15/9/13

oxyro N2.089
































   

Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ -0-2

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 5000 οπαδούς μας, σε ένα γήπεδο που θύμιζε Τούμπα, πέτυχε την 3η νίκη του σε 4 αγώνες και την πρώτη μακριά από την Τούμπα , νίκησε την Βέροια με 2-1 και παραμένει στη 2η θέση.

Χουμπ Στέφενς 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίρνουμε μαζί μας τους τρεις πόντους. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Βέροια. Παίζουν με μεγάλες μπαλιές και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο να έχουμε την απάντηση. Πετύχαμε στη σωστή στιγμή τα γκολ. Δεν είμαι χαρούμενος για το γκολ της Βέροιας αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Μετά το παιχνίδι δε σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές ακόμα και να με ρωτήσετε».

Για το αν η ομάδα έπαιξε σε υψηλό ρυθμό:
«Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο ματς που ξέραμε εξ αρχής με τις βαθιές μπαλιές. Αυτός ο αγωνιστικό χώρος δε βοήθησε να αναπτύξουμε το παιχνίδι αλλά τα γκολ ήρθαν στη σωστή στιγμή».

Για το λόγο που έκανε ευκαιρίες η Βέροια:

«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Επαιζε με έναν τρόπο παιχνιδιού που σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο για εμάς να το απαντήσουμε».

Για τον Νίνη και τον Τζαβέλλα:
«Τα πήγαν καλά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Και παίζουν σε μια ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τη Βέροια:
«Περιμέναμε να είναι δύσκολο. Δεν είχε ήττα στα πρώτα τρία της παιχνίδια, έχασε ένα σήμερα, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι και στα άλλα παιχνίδια θα έχει τις ευκαιρίες της. Δεν είμαι ο προπονητής της Βέροιας για να μιλήσω για τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία της Βέροια».

Για τις αλλαγές στο τέλος:
«Το γεγονός ότι περιμέναμε ότι θα παίξουν με βαθιές μπαλιές μας έκανε να σκεφτούμε ότι θα είναι καλό να βάλουμε δύο υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές. Ο Βούκιτς μπήκε για να κρατήσει και τη μπάλα».

Για το αν ο Νίνης έπαιξε εκεί από ανάγκη ή τον σκέφτεται για αυτή τη θέση:

«Θα το δούμε στο μέλλον…»

Μίροσλαβ Στοχ
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Όταν μια μεγάλη ομάδα παίζει εκτός έδρας ο αντίπαλος είναι πιο συγκεντρωμένος. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια όσο δύσκολα και να είναι. Ήταν μια δύσκολη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι σπουδαίοι παίκτες διεθνούς κλάσης. Μας βοήθησαν πολύ και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας μιας και είχαμε πολλούς υποστηρικτές απ' τη Θεσσαλονίκη.
Είναι πολύ σημαντική η νίκη αυτή. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα. Ξέρω ότι δεν πρέπει να αντιδρώ, είναι δύσκολο αλλά όταν περνάνε λίγα δευτερόλεπτα ηρεμώ και νομίζω ότι είναι οκ τα πράγματα».

Μιγκέλ Βίτορ
«Είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα για εμάς γιατί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε άξια. Τα δύο παιδιά που μπήκαν σήμερα είναι πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη ποιότητα και αυτοί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.
Εμείς πρέπει να κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και αν συνεχίσουμε έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν είναι οι αμυντικοί που μόνο αμύνονται και όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε αλλά και εκεί χωράει βελτίωση και νομίζω ότι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς».

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη Βέροια για την πολύ σημαντική συμπαράστασή  του στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Χουμπ Στέφενς.
Οι φίλοι του Δικέφαλου έδειξαν παραδειγματική συμπεριφορά τόσο κατά την προσέλευση στο γήπεδο πριν από την αναμέτρηση, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα,  δίχως να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα και ώθησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Αμαρατίδης, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης, Αναστασόπουλος, Χακόμπο, Τζιόλης, Κατσουράνης, Λούκας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ : Ελευθερίου (Αθηνών) – Τσολάκης (Αθηνών)

Βέροια : Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ (74 Σέκουντο), Ζεζίνιο (84 Όστοιτς), Καλτσάς (84 Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Στοχ (90 Νέσιντ), Λούκας (81 Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (90 Βούκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...