21/10/12

oxyro N1.863

 
 



















 

Superleague 7η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αεκ - 1 - 0

Ο μέτριος ΠΑΟΚ κέρδισε  το τοίχος την ΑΕΚ με 1-0 κι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας , το γκολ ο Στέφανος Αθανασιάδης…μπροστά σε 20.000 φίλους της ομάδας
Γιώργος Δώνης

Για το αν επηρέασε την ομάδα του η διακοπή ή η τακτική της ΑΕΚ:
«Προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις, ειδικά μετά το ματς. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι και τα δύο. Έλλειπαν αρκετοί παίκτες, δεν ξέρεις πως θα γυρίσουν από τις εθνικές, αλλά είναι και πολύ δύσκολο όταν εσύ μόνο θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο. Αυτό δεν συνέβη μόνο σ΄ αυτό το ματς βέβαια, συμβαίνει κι αλλού. Ήμασταν αρκετά φλύαροι, κι όταν σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί μας δεν είναι σε καλή μέρα, είναι λογικό να μη μπορείς να διασπάσεις τέτοιες άμυνες. Σε τέτοια ματς κινδυνεύεις να πάθεις ζημιά, να χάσεις σημαντικούς βαθμούς. Παρότι το σκορ είναι φτωχό, η νίκη και οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Μ΄ αυτή τη μέτρια απόδοση, η ομάδα καταφέρνει να κερδίζει κι έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς στην Τούμπα». 
Για την αποβολή σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι :
«Είναι ευθύνη του προπονητή αυτό το πράγμα; Είναι πολύ διαφορετικές οι κάρτες, οι παίκτες είναι αθλητές, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό, θα μπεις και στη μονομαχία, θα κάνεις και φάουλ. Είναι περίεργες και οι δύο κίτρινες, όχι αν είναι ή δεν είναι. Ο Λόρενς προσπάθησε να πάρει κάποιο πέναλτι, με τον Αστέρα ήταν, σήμερα δεν ήταν. Δεν είναι ένα ιδιαίτερο θέμα να ασχοληθούμε, πάντως». 
Για τις αλλαγές στο σύστημα στο ξεκίνημα του δευτέρου :
«Δεν στέκομαι στο σύστημα, όταν το κάνουμε σ΄ ένα ματς, αλλά πιο πολύ στη φιλοσοφία παιχνιδιού. Δουλεύουμε στην προπόνηση σ’ ένα κομμάτι, που δεν βελτιώνεται όσο θέλω. Ίσως να μη βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό, αλλά αγοράζεται. Προσπαθούμε να περάσουμε τη μπάλα ανάμεσα σε δύο ζώνες, σε τέτοιες άμυνες χρειάζεται η ατομική ενέργεια, που δεν είχαμε σήμερα». 
Για τις δημιουργικές πρωτοβουλίες του Κουμάλο :
«Επειδή ξέραμε τι μας περιμένει, όταν ήρθαν όλοι οι παίκτες αυτές τις μέρες, υπήρχε ένα σχέδιο για να διασπάσουμε ατές τις άμυνες. Να γυρίζει πίσω ένας χαφ, να γίνεται τριάδα και να ανεβαίνουν τα μπακ. Δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί στην προώθηση του παιχνιδιού, ειδικά ο Λίνο σήμερα δεν μας βοηθήσει. Οι προωθήσεις των δύο στόπερ ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση».
Λίαμ Λόρενς

Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε. Εγώ είμαι ανακουφισμένος για τη νίκη, διότι αν δεν κερδίζαμε θα χάναμε δύο βαθμούς εξαιτίας μου". 

Για την αποβολή του: «Έγινε μία διεκδίκηση, πήγε ο παίκτης της ΑΕΚ στο διαιτητή, του είπε ότι έπεσα και μετά ο διαιτητής μου έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα». 

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Συνεχίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό που μένουμε κοντά στην πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Ολυμπιακό».
Γιώργος Φωτάκης

Για τον αγώνα: "Μπορεί σήμερα να μην ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Όπως και να το κάνουμε η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα".

Για το μόνο νίκες: «Στην έδρα μας είναι σημαντικό να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται. Είναι πολύ θετικό ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε απώλεια βαθμών".

Για τη συνέχεια: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Υπάρχουν ακόμη 23 αγωνιστικές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Έττο 
«Παλέψαμε πολύ σήμερα για να έρθει αυτή η νίκη. Το πιο σημαντικό όλων είναι οι τρεις βαθμοί. Σημασία δεν έχει ότι το γκολ ήρθε από δική μου ασίστ, αλλά ότι μπήκε το γκολ", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Για το στόχο του ΠΑΟΚ"θα παλέψουμε ως το τέλος για την πρώτη θέση».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λόρενς, Χακόμπο - Κοντοές, Φέτσης, Λαγός, Κουρέλας, Γιάγκο.
ΚΟΚΚΙΝΗ :
Λόρενς (69)
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ :
Δημητριάδης (Καστοριάς) - Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος :
Μαντάκης (Ημαθίας)
 

ΠΑΟΚ : Χακόμπο - Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο (46 Σταφυλίδης) - Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46 Σαλπιγγίδης) - Λόρενς, Αθανασιάδης (90 Κίτσιου).
 

Αεκ : Αραμπατζής - Αρκούδας, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Κοντοές - Βλάχος, Φέτσης (82 Κουρέλας), Κορδέρο, Φούντας (66 Παυλής), Λαγός - Κατίδης (66 Φουρτάδο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...