10/9/13

oxyro N2.087

 




 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. που βρέθηκε Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες εχθές στην εκδήλωση και γιόρτασε μαζί μας τα 50 χρόνια του Συνδέσμου μας.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Π.Α.Ο.Κ. "ΜΠΕΛΛΟΣ" ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. 1963-2013














ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PAOK FANATICS FACTORY | 4ο Τεύχος 12/09/2013

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANATICS FACTORY,μπορείτε να το προμηθευτείτε στους συνδέσμους και κατόπιν παραγγελιών ταχυδρομικώς.Επίσης θα διατίθεται την Παρασκεύη στην συναυλία του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ αλλά και στην Βέροια το Σάββατο στο παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Οι ετήσιες συνδρομές-για εσωτερικό κοστίζουν 20 ευρώ και εξωτερικό 25.

Πληροφορίες στο fanaticsfactory@yahoo.gr

  














 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.

Οι Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ. προσκαλούν την Παρασκευή 13/09/2013 όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να παραστεί στην συναυλία που διοργανώνει ο Σ.Φ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του. Επίσης θα τιμήσει την μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗ που φέτος έκλεισε 15 χρόνια μακρυά μας,αλλά και ανθρώπους που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του οπαδικού μας κινήματος.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ (Με 1 μπύρα)

Υ.Γ. Ο Σ.Φ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" υπό την αιγίδα του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών συγκεντρώνει τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας.Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική.










Ο.Φ.Η. ΘΥΡΑ 4 1986|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

"Κρατήστε τα πέταλα καθαρά. Τα πέταλα δεν είναι πολιτικός φορέας και δε θα επιτρέψουμε να γίνουν. Όσο και αν οι οπαδοί, ως αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας, αποτελούμε πολιτικά υποκείμενα,επιλέγουμε να ζούμε και αναπνέουμε το «δικό» μας αέρα.

Έναν αέρα που δε σηκώνει τη μπόχα των μοντέρνων καιρών,τη δυσωδία που οι κουμανταδόροι του πολιτικού συστήματος μας κερνάνε διαρκώς, έχοντας φτάσει την κοινωνία μας ένα βήμα πριν τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Γυρνάμε την πλάτη μας στους καιροσκόπους πολιτικάντηδες ανεξαρτήτως προελεύσεως, σε όσους προσπαθούν να χρεώσουν πολιτικές επιλογές στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, με αποκλειστική διάθεση να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα!

Λες και νοιάστηκαν ποτέ για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως οπαδοί που αγαπούν στο έπακρο την ομάδα μας. Προβλήματα που τις περισσότερες φορές είναι αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούν, εσκεμμένα ή λόγω της αδιαφορίας τους προς εμάς και τώρα ψηφοθηρικά προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Δε θα γίνουμε το μέσο για ανάδειξη καμιάς πολιτικής ιδεολογίας. Εμείς λατρεύουμε την Κρήτη και τον Ο.Φ.Η. και το καμίνι τώρα ξαναζεί!

Επιλέγουμε συνειδητά να κρατάμε τις πλάτες μας γυρισμένες στα βρώμικα παιχνίδια σας, κάνοντας ιδέα μας τη δική μας πραγματικότητα και συναγωνιστές μας τα αδέρφια μας στο πέταλο.

Για αυτό λοιπόν, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Όποιος προσπαθεί να μπλέξει ανόμοια πράγματα μεταξύ τους μόνο χαμένος μπορεί να βγει…και αυτό είναι κάτι που οι επίδοξοι «ευεργέτες» παντός τύπου θα έπρεπε να το γνωρίζουν εξαρχής. Τους οπαδικούς μας χαιρετισμούς στο λαό του Π.Α.Ο.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...