2/10/12

oxyro N1.845



ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 

 

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4-1 

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε χθες το βράδυ επί της ομάδας της Άννας Καραμανλή με το φτωχό 4-1, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τις γκολάρες των Λώρενς, Κατσικά, Φωτάκη και Αθανασιάδη. Δεν θα μπούμε στη λογική σχολιασμού τον αγώνα, καθώς ποτέ δεν ήταν (ούτε θα γίνει στο μέλλον) επιδίωξη του ΠΑΟΚ να κοντράρεται με ομάδες που στόχος τους είναι η αποφυγή του υποβιβασμού στη Β’ Εθνική. Το γεγονός αυτό όμως δεν δίνει σε έναν εγωπαθή Κερκυραίο το δικαίωμα να κάνει άνω κάτω την ομάδα μας, αφήνοντας τη με 9 παίκτες και κυρίως αφήνοντάς την απροστάτευτη από τα αντιαθλητικά χτυπήματα των κατακαημένων παικτών του αντιπάλου. Αυτό ήταν το τελευταίο τους χαρτί, το έπαιξαν και αντί να τελειώσουν το παιχνίδι με 7 παίκτες και 10 γκολ στην πλάτη ο Κάκος τους επιβράβευσε και παρουσιάζονται σήμερα από τα μέσα τους ως μαχητές. Οι λόγοι που ο Τάσος από την Κέρκυρα κράτησε τη χθεσινή στάση δεν έχουν γίνει πλήρως κατανοητοί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το χθεσινό αποτελεί ένα δωράκι προς το Γιάννη Ιωαννίδη ώστε να μη χαλάσει το κλίμα πριν την εισαγωγή της ομάδας του στο άρθρο 99. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν και αυτός μετά από μερικά χρόνια θα επιθυμούσε να κάνει επερωτήσεις στη Βουλή, σαν την Αννούλα Καραμανλή, για 2 πέτρες που έπεσαν στην Τούμπα ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις της χώρας άγγιξαν επίπεδα αφρικανικών χωρών. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι πρέπει να μην ξανασφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ γιατί όλοι και όλα σε αυτήν τη ζωή έχουν τα όριά τους. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του, και ο ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής από την 1η θέση. Στην Κρήτη οι παίκτες οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να παλέψουν για τη νίκη, με τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο πλευρό τους.























ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ club ΠΑΟΚ Ρεθύμνου  4-10-99 ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Eκδήλωση μνήμης προς τιμήν των αδικοχαμένων αδερφών μας θα γίνει την Κυριακή 7 Οκτωμβρίου στις 13.30 στα Ανώγεια Ρεθύμνου.Στην εκδήλωση θα τελεστεί επημνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ: Συνδεσμιτών ΠΑΟΚ Κρήτης - Α.Ο. ΑΕΤΟΥ Ανωγείων.

Το club Π.Α.Ο.Κ. Ρεθύμνου θα προβεί στην συμβολική αγορά 6 εισητηρίων διαρκείας σε τμήματα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.


















Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, 
Για την απόφαση να δοθούν και φέτος εισιτήρια: «Είναι χαρά μας να είναι εδώ φίλοι του ΠΑΟΚ, Εχουμε δεσμούς με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Υπήρξαν κάποιες ενστάσεις από την Αστυνομία και κάποιες διαμαρτυρίες ότι ο ΟΦΗ εκτός του ΠΑΟΚ δε δίνει σε καμία ομάδα εισιτήρια. Οι διαχρονικά καλές μας σχέσεις, δημιουργούν τα εχέγγυα για να αναλάβουμε την ευθύνη για ότι προκύψει».

Για τις ενστάσεις της Αστυνομίας: «Με τη γνώμη τη δική μας και ότι εμείς αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε κόστος αν γίνει κάτι, η Αστυνομία δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ακόμα και αν δε δεχόταν εμείς θα κάναμε ότι μπορούσαμε για να φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Θέσαμε στο τραπέζι και την περσινή παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά αυτοί είχαν τις ενστάσεις τους για τους δικούς τους λόγους».

Για τη θύρα 6 που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ: «Μόνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ θα ανοίξει. Για όλα τα άλλα παιχνίδια είναι κλειστή. Τα δεδομένα που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν με άλλη ομάδα, για αυτό και δε δίνουμε πουθενά αλλού εισιτήρια».
















Tα διαρκείας για τη νέα σεζόν της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Στην διάθεση του κόσμο του ΠΑΟΚ είναι  τα διαρκείας για τη νέα σεζόν της ομάδας του Βόλεϊ, τα εισιτήρια για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013 του αντρικού τμήματος στην Α1 κατηγορία θα έχουν τιμή 30 Ευρώ, ενώ θα παρέχει τους αγώνες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου αλλά και του τσάλεντζ κάπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου