14/10/12

oxyro N1.859











 





Με απόφαση του γενικού διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου έγινε επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στο μνημείο που υπάρχει στη Θύρα 4  της Τούμπας για τους έξι αδικοχαμένους φίλους της ομάδας μας στα Τέμπη και οι αρχηγοί των τμημάτων κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη αυτών. 





















  


















13 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη 4 Οκτωβρίου 1999
Πέρασαν 13 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη, τίμησαν τη μνήμη τον έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ μας  και φέτος η ομάδα, διοίκηση με Γιώργο Δώνη, Ζήση Βρύζα, συγγενείς των θυμάτων, εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ. και πολλών οπαδών μας, 
Στεφάνια υπήρχαν από τον Ιβάν Σαββίδη, Θόδωρος Ζαγοράκης από τη Θύρα  7 του Ολυμπιακού, αλλά και από τη λέσχη φίλων της Λίβερπουλ, της οποίας εκπρόσωποι βρέθηκαν στα Τέμπη.
Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ, Στέλιος Παούρης
"Και εμείς καταλαβαίνουμε πως νιώθετε καθώς πριν 23 χρόνια θρηνήσαμε θύματα στο Χίλσμπορο  και πριν λίγο καιρό δικαιωθήκαμε για όσα υποστηρίζαμε για εκείνο το τραγικό συμβάν"

Παρέδωσε ένα πανό του συνδέσμου σε εκπρόσωπο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού

Η ατμόσφαιρα σείστηκε, όλοι οι παρευρισκόμενοι φώναξαν δυνατά το σύνθημα  

"Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε"


 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης  για την ημέρα μνήμης στις 4 Οκτωβρίου 1999... 

«Τις ημέρες αυτές θυμόμαστε τους νεκρούς της τραγωδίας στις 4 Οκτωβρίου 1999. Η συμφορά που συνέβη πριν από 13 χρόνια προκαλεί πόνο στις καρδιές εκείνων, οι οποίοι έχουν συνδέσει τη μοίρα τους με την ποδοσφαιρική ομάδα και όσων θεωρούν τον εαυτό τους κομμάτι μιας ενότητας ομοϊδεατών. Ολοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Τότε χάσαμε ανθρώπους για τους οποίους η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν μέρος της ζωής τους. Και σήμερα πρέπει να θυμόμαστε εκείνους, που εγκατέλειψαν αυτήν την οικογένεια, που έφυγαν από τη ζωή. Είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς ότι δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ., να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις και τα αισθήματά τους για κάθε παιχνίδι και κάθε νέα σελίδα στην ομάδα. Ας τους θυμόμαστε για πάντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου