27/10/12

oxyro N1.867




















Superleague 8η Αγωνιστική  

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ - 0-0
Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 400 οπαδούς μας και ένα προκλητικό διαιτητή ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος ήταν καλύτερος, είχε κατοχή μπάλας, αλλά ήρθε 0-0 με την Κέρκυρα και αυτό που μετράει είναι ότι ο ΠΑΟΚ άφησε άλλους δύο βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδι
Γιώργος Δώνης 
"Η αλήθεια είναι οτι από αυτό που είδα είμαι προβληματισμένος, όχι μόνο για την απώλεια δυο βαθμών αλλά διότι για δεύτερο παιχνίδι δε μπορέσαμε να διασπάσουμε μια κλειστή άμυνα. Δε βρήκαμε λύσεις. Είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Αυτό που δείξαμε ήταν μια συνεχόμενη φλυαρία. Οι παίκτες μας δεν δείξανε το απαιτούμενο πάθος για ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Είναι δυο πεταμένοι βαθμοί, σε μια έδρα που αθ έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτά τα δυο παιχνίδια είναι ένα καλό μάθημα για τους ποδοσφαιριστές μας διότι δεν είχαμε καλή απόδοση και συνολικά αλλά και ατομικά. Οι μεσοεπιθετικοί μας για μια ακόμα φορά, δεν μπόρεσαν να σπάσουν μια άμυνα".
Γιώργος Κατσικάς
«Ημασταν νωθροί. Είχαμε τη διπλή ευκαιρία στο ξεκίνημα για να βάλουμε το γκολ και να ανοίξουμε την άμυνα της Κέρκυρας. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν είχαμε κίνηση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε δύο βαθμούς σήμερα, σε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα μας»

Αραούχο Ετο στο Twitter
«Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές που είναι όλοι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα τα ξεπεράσουμε όλα».

Ντορβαλίνο Αλβες
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε ένα τέρμα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές για να δούμε τι έχουμε κάνει. Μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο. Πρέπει πάντα να κάνουμε καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί για να κερδίσουμε και το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για να κερδίσουμε έναν αγώνα, πρέπει να πετύχουμε γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε καλά ήταν με την Ξάνθη αλλά πέρασε πολύ καιρός. Δεν παίζουμε καλά και για αυτό δεν πήραμε τη νίκη».
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Καραλής, Ηλιάδης, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Λεόν, Αγρίτης.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Έτο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Λάζαρ, Φωτάκης, Λίνο, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης.
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης, Ταρανάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου