23/10/12

oxyro N1.864
















ΠΑΕ ΠΑΟΚ Aνακοίνωση 

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Εμπορικό Τμήμα της Εταιρίας θέλουν να ενημερώσουν το αγοραστικό κοινό της ομάδας, ότι διατηρούν το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο διάθεσης των Επίσημων Εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και η πώληση τους γίνεται ΜΟΝΟΝ από το επίσημο κατάστημα ΠΑΟΚ Megastore στο γήπεδο της Τούμπας και εντός ολίγων ημερών και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ΠΑΟΚ E-shop.

»Ως εκ τούτου κανένα κατάστημα αθλητικών ειδών ή ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο δεν έχουν το δικαίωμα πώλησης των Επίσημων Εμφανίσεων της ομάδας, ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος από τέτοιου είδους πωλήσεις.

»Για οποιαδήποτε επίσημη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με καταστήματα αθλητικών ειδών ή άλλου είδους καταστήματα, που θα διαθέτουν τα επίσημα προϊόντα της ομάδας θα υπάρξει ενημέρωση του αγοραστικού κοινού από την επίσημη ιστοσελίδα (www.paokfc.gr) της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...