23/2/14

oxyro N2.194










 


















 
Superleague  Αγωνιστική: 26η

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός - 3-0 

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 8.000 θεατές, για την 26η αγωνιστική της Super League κέρδισε τον Πανθρακικό με 3-0  χάρη σε γκολ των Κάτσε, Βούκιτς (2) και πλέον σκέφτεται το ματς την Μπενφίκας για τη φάση των "32" του Europa League
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό, τίμησε μια εξέχουσα μορφή της ιστορίας του Δικεφάλου. Τον Γιάννη Δαμανάκη!

Χουμπ Στέφενς
"Ξέραμε μετά την Πέμπτη ότι θα είναι ένα διαφορετικό κι ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Έπρεπε να βάλουμε πιο γρήγορα το πρώτο γκολ, γιατί έτσι αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν κλειστά, αλλά δεν το καταφέραμε από το πρώτο ημίχρονο. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε εμείς παιχνίδι, ενώ την Πέμπτη μπορούσαμε να περιμένουμε. Τελικά όλα πήγαν καλά".

Για το ότι παρόλο που  Λούκας και ο Στοχ ήταν στο αρχικό σχήμα ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να διεμβολίσει την αντίπαλη άμυνα:
"Έπρεπε να τους έχουμε μέσα αυτούς τους παίκτες σήμερα γιατί οι ενέργειές τους είναι απαραίτητες για μία ομάδα. Όταν δεν έρχεται αυτή η ενέργεια από εκείνους τότε μπορείς να τους αλλάξεις".

Έργκους Κάτσε
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με ανέδειξαν MVP με τις ψήφους τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή μου που μου έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία και μπορώ να αγωνίζομαι και πάλι στην ομάδα που μεγάλωσα και αγαπάω».

Γιάννης Σκόνδρας
"Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό που κερδίσαμε γιατί μας δίνει ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την Μπενφίκα για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει να προσέχει πολύ την άμυνα του στα τελευταία ματς: " Είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ. Πρέπει να έχουμε σφιχτή άμυνα για να αποφεύγουμε εύκολα γκολ".

Για το αν το Μπενφίκα - ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην καριέρα πολλών παικτών στην ομάδα: "Σαφώς και είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και σίγουρα ο καθένας από εμάς θα δώσει το 110% των δυνατοτήτων του".

Για το ότι η δική του απόδοση βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι: "Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε βοηθάνε να αποκτήσεις ρυθμό κι εγώ προσπαθώ για το καλύτερο".

Λούκας Πέρεθ
"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι ήταν όλοι πίσω από το κέντρο όμως στο δεύτερο μπήκε ο Βούκιτς και σε συνδυασμό με την κούραση τους ήταν πιο εύκολο για μας".

Για το αν αυτή η νίκη βοηθά ψυχολογικά ενόψει της ρεβάνς με τη Μπενφίκα: "Είναι σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας. Είμαστε ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια και πάμε να πάρουμε την πρόκριση στην Λισαβόνα. Τελευταία μας έχει λείψει η τύχη αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί επαναλαμβάνω είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να νικάμε συνέχεια. Στην Πορτογαλία δεν μας κάνει η ισοπαλία και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (66' Ινσαουράλδε), Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ (46' Βούκιτς), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ (61' Σαλπιγγίδης) και Χούσεν. 

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (89΄Τριανταφύλλου), Χρήστου, Καθάριος (71' Χασομέρης), Ρομεόυ, Σαμπατ (81' Μολίνα), Μακροδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...