5/2/14

oxyro N2.181
























 















Για να δείτε το video κάντε κλικ ΕΔΩ

23η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ - 5-0

Ο ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League συνέτριψε με 5-0 τον ΟΦΗ, ξεπερνώντας το... στραβοπάτημα κόντρα στον Πλατανιά, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να κλέβουν την παράσταση στην Τούμπα.

Χουμπ Στέφενς 
"Νομίζω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε μία συμπαγή ομάδα και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, μόνο στα τελευταία λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι".

Αν ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπία σήμερα: "Αυτό που μας έλειπε σε προηγούμενα ματς ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Σήμερα είχαμε και ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση. Ίσως να επηρέασε ότι αλλάξαμε σχηματισμό, ίσως ότι οι παίκτες ήθελαν να δώσουν απαντήσεις μετά το ματς με τον Πλατανιά. Σήμερα ήμασταν καλά. Το ότι κάναμε αρκετές αλλαγές συμβαίνει επειδή οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να βρουν το ρόλο τους. Επίσης είναι θετικό ότι υπάρχει πλέον ανταγωνισμός στην ομάδα. Αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες και πρέπει να το δέχονται. Είδατε επίσης ότι τον Νάτχο δεν μπορούμε να τον βάλουμε από τώρα για ενενήντα λεπτά. Επίσης μπορείτε να δείτε κάποιους παίκτες που πριν έπαιζαν πολύ να είναι ακόμη και εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα".

Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να διαχειριστεί τώρα την ομάδα με έξι νέους παίκτες, αλλά και κάποιους των οποίων το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο: "Για μένα δεν είναι δύσκολο. Κάθε μέρα στις προπονήσεις βλέπουμε ποιος κάνει τα βήματα που θέλουμε. Αυτοί που δεν κάνουν τα βήματα θα είναι είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής. Για τους παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει είναι ένα κίνητρο για να αποδίδουν καλύτερα".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Αν θα παίξει στα άκρα ή στο κέντρο είναι κάτι που θα το δούμε. Έχει επτά κάρτες ο Κλάους και πρέπει να βρούμε σε ποια δύο ματς δεν θα αγωνιστεί"

Για τις κάρτες του Κλάους σε αντιδιαστολή με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού που έχουν λιγότερες: "Δεν θα σχολιάσω τους διαιτητές, μετά από αγώνα. Ο καθένας ελπίζω να κάνει καλά τη δουλειά του"

Στέφανος Αθανασιάδης
Για το 5-0 και το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε μία εύκολη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε, ώστε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Πλατανιά, που μας δημιο/ύργησε αρκετά προβλήματα. Βλέπουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό πλέον. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τη δική του απόδοση: "Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σήμερα μου βγήκαν πολλά πράγματα και ίσως το σημερινό ματς να είναι το καλύτερό μου στη σεζόν".

Για το γεγονός ότι σκόραραν τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες: «Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε τους νέους παίκτες στο κλίμα και να τους βοηθήσουμε να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν».

Ντάνι Χούσεν 
"Όταν ήμουν πιο μικρός έπαιζα πριν τους επιθετικούς αλλά τα δύο τελευταία χρόνια στον Άγιαξ υπό τις οδηγίες του Ντένις Μπέργκαμπ έχω μάθει να παίζω σαν σέντερ φορ. Αυτή η θέση μου αρέσει περισσότερο"...
Όσο για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά από το τέλος του δανεισμού του τόνισε: "Βρίσκομαι εδώ για να παίξω σημαντικό ρόλο στην καινούρια μου ομάδα. Θέλω να παίζω, γιατί στην προηγούμενη ομάδα μου δεν συμμετείχα σε πολλά ματς. Αν αισθανθώ ότι είμαι σημαντικός στην ομάδα και θέλουν να παραμείνω, θα δούμε τι θα γίνει".

Χέντβιγκες Μαντούρο
Για την απόδοσή του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησα έτσι. Μακάρι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, άλλωστε είναι καλό για την ομάδα. Βλέπω ότι σταδιακά κινούμαι καλύτερα στο γήπεδο και θέλω να συνεχίσω έτσι".
Για τη διαφορά της εικόνας που έχει η ομάδα εντός και εκτός έδρας: "Στους εντός έδρας αγώνες μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στα εκτός έδρας ματς»".
Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει τρία γκολ μέχρι στιγμής: "Δε θυμάμαι να έχω ξαναβάλει τρία γκολ σε έξι ματς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε. Χαίρομαι που οι νέοι παίκτες αποδίδουν καλά και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι δύσκολο".
Για την υποστήριξη του κόσμου:   "Δεν είναι τόσο σημαντικό να γεμίζει το γήπεδο, όσο το να είναι δίπλα μας ο κόσμος που δίνει το παρών στο γήπεδο. Μας βοηθά πολύ αυτό, ιδίως τώρα που υπάρχει μία σειρά δύσκολων αγώνων. Με τον κόσμο πλάι μας μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες σε υψηλότατο επίπεδο, όπως π.χ. είναι η Μπενφίκα".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Κάτσε, Βούκιτς (70' Νάτχο), Νίνης (64' Λούκας), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (76' Χούσεν).

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος (76' Σίσιτς), Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Στάθης, Ζε,  Βερόν (62' Ροβίθης), Μπαρέιρο, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...