλία, αλλά ήρθε με το τελικό σκορ 3-3, λίγο η αυτοσυγκέντρωση στα στημένα, λίγο οι χαμένες ευκαιρίες μας στοίχισαν».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα: «Ίσως θα πρέπει να βρισκόμαστε πάντα σ αυτή τη θέση, τη δυσχερή, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το σκορ, χάνοντας δηλαδή με 0-1 να το γυρνάμε το παιχνίδι, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει, σας είπα και πριν ότι μάλλον η αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τελευταίο λεπτό θα μας στοιχίσει».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Είναι ας πούμε το πρώτο παιχνίδι μετά από περίπου δυο μήνες. Στις προπονήσεις δουλεύω για να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ και να αρπάξω την ευκαιρία όταν μου δοθεί να ξαναπαίξω».
 
Μάαρτεν Μάρτενς
«Σε γενικές γραμμές ένιωσα καλά, δεν είμαι όμως στην καλύτερή μου δυνατή κατάσταση και αυτό νομίζω ότι φάνηκε από την παρουσία μου στον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι πήγε καλά, καταφέραμε να προηγηθούμε γρήγορα με 0-3, δεν διατηρήσαμε όμως τη συγκέντρωσή μας, φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα: «Μιλήσαμε πως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε πράγματα τα οποία αποτελούν τα βασικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε για τη συγκέντρωση, μιλήσαμε για την υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε σωστά στις συνθήκες του αγώνα για το υπόλοιπο για το δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης, όμως δεν ξέρω που ακριβώς μπορώ να εστιάσω, στην κακή τύχη, στην έλλειψη συγκέντρωσης, έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, μία φάση, ένα γκολ μπορούσε να δώσει τη νίκη είτε στη μία ομάδα, είτε στην άλλη».

Aπόλλων Σμύρνης: Γκόμεζ, Αργυρόπουλος (Φαρινόλα 29΄), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (Τσοκάνης 72΄), Κόρμπος, Αμπρόουζ (Κανακούδης 57΄), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος, Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Τσιλιγκίρης, Παπαζαχαρίας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλντε, Κατσικάς, Κάτσε, Νάτχο (Σαλπιγγίδης 89΄), Μάρτενς (Μαντούρο 62΄) Λούκας, Στοχ (Γεωργιάδης 73΄), Χούσεν, Γιακουμής, Νίνης, Ολίσε, Κίτσιου

ΓΚΟΛ: 0-1 Λούκας (16΄ πεν.), 0-2 Κατσικάς (27΄), 0-3 Λούκας (37΄), 1-3 Πετρόπουλος (40΄ πεν.), 2-3 Δεληζήσης (45+1΄), 3-3 Πετρόπουλος (87΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπυρόπουλος (40΄), Κανακούδης (64΄), Ινσαουράλντε (65΄), Τσοκάνης (76΄), Γεωργιάδης (90+1΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου