28/2/14

oxyro N2.198















 ΒΟΛΕΪ  Α1 ανδρών Αγωνιστική: 18η

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 3-0

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών σάρωσε τον Άρηθ με 3-0 σετ σε 73 λεπτά, με αυτή τη νίκη ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Μπραντ Λόουσον
«Ήταν μια καλή νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Προερχόμασταν από μια σειρά παιχνιδιών τα οποία τα χάσαμε στις λεπτομέρειες γιατί στα κρίσιμα σημεία δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί»
Για το αν περίμενε να κυλήσει τόσο εύκολα το παιχνίδι:
«Όχι δεν το περίμενα. Ήμασταν πολύ καλοί όμως και δεν επιτρέψαμε στους αντίπαλους να αντιδράσουν. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Λαμία στην αγωνίζεται ο φίλος μου ο Λαβάγια και αυτό που θέλω να του πω είναι ότι θα γίνει μάχη».

Αινείας Τζελάτης: 
«Η νίκη ήρθε πολύ εύκολα για εμάς καθώς δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει το ρυθμό του και να πιστέψει σε κάτι περισσότερο. Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση για φέτος και ήρθε σε μια χρονική στιγμή που την χρειαζόμασταν καθώς προερχόμασταν από μια σειρά παιχνιδιών που τα χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Τα σετ (25-21), (25-21),(25-11).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γιάτσης):
Παντακίδης, Λόουσον, Στίγγας, Μίλκοφ, ΜακΚίμπιν, Τζελάτι / Μπαμπαλιούτας (λ), Στεφανίδης, Πιπέργιας.

Άρηθ (Βαγγέλης Κουτσονίκας): Κυριακίδης, Ντίνας, Παπαδημητρίου, Χαριτωνίδης, Γάτσης, Αρμενάκης / Γκαράς (λ), Τσομπάνογλου (λ), Χατζηπαραδείσης, Ντάμποβιτς.











 
Superleague K20 Αγωνιστική: 27η
 

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ - 2-3

H ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ νίκησε τον Εργοτέλη με 3-2 στο Ηράκλειο, παρά το ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου μέρους με σκορ 2-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χανιωτάκης, Παντελάκης, Παρθενιάδης, Τουρνάκης, Βογιατζής (66΄ Τσακάνι), Χρυσοφάκης (77΄ Μπερουασβίλι), Φλεβάρης, Μερτίρι, Κουιρουκίδης, Φουκαράκης (85΄ Σηφάκης), Νοκάι.

ΠΑΟΚ: Σοίλεμέζογλου, Τοπαλίδης (70΄ Πιαστόπουλος), Πουγγούρας, Κιόσε, Βασαϊτης, Τουμανίδης, Πολύζος, Σαββίδης (90΄ Τσελεπίδης) , Πόζογλου, Παπαδόπουλος (75΄ Δεληγιαννίδης), Κουλούρης.













 
ΠΟΛΟ Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 17η
 

Εθνικός - ΠΑΟΚ - 13-14

Ο ΠΑΟΚ πήρε την υπερπολύτιμη νίκη στον Πειραιά επί του Εθνικού με 14-13, για την 17η αγωνιστική και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 2-3, 5-3, 4-5

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός 2, Τσολακίδης, Κουτσιαλής 4, Χατζηκυριακάκης 1, Σαλάχας, Βουλγαράκης 5, Χατζηαλέξης, Γκιάλης, Βιτέλας 1, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Βουνισέας, Ρεβέλας.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 5, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 2, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...