7/10/12

oxyro N1.850

 














Οι οπαδοί του ΟΦΗ βοηθήσαν  τον φίλο του ΠΑΟΚ  Μπάμπη Τσολακίδη

Φίλε Μπάμπη γεια σου, ονομάζομαι Αλεξάκης Στέλιος, και είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι ΟΜΙΛΗΤΗΣ όπως φαντάζεσαι. Διάβασα την ιστορία σου σε κάποιο site αθλητικό και θέλησα να βοηθήσω στέλνοντας σου ένα συμβολικό ποσό. Το θεωρώ συμβολικό, αφενός γιατί δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα που διάβασα ότι έχεις, αφετέρου γιατί στόχος μου είναι να σου δείξω ότι δεν είσαι μόνος. Αν σου γράψω ότι λυπάμαι γι′ αυτό που σου συνέβη, θα είμαι ένας ακόμη που λυπάται. Οπότε δεν θα σου πω αυτό. Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια διαφορετική εκδοχή της περιπέτειας σου. Ελπίζω να σε βοηθήσει ο Θεός να μην αισθανθείς την απουσία του ποδιού που έχασες, ειδικά όταν μπαίνεις στην ΤΟΥΜΠΑ. Τότε που 40.000 χιλιάδες ζευγάρια πόδια θα γονάτιζαν ευχαρίστως, για να ακουμπήσεις απάνω τους και να περπατήσεις. Όσο για τα παιδιά που χάθηκαν εκείνη την ημέρα, θέλω να ξέρεις ότι έγιναν κάτι πολύ μεγάλο. ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΕΑ. Ιδέα όπως η πατρίδα η θρησκεία η σημαία μας, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, και κάθε μεγάλη έννοια ή ομάδα. Και οι ιδέες Μπάμπη μου είναι αθάνατες. Λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να γίνουν ιδέα. Η ιστορία σου θα με άγγιζε ακόμη και αν δεν ήσουν ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω ότι εκτός το ενενηντάλεπτο, που δύο άνθρωποι μπορούν να είναι ποδοσφαιρικά αντίπαλοι, για εικοσιδυόμιση ώρες μετά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Δεν θα σου ευχηθώ να έχει η ομάδα σου καλή πορεία, γιατί ο ΠΑΟΚ και στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος να τερματίσει, με την αγάπη των χιλιάδων οπαδών που έχει σε όλη την Ελλάδα, πάλι πρώτος θα είναι στην καρδιά τους. Θα σου ευχηθώ όμως να συνεχίσεις την ζωή σου, αντλώντας δύναμη, από αυτή την μαγική λέξη που μας έμεινε για όπλο, ότι πρόβλημα και αν έχουμε…… ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. Εύχομαι να μην πέσουν ποτέ η κακοκαιρίες της ζωής στο κεφάλι σου, γιατί έχεις πάνω σου ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ να σε σκεπάζει.
Σε αποχαιρετώ με τον Κρητικό τρόπο, εμείς τον λέμε μαντινάδες…..
Έχει ο ΠΑΟΚ ομορφιά κι ο ΟΦΗ έχει χάρη το πιο ωραίο θέαμα απάνω στο χορτάρι. κάποτε θα ανταμώσουμε στ” ασπρόμαυρα ντυμένοι σε ένα πέταλο μαζί θα” μαστε αδελφωμένοι. Χαιρετίσματα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ένας φίλος από ΚΡΗΤΗ της ΤΟΥΜΠΑΣ μέσα την φωτιά την βλέπει ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ στέλνει αστραπές στέλνει βροντές φοβάται ο πλανήτης. Σκληρή “ναι πάντα η ζωή μα “συ να μην λυγίσεις όπως ο ΠΑΟΚ, και εσύ να πας να την νικήσεις.
Στέλιος









































 

Τα  γκολ στο παιχνίδι ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 1-1 κάντε κλικ ΕΔΩ

Superleague 6η Αγωνιστική

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 1-1

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ηρθε 1-1 και πέταξε δυο βαθμούς στο Ηράκλειο με ενα λάθος του Γλύκου και ένα σφύριγμα ενός γελοίου διαιτητή…
Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι οι σχέσεις των οπαδών του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές, αφού αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ έδωσαν ένα φάκελο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μια επιταγή για τον οπαδό του ΠΑΟΚ, Μπάμπη Τσολακίδη, που έχει χάσει το ένα πόδι του, στο δυστύχημα των Τεμπών!

Aνακοίνωσή του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ

«Ο Σύλλογος Μετόχων ΠΑΕ Ο.Φ.Η. ευχαριστεί του φίλους και μετόχους της ομάδας μας για τη άμεση και γενναία ανταπόκριση. Σε συνεργασία με την ομάδα αλληλεγγύης "Σκουτελικό" άρχισαν να συγκεντρώσουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης -στον προαύλιο χώρο της μπουτίκ- τυποποιημένα τρόφιμα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες. Ευχαριστούμε και τους φίλους του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια τους στην προσπάθεια που έγινε.

Γιατί πάνω απ όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Γιώργος Δώνης

Για τον αγώνα: "Ο αγώνας ξεκίνησε περίεργα για εμάς με το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσαμε, είχαμε την υπεροχή, χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις, αλλά φαινόταν ότι δεν θα απειληθούμε. Έχω μία πρώτη άποψη και για το γκολ που ακυρώθηκε και για το πέναλτι. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο προσπαθήσαμε και γίναμε απειλητικοί. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ: "Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ που ακυρώθηκε. Εφεύρεση είναι παρά φάουλ. Είχαμε κακή διαιτησία".

Για το πέναλτι του ΟΦΗ: "Επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ο ποδοσφαιριστής βουτάει και πότε ανατρέπεται. Δεν είμαι 100% βέβαιος, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι".

Για την παρουσία του Κάτσε: "Ο Κάτσε είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Συμπεριφέρεται άψογα σε όλα τα ματς. Είναι ένας από τους λόγους που μετά την αποβολή αποφασίσαμε να παίξουμε με τρία χαφ (Κάτσε, Φωτάκης, Λαζάρ) και δεν αντικαταστάθηκε επιθετικός παίκτης".

Για το συναίσθημα να βρίσκεται στην κερκίδα λόγω της τιμωρίας του: "Λίγες φορές μου έχει συμβεί, είναι κάτι που με στεναχωρεί και με προβληματίζει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με κάποιες αποφάσεις. Εγώ πρέπει να είμαι πιο ήρεμος στις αντιδράσεις μου, γιατί χάνω το δίκιο μου".

Για τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ είναι μία οργανωμένη ομάδα και είναι δύσκολο να διασπάσεις την αμυντική λειτουργία της".

Για το... κοουτσάρισμα από την κερκίδα: "Ο κ .Αγγελίνας μια χαρά την έκανε τη δουλειά στον πάγκο. Απλώς όταν βλέπεις το παιχνίδι από πάνω έχεις άλλη οπτική γωνία και αυτό σε βοηθά να δώσεις κάποιες εντολές".
Σανθ Χακόμπο
Πως ήταν η πρώτη σου συμμετοχή;
«Όταν πιάνεις πέναλτι με το που μπαίνεις είναι ότι καλύτερο. Προσπάθησα να κάνω αυτά που δουλεύω στις προπονήσεις».

Αργησες επίτηδες να μπεις;
«Χρειαζόμουν λίγο παραπάνω χρόνο να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος στο πέναλτι».

Για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε σήμερα, παρότι καλύτερος;
«Είναι πολύ μπερδεμένο. Είναι δύσκολο να παίζεις σε ένα μικρό γήπεδο όπως αυτό. Εμείς παίζαμε και με παίκτη λιγότερο και αυτό το έκανε πιο δύσκολα. Αν παίζαμε 11 με 11 το παιχνίδι θα τελείωνε 1-2, 1-3 ή 1-4».

Είναι ευκαιρία για σένα τώρα να μπεις στην ενδεκάδα;
«Κάθε μέρα δουλεύω για αυτό προπονούμαι. Ηρθα αργά στην ομάδα, δεν κατάφερα να παίξω ως τώρα, αλλά όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής, είμαι έτοιμος».
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ του Φωτάκη;
«Κανένας δεν έχει καταλάβει .Δεν ξέρω τι έδωσε. Τον ρωτήσαμε και δε μας απάντησε. Εγώ δεν είδα κάποια παράβαση, δεν ξέρω τι έδωσε ο βοηθός και ο διαιτητής. Η συμπεριφορά μας στον διαιτητή και στον επόπτη σε εκείνη τη φάση, δεν ήταν η καλύτερη αλλά νομίζω ακύρωσε ένα καθαρό γκολ. Στην ένταση ξεφεύγουμε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό όταν νιώθεις πως έχεις αδικηθεί.

Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα;
«Δε θέλω να κρίνω αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το δουν και να μας που αν είναι δίκαιο ή άδικο. Εμείς προσπαθήσαμε».

Η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται και έχει και πολλά νέα παιδιά…
«Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, προσπαθεί για το καλύτερο και αυτό κάναμε και σήμερα».

Σας απογοητεύει που δε νικήσατε;
Σε αυτήν τη φάση είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Αύριο ξεκινάει μια άλλη μέρα και κοιτάμε μπροστά».
Χρήστος Ιντζίδης
Το συναίσθημα που σου αφήνει η εμφάνιση;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα στην ενδεκάδα.  Εδωσα αυτό που μπορούσα Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θέλαμε πολύ».

Ποιο είναι το σχόλιο σου για τη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ;
«Ημουν μπροστά, εν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Ηταν καθαρή βουτιά».

Ποιο συναίσθημα σας αφήνει το αποτέλεσμα;
«Ηταν ατυχία, γιατί κάναμε φάσεις αν και με 10 παίκτες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Βάντο, Βερόν, Μονιάκης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Έτο, Ιντζίδης.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ : Γλύκος (40), Βάντο (90)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας).
ΒΟΗΘΟΙ : Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντίζας (Πειραιά).

ΟΦΗ : Γουναρίδης, Μονιάκης (53 Κουρδάκης), Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βάντο, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης (69 Ζορμπάς), Κουτσιανικούλης (79 Περογαμβράκης), Σίσιτς, Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Έτο, Κουμάλο, Ιντζίδης Λίνο (65 Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (44 Χακόμπο), Σαλπιγγίδης (71 Πέλκας), Αθανασιάδης. 





















Τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη τίμησαν στην Κρήτη

Τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα των Τεμπών τίμησαν χθες το μεσημέρι στην Κρήτη με το φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Ανώγεια του Ρεθύμνου.
Μία μικτή ομάδα από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ σε Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο αντιμετώπισε τον Αετό Ανωγείων, ενώ πριν από την έναρξη του φιλικού, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας, ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης έψαλε την επιμνημόσυνη δέηση.
Η πρωτοβουλία ανήκε στο Club φίλων ΠΑΟΚ Ρεθύμνου και έγινε για δεύτερη φορά (πέρυσι το φιλικό έγινε στην Μινωική του Ηρακλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...