1/10/12

oxyro N1.842

 

















ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ... 4/10/99
 



 





























 



5η αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ - αρηθ -4-1

Sex και βία στην Τούμπα

Μπροστά σε 25.000 κόσμο ο ΠΑΟΚ  έκανε Fair Play τον συμπολίτη και νίκησε με 4-1 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League  με τον απίστευτα προκλητικό Κάκο που έκανε το ματς άνω κάτω... Με 9 τελείωσε ο ΠΑΟΚ το ματς!!!
Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν στην πορεία των  οπαδών του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο και κατευθύνεται προς το γήπεδο της Τούμπας.To παρόν έδωσαν περίπου 1500 οπαδοί του ΠΑΟΚ
Στον ερπετό από την ώρα που δεν μπορούν να ασχοληθούν με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ασχολούνται συνήθως μ΄ όλα τα υπόλοιπα.Το ερπετό δεν είναι μόνο η ντροπή του βορρά. Είναι η ντροπή του ποδοσφαίρου αυτή η ανύπαρκτη ομάδα της γειτονιάς. Κομπλεξικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  
http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=255671&mediaFiletypeid=2&mediafileid=256753
Π.Α.Ο.Κ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ

Ιβάν Σαββίδης 
Για την επικράτηση της ομάδας επί του Άρη: «Δεν θέλαμε με τίποτα να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Η ομάδα είχε πλήρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και είναι σημαντικό που νικήσαμε. Στο τέλος υπήρξαν, βέβαια, κάποια επεισόδια και ίσως μερικοί φίλαθλοι να αισθάνθηκαν άσχημα.Θέλω να συγχαρώ όλους για το πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο που μου έκαναν. Ξέρω ότι προσπάθησαν περισσότερο επειδή ήμουν στην εξέδρα. Όλες οι νίκες είναι μπροστά μας».
Για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να παραμένουμε ψηλά. Όσο πιο πάνω, όμως βρίσκεσαι, τόσο πιο βαριά πέφτεις κάτω. Σαφώς και σκέφτομαι και ονειρεύομαι καλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με την ατμόσφαιρα που συνάντησα σήμερα κατάλαβα ότι πρέπει να βρίσκομαι πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη».
Για το ότι προέρχεται από τον Πόντο: «Πολύ με ρωτούν σχετικά. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ποντιακός ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα. Είμαι ευχισμένος που για πρώτη φορά ως ιδιοκτήτης βρέθηκα στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους και κάποια μικρά προβλήματα θα πρέπει να τα ξεχάσουμε».
Γιώργος Δώνης 
"Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ματς με τον Άρη. Δεν είναι τόσο παιχνίδια συγκέντρωσης αλλά με πάθος και ενθουσιασμό. Περισσότερο σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε παρά την άμυνά μας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και πολλά γκολ αλλά στο β μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Στο ημίχρονο τους έβαλα αρκετά τις φωνές για να σκεφτούμε και λίγο αμυντικά για να υπάρχει ισορροπία. Γενικώς είμαστε ικανοποιημένοι. Χάσαμε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές όμως". 

Τι έγινε με τον Κάκο; Γιατί αργήσατε να βγείτε στη συνέντευξη τύπου ; Τι του είπατε;
"Υπήρχε μια φραστική επίθεση από εμένα. Δοθήκαν εξηγήσεις και λύθηκε πιστεύω το θέμα.Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μπαίνει ένα τέλος.Αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί πέσαμε στην παγίδα. Όταν έχεις τέτοιο σκορ πρέπει να αποφεύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Δε έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε παίκτες. Την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε εμείς και ως τεχνικό τιμ.Δεν έχει κλείσει ακόμα το φύλλο αγώνα, δεν καθυστέρησα γι' αυτό". 

Για την παρουσία της ομάδας; 
"Έχω πει και παλιότερα ότι έχουμε λίγο την πολυτέλεια του χρόνου. Έχουμε αρκετές μέρες κενό κάθε φορά και δουλεύουμε κάποια πράγματα καλύτερα για πολλές ώρες.Μπορώ να πω πως κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική όψη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και σε φάση αναμονής αλλά και επίθεσης. Σήμερα ήμασταν καλοί μπροστά μα πίσω ήμασταν πολύ κακοί". 
Για τις αποβολές; 
"Νομίζω πως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσουμε παίκτες για τα επόμενα ματς.Υπάρχει η αμφιβολία για το αν πρέπει να τα βάλω με τους παίκτες ή όχι, που φέρθηκαν χαζά". 
Αλλάζουν οι στόχοι μετά τις πέντε αγωνιστικές;
"Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Είναι υποτιμητικό να σκεφτόμαστε ότι πάμε για τη δεύτερη θέση. Είναι λάθος νοοτροπία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα. Ποτέ όμως δεν θα ακούσουν οι παίκτες μου οτι πάμε για δεύτερη θέση. Αυτό που θα ακούσουν είναι η τάση για συνεχή βελτίωση. Όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε φαβορί για δεύτερη θέση το θεωρώ υποτιμητικό". 

Για την παρουσία Ιβάν; 
"Πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερη η παρουσία του Σαββίδη και στα αποδυτήρια όπου έκανε πολύ σημαντική ομιλία. Οτιδήποτε γίνεται στην ομάδα, το έχουμε ως στήριγμα για να φτιάξουμε δυνατή ομάδα". 
Τι ακριβώς εννοούσατε για τη δεύτερη θέση; 
"Θα επαναλάβω πως δεν μπορεί να είναι στόχος η δεύτερη θέση. Ο ΟΣΦΠ είναι χειρότερος σε σχέση με άλλα χρόνια. Ατρόμητος και Αστέρας, Λεβαδειακός και Ξάνθη θα διεκδικήσουμε θέσεις για play off.Το ξαναλέω. Βασικός στόχος μας είναι η αναδημιουργία της ομάδας σε συγκεκριμένο πλάνο. Υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Δε μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να λέμε ότι χτίζουμε ομάδα για δεύτερη θέση. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης. Στοχεύουμε στη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι η καλύτερη της ομάδας". 
Για το ματς με τον ΟΦΗ;
"Πάμε για νίκη στο επόμενο ματς ανεξαρτήτως διαθέσιμων παικτών".
  
Στέφανος Αθανασιάδης 
"Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για τη δύναμη που μας έδωσε. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί από το πρώτο λεπτό και δίκαια κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Ξέραμε ότι αν πετυχαίναμε ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο θα ήταν πιο εύκολη η συνέχεια".
Για την ένταση στα τελευταία λεπτά: "Είναι ένα ματς ΠΑΟΚ - Άρης. Σίγουρα θα υπάρχουν τα νεύρα, αλλά στο τέλος ηρέμησαν τα πράγματα".
Για τον ντόρο που έγινε με το σχόλιο στο twitter: "Θα πω ξανά ότι το ήθος το έχω αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Αν οι αντίπαλοι δεν καταλαβαίνουν την πλάκα, δεν μπορώ να κάνω κάτι".
Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη: "Έχουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα δουλέψουμε από αύριο για να πάρουμε και εκεί τους τρεις βαθμούς".
Για την παρουσία Σαββίδη στην Τούμπα: "Είναι ευχάριστο να βρίσκεται δίπλα μας και να βλέπει την προσπάθειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο". 

Γιώργος Κατσικάς
«Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εκτεθώ με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να είναι χαρούμενοι σήμερα, αλλά δεν θα πω το ίδιο. Με την αποβολή μου εκτέθηκα στον κόσμο και την ομάδα μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη».
Για τους λόγους της αντίδρασής του: «Υπήρξαν κάποιες διαφορές από την αρχή. Όλοι διαμαρτύρονταν, έπεφταν με τη μία κάτω, έβριζαν και με... ανάγκασαν να εκτεθώ και να πω πολλά άσχημα πράγματα».
Για τον αγώνα: «Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και να κλειστούν στο δικό τους μισό και να πετύχουμε κι άλλο γκολ».
Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Μας δίνει ώθηση το γεγονός πως έχουμε κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και να μην χάνουμε βαθμούς».
Για τα κενά που παρατηρήθηκαν στα στημένα, ανέφερε: «Έχουμε κάποιο πρόβλημα στα στημένα. Ελπίζω να το διορθώσουμε γιατί δεν γίνεται να καρδιοχτυπούμε σε κάθε στημένη φάση τη στιγμή που στη ροή δεν έχουμε απειληθεί».
Για το αν αποτέλεσε κίνητρο η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Η παρουσία του κ. Σαββίδη αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ και των παικτών που ήταν στον πάγκο μας δίνουν ώθηση και αυτοπεποίθηση». 

Αραούχο Έττο
Για το παιχνίδι: "Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για μία τέτοια νίκη όπως η σημερινή. Στο δεύτερο μέρος κάναμε συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του επόμενου ματς".
Για την ένταση στο τέλος του παιχνιδιού: "Κάποιοι ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά έχασαν τον έλεγχο. Είναι κρίμα διότι αυτές οι νίκες είναι γιορτές".
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού: "Είναι πολύ καλό που ήρθε ο μεγαλομέτοχος στα αποδυτήρια. Μας χαροποιεί αυτό γιατί δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι, όπως και με τους οπαδούς μας. Ο κ. Σαββίδης ήρθε να συγχαρεί και αυτό μας χαροποίησε". 

Μπογκάνι Κουμάλο
Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι μία φανταστική νίκη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα καλό πνεύμα νικητή. Δώσαμε χαρά και στους οπαδούς μας».
Για το τι έκρινε τη αναμέτρηση: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα έκανε τις ευκαιρίες γκολ».
Για τη δική του παρουσία στο παιχνίδι: «Έχω μεγάλη υποστήριξη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας παίκτης που έρχεται από το εξωτερικό. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι».
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχω παίξει μουντιάλ με τη Νότιο Αφρική, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει». 

Liam Lawrence
"Τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγηθήκαμε με 4-1, αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τουλάχιστον με 6-1.
Γενικά όμως ήμασταν εκπληκτικοί απόψε. Το ότι πετύχαμε γρήγορο γκολ, βοήθησε σημαντικά στη ροή του αγώνα"
Για την αποβολή του: "Προηγήθηκαν πολλά μαρκαρίσματα κυρίως πάνω σε μένα, τα οποία ήταν πολύ πιο σκληρά. Στο τέλος, αυτό το παιδί προσπαθούσε να προκαλέσει πρόβλημα και μετά από το επίμαχο μαρκάρισμα πήγα προς τη πλευρά του. Δεν πρόλαβα καν να τον χτυπήσω κι αυτός έπεσε. Ωστόσο, έπρεπε να ήμουν πιο συγκεντρωμένος".
 Για το ποιο κατά τη γνώμη του ήταν το καλύτερο γκολ της βραδιάς, το δικό του ή του Αθανασιάδη: "Εσείς θα αποφασίσετε"


ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κάτσε, Κουμάλο, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Κατσικάς, Σταφυλίδης - Πουλίδο, Καπετάνος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Παπαστεργιανός, Αγκάνθο.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Κατσικάς (90) Γιαννιώτα , Λόρενς
(98)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας).
ΒΟΗΘΟΙ : Τάτσης (Ηπείρου) – Μπαλτάς (Αχαίας)
 

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε (66 Γεωργιάδης), Λάζαρ, Ρομπέρ (79 Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90 Πέλκας).
 

αρηθ: Βελλίδης, Καζναφέρης (63 Αγγελούδης), Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Νταμαρλής (46 Παπαστεργιανός), Κοέλιο, Σουνάς (46 Μαργαρίτης), Καπετάνος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...