13/2/14

oxyro N2.186










 












Κυπελλο Ελλαδος 

Απολλων- ΠΑΟΚ - 0-3

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε πολλά προβλήματα απέναντι στον Απόλλωνα και κέρδισε εύκολα στη Ριζούπολη  με 3-0, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε στους "4". Τα γκολ Αθανασιάδης-Κουλούρης(2)

Χουμπ Στέφενς 
"Είμαστε χαρούμενοι για το 0-3 αλλά και επειδή το ποδόσφαιρο που παίξαμε είναι προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Επίσης είμαι χαρούμενος για τα νέα πρόσωπα, επειδή ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, επειδή ο Ινσαουράλδε έπαιξε 90 λεπτά και φυσικά για τα δύο γκολ του Κουλούρη. Και τον Πόζογλου ήθελα να βάλω στο παιχνίδι, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, στην προθέρμανση".
Για το αν ο Νάτχο βοηθά ως προς το να παίζει ο ΠΑΟΚ στην κατεύθυνση που θέλει ο ίδιος: "Και ο Νάτχο και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητοι γι' αυτό το πλάνο. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς χτίζουμε το παιχνίδι μας από την άμυνα προς το κέντρο".
Για το αν το πρώτο γκολ ήταν το σημείο κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα: "Έχει να κάνει με τον αντίπαλο, που μέχρι εκείνο το σημείο έκανε καλό παιχνίδι. Εγώ είπα στους παίκτες μου ότι ξεκινάμε από το 0-0 και όχι από το 3-0 της Τούμπας. Μετά το γκολ που πετύχαμε ο αντίπαλος δεν επέστρεψε ποτέ".
Για το αν σκέφτεται τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό: "Δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι το ματς της Κυριακής που αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα".
Για την εβδομάδα που πέρασε και αν ήταν η πιο ενδιαφέρουσα από τη στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ, με την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηςη: "Γνωρίζω τι είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Είναι καλή η κίνηση που έκαναν οι οπαδοί, οι παίκτες πήραν μηνύματα και απέκτησαν ένα κίνητρο. Σήμερα είμαι χαρούμενος. Δεν ήμουν χαρούμενος την προηγούμενη Κυριακή επειδή στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Παίζαμε με βαθιές μπαλιές από την άμυνα και δεν χτίσαμε το παιχνίδι μας".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό όταν ο αντίπαλος πρεσάρει ψηλά: "Το βασικό είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις. Και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν προσπαθήσαμε".
Για το αν ο Ινσαουράλδε θα είναι βασικός και στην Τρίπολη: "Θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα, αν θα είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά και την Κυριακή".

Ντάνι Χούσε
"Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν ένα γκολ μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Το πετύχαμε και μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο".
Για τα παιχνίδια που έρχονται με τον Ολυμπιακό: "Ξέρω για τον Ολυμπιακό και πως αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν και οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλη η Ελλάδα. Έχουν φροντήσει οι οπαδοί μας να με ενημερώσουν με βίντεο από το ίντερνετ. Έχουμε όμως άλλα παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τότε και σ' αυτά πρέπει να έχουμε την προσοχή μας".

Χουάν Ινσαουράλδε
"Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα πήγαν καλά για την ομάδα μας. Για μένα ο αγώνας είχε τις δυσκολίες του, καθώς έπρεπε να προσαρμοστώ με αρκετά κανούρια πράγματα, αλλά και με το κρύο... Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να ανταπεξέλθω. Κάθε μέρα που περνάω με την ομάδα, νιώθω όλο και πιο άνετα και σε αυτό όπως είπα πιο πριν με βοηθούν οι συμπαίκτες μου ώστε  να προσαρμοστώ πιο εύκολα στον ΠΑΟΚ".

Απόλλων Σμύρνης: Γκόμεζ, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Χατζηζήσης, Κόρμπος (68' Δημογιάννης), Έγκον, Γκουέλα, Κουκ, Τσιλιγκίρης (68' Σελμανάι), Μπάρκογλου (68' Φαρινόλα).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Μαντούρο (68' Τζαβέλλας), Κίτσιου, Νάτχο, Κάτσε, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης (46' Κουλούρης), Χούσεν (71' Στοχ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου