17/2/14

oxyro N2.189












Ανακοίνωση Σ.Φ ΠΑΟΚ για Μπενφίκα

«Την Πέμπτη το βράδυ έρχεται άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Π.Α.Ο.Κ. μας στον Ναό της Τούμπας. Αποτελεί χρέος μας να θυμίσουμε σε ΟΛΟΥΣ την πιο καυτή έδρα της Ευρώπης και να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια μεγάλη νίκη.
Η ασταμάτητη φωνή, το ντύσιμο στα ασπρόμαυρα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. και η συνείδηση ότι στο πέταλο δεν πάμε για να παριστάνουμε τους σχολιαστές αγώνα, αλλά για να πράξουμε το οπαδικό μας καθήκον θεωρούνται αναγκαία και αυτονόητα.
Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι, με την φωνή, τις σημαίες, τα ιερά λάβαρα και την τρέλλα μας για την νίκη.

Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ,ΕΣΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ. 

ΥΓ. Καλείται ένας εκπρόσωπος από κάθε σύνδεσμο στα γραφεία του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας την Πέμπτη στις 17.00 για την μεγάλη γιορτή των Συνδέσμων".

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.» 









Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για προσοχή των φίλων του ΠΑΟΚ με Μπενφίκα
 
«Ο ΠΑΟΚ δίνει την Πέμπτη (20/02, 20.00) στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας την πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου μάχη του για την πρόκριση στη φάση των «16» με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Επειτα από την περυσινή τιμωρία της ομάδας, αυτή η αναμέτρηση θα είναι η τρίτη κατά σειρά μετά από τα ματς με Μακάμπι Χάιφα και Αλκμααρ, στην οποία ο Δικέφαλος θα αγωνίζεται ενισχυμένος με τη μοναδική ώθηση των φίλων του!

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι επιπλέον προσεχτικοί, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκεται και ένας  υψηλός προσκεκλημένος όπως είναι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί. Το γεγονός διαβαθμίζει την αναμέτρηση ως «high profile» και ως εκ τούτου επιπρόσθετα από τον Ολλανδό παρατηρητή αγώνα  Γιόχαν φαν Κούτερικ και τον Τούρκο παρατηρητή διαιτησίας Οργκούζ Σαργκάν, θα βρίσκεται στο γήπεδο και ένας επιπλέον υπεύθυνος ασφαλείας από πλευράς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο ο Φιλανδός Γιούχα Καργιαλάινεν.

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.30 και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο, όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δίχως παρεκτροπές».














Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Ριζούπολη

«Έχοντας συλλέξει και αναλύσει τις πληροφορίες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την αποχώρηση των φίλων του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Ριζούπολης, η διοίκηση της ΠΑΕ καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα αδικαιολόγητης χρήσης βίας που παρατηρήθηκαν από πλευράς αστυνομίας τόσο εκτός γηπέδου, όσο και στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης.

Οι αρχές θα έπρεπε να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους περιορίζουν με απαγορεύσεις μετακινήσεων, που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και με διαφορετικά κριτήρια ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει ο κάθε φίλαθλος.

Πάγια θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κοινό και ως εκ τούτου θεωρούμε αδικαιολόγητη την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και απαιτούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση από τις αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι φίλοι του Δικέφαλου είχαν άψογη συμπεριφορά τόσο στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης, όπου παρακολούθησαν τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, όσο και στα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας όπου έχουν εκδράμει κατά την εφετινή περίοδο.

Ανάλογες άδικες επιθέσεις θα προκαλούν την άμεση και ανάλογης δυναμικής αντίδραση σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι κάθετα αντίθετη απέναντι σε κάθε μορφής βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου