29/9/13

oxyro N2.101






















 

SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 1-1

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισοπαλία στο Ηράκλειο με  τον  ΟΦΗ με 1-1, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά το 25΄ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε πολλές φάσεις, αλλά τελικά έμεινε στην ισοπαλία… 

Φτάνει πλέον με τις εμετικές διαιτησίες. Σήμερα με κατοχή 70-30, είχαμε περισσότερα φάουλ (?) και 6-7 κίτρινες κάρτες, και μάλιστα η μια επειδή παίκτης μας πανηγύρισε το γκολ, ούτε φανέλα έβγαλε, ούτε έξω από το γήπεδο βγήκε, ούτε κάγκελα ανέβηκε.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ... ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Για να μπορέσετε να δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, κάντε κλικ ΕΔΩ

Χουμπ Στέφενς 
«Αν ξεκινάς όπως ξεκινήσαμε εμείς, δεν αξίζεις να κερδίσεις. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να κάνεις αλλαγές για  να ανατρέψεις αποτέλεσμα, αλλά με τέτοιου είδους ξεκίνημα δεν γίνεται να το καταφέρεις. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν καλύτερα, αλλά νομίζω ότι μας τιμώρησε η μπάλα για την εικόνα του πρώτου μέρους και χάσαμε ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την οργάνωσή μας. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Δεν θέλω να χάνουμε την οργάνωσή μας».

Γιώργος Γεωργιάδης
«Χρειαστήκαμε πολύ χρόνο να μπούμε στο παιχνίδι. Ουσιαστικά αρχίσαμε να παίζουμε μετά το γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά συνεχίζουμε»

Στέλιος Κίτσιου
«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό. Δεν μπήκαμε καλά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να κυνηγήσουμε. Δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι σχεδόν σε κανένα παιχνίδι από το ξεκίνημα και είναι κάτι που θα πρέπει να το βελτιώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει απογοήτευση γιατί αν θέλουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε έδρα. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε στη συνέχεια. Η είσοδος μας στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα και θα πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς, για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το ατύχημα που είχα, από τη στιγμή που είμαι καλά, αυτό μετράει».

Λίαμ Λόρενς
"Σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τον ΟΦΗ, φοβηθήκαμε το ματς. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε και με τις αλλαγές που έγιναν κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για τη δική του εμφάνιση: «Όταν δεν κερδίζει η ομάδα ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος για την απόδοσή μου».

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Μακρής, Βερόν, Ζε Ενουάρντο, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Στοχ, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Μάνταλος. Βοηθοί: Καρατζίκας, Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -