20/3/14

oxyro N2.213
















Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι και τις 16 Απριλίου

23 Μαρτίου: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

27 Μαρτίου: Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ

30 Μαρτίου: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής

2 Απριλίου: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

6 Απριλίου: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

13 Απριλίου: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

16 Απριλίου: ΠΑΟΚ - ΟΛυμπιακός














Ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου .

Ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 2 Απριλίου. Αυτό ήταν το πρόγραμμα της ΕΠΟ που λογικά δεν θα τον αλλάξει εκ νέου…

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ λοιπόν την Τετάρτη 2 Απριλίου και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην ρεβάνς που θα γίνει Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.

Ο τελικός του κυπέλλου (στον οποίο έχει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης και ο ΟΦΗ μετά το σημερινό 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων) θα πραγματοποιηθεί κανονικά 26 Απριλίου στο ΟΑΚΑ και τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν αμέσως μετά και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Μαΐου. 














 Oμάδα Κ17

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-1

H ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας με 1-0  την  Βέροια και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή, στο +3 από την Ξάνθη.. Το γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κάκκο στο 75′ . Ο Παντεκίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Συράκος έκανε το τακουνάκι και στο πίσω δοκάρι με προβολή ο Κάκκο σκόραρε.

ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Κασαπίδης (65′ Γιαννακόπουλος), Παντεκίδης, Ξεπαπαδέας, Δημητριάδης (65′ Πούφλης), Πατράλης, Κάκκο (87′ Καρολίδης), Παναγιωτίδης (74′ Κωνσταντίνου), Συράκος (85′ Χατζηδίμπας) , Κώστας, Δοδοντσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...