23/9/12

oxyro N1.837














 
 















   
Super League

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 0-3

Ο ΠΑΟΚ  νίκησε άνετα με 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, χάρη σε γκολ των Αθανασιάδη, Ρομπέρ και Λάζαρ...για την 4η αγωνιστική της Super League 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψαν στην Ξάνθη εξέφρασαν ξεκάθαρη θέση... 
"Δώστε εισιτήρια στον πουσταρα τον Άρη"
Τα γκολ του αγώνα της Ξάνθης κάντε κλικ ΕΔΩ 

Γιώργος Δώνης
«Το καλύτερο είναι πάντα σχετικά, σίγουρα είναι το πιο ουσιαστικό παιχνίδι, από θέμα οργάνωσης, σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Είτε όταν είχαμε τη μπάλα, είτε όταν ήμασταν σε φάση άμυνας.
Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε πράγματα, που πρέπει να βελτιώνουμε από βδομάδα σε βδομάδα. Κάθε παιχνίδι για μας είναι ένας οδηγός, μας βοηθά να ανακαλύπτουμε την ομάδα και τους παίκτες και μέσα από τις εβδομαδιαίες προπονήσεις να βλέπουμε πράγματα, που λείπουν.
Σήμερα είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλα, φτάναμε στα δέκα μέτρα από την αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί έπρεπε να έχουμε καλύτερη κίνηση και μεγαλύτερο ρίσκο για να κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες.
Ήμασταν πολύ καλύτερο στο ανασταλτικό κομμάτι, όταν πιέζαμε ψηλά, αλλά και σε οργανωμένη άμυνα. Οι δύο στόπερ μας συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά σ΄ αυτό το κομμάτι και θα ήθελα επίσης να επισημάνω πως, παρότι δεν μας στοίχησε σήμερα, η Ξάνθη έκανε δύο μεγάλες φάσεις, που προέρχονται από μεγάλο λάθος στη δική μας περιοχή. Με προβληματίζει και είμαστε πολύ σκληροί με τους παίκτες μας, δεν πρέπει να προσφέρουμε δώρα».

Για το πόσο επηρέασε θετικά το γρήγορο γκολ :
«Είμαι καινούρια ομάδα, το πώς εξελίσσεται η αρχή ενός παιχνιδιού παίζει ρόλο. Μέχρι τώρα στο ξεκίνημα των αγώνων μας συμβαίνουν μόνο αρνητικά. Στα πρώτα 20 λεπτά σε κάθε ματς, με εξαίρεση αυτό στη Βιέννη, ξεκινάμε πολύ καλά. Πάντα το γκολ παίζει ρόλο στην ψυχολογία, σήμερα ήρθε νωρίς. Το θέμα, όμως, είναι και το πώς διαχειρίζεσαι όλο το παιχνίδι, οι παίκτες σήμερα ήταν πολύ πειθαρχημένοι»

Για τις εύκολες κάρτες, που παίρνουν οι παίκτες του :
«Είναι ένα κομμάτι, που εξαρτάται από κάποια πράγματα. Υπάρχουν παίκτες, που είναι ιδιαίτερα δυνατοί, το θέμα είναι να μην είμαστε ηλίθιοι και να παίρνουμε εύκολες κάρτες. Δεν θέλουμε εύκολες κάρτες, αλλά δεν θέλουμε και να μαζέψουμε τους παίκτες αυτούς. Το ποδόσφαιρο είναι μάχη και μονομαχίες, και πρέπει να τις κερδίζουμε όταν δεν είμαστε καλοί»

Για το αν τέτοιες εμφανίσεις φέρνουν πίσω τον κόσμο :
«Δεν μπορώ να απαντήσω, είμαι καινούριος στην ομάδα, δεν ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, το κάνουμε. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Εμείς βρήκαμε έναν επενδυτή να μας λύσει τα προβλήματα, αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όλοι και να δείξουμε κάποια πράγματα στον ιδιοκτήτη μας. Σίγουρα οι νίκες φέρνουν κόσμο. Δεν ξέρω αν η αποχή οφείλεται στα αποτελέσματα. Από την άλλη λέμε να παίζουν μικροί, αλλά αν παίζουν μικροί και δεν έρχεται το αποτελέσματα υπάρχει πρόβλημα. Εμείς εξηγήσαμε το πλάνο στον κόσμο, πιστεύω θα μας στηρίξει σε βάθος χρόνου.

Για το μέλλον της ομάδας :
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Ακόμη κι εγώ δεν είμαι σίγουρος για την ομάδα, σε κάθε παιχνίδι ανακαλύπτω κάτι θετικό και κάτι αρνητικό. Για παράδειγμα, στον Ατρόμητο χάσαμε, αλλά ανακαλύψαμε κάτι θετικό πως μπορεί να μας βοηθήσει ο Λόρενς σε κάποιο ρόλο. Βλέπω συνεχώς καινούρια πράγματα από τους παίκτες. Έχω παίξει ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό να βλέπει ο κόσμος ότι τουλάχιστο η ομάδα προσπαθεί και παλεύει».

Για την εύκολη νίκη στην Ξάνθη :
«Ποτέ δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Αυτό που με ευχαριστεί, πέρα από το μεγάλο σκορ, είναι η σοβαρότητα και η καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Σήμερα ήταν η μέρα μας, αλλά εμείς πρέπει να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά.

Για τη χημεία μεταξύ Κάτσε και Λάζαρ :
«Δείτε πως το αποτέλεσμα επηρεάζει πολλά πράγματα. Επειδή σήμερα κερδίσαμε, αρχίζουμε να βλέπουμε όλα τα θετικά. Μόλις χάνουμε, βλέπουμε τα αρνητικά. Ο Κάτσε δεν έπαιξε σήμερα πρώτη φορά. Ο Γκαρσία τραυματίστηκε κι έδωσε τη θέση του σ΄ έναν 19χρονο, και την ευκαιρία να καθιερωθεί. Όταν θέλεις, και αρνητικά θα βρεις και θετικά. Όταν ψάχνεις αρνητικά, θα βρεις χιλιάδες. Εγώ χαίρομαι περισσότερο, γιατί μπορεί να έχουμε κάποια στιγμή αρκετά χρήματα για μεταγραφές, αλλά μεγαλύτερη ικανοποίηση νιώθω να βγάλω τον Κάτσε ή τον Πέλκα. Όχι πως δεν θα ζητήσω παίκτες, να ανεβάσουν την ομάδα»


Στέφανο Αθανασιάδη 
Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια σε όλους, γιατί μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί. Θεωρώ Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί». 
Για την πίεση που είχε η ομάδα: «Είχαμε δυο άσχημες εμφανίσεις και ήμασταν αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»
Για το ντέρμπι με τον Αρη που ακολουθεί: «Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω πως με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας θα φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».
Μπερτράν Ρομπέρ 
Για τον αγώνα: «Σήμερα παίξαμε πολύ δυνατά, κρατήσαμε τη μπάλα, επιτεθήκαμε σωστά και είχαμε κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά». 
Για τη δική του απόδοση: «Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα, είναι πολύ καλό που σκόραρα και αυτή η εμφάνιση μου δίνει αυτοπεποίθηση. Θα είναι μία καλή εβδομάδα μέχρι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι»
Για τον αγώνα με τον Άρη: «Όλοι γνωρίζουν ότι έχουν νέους παίκτες, αλλά είναι ένα ντέρμπι που κάθε ομάδα θέλει τη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή»
 Παναγιώτης Γλύκος  
Για τον αγώνα: "Είναι μία πολυ΄σημαντική νίκη. Την ψάχναμε εδώ και καιρό για να ανεβούμε ψυχολογικά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν καλοί τακτικά, δημιουργήσαμε φάσεις και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αξίζαμε τη νίκη". 
Για τα χαρακτηριστικά που είχε ο ΠΑΟΚ: "Προσωπικά αισθανόμουν σιγουριά. Οι συμπαίκτες μου ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όσα δουλεύουμε στο γήπεδο. Γι΄ αυτό ήρθε και αυτή η νίκη και μάλιστα με 3-0". 
Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη: "Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να αγωνιστούμε και κόντρα στον Αρη για να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο"
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (Καζούμπα 70΄), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Μαρίν 56΄), Μαρκόφσκι, Πλατέλας (Μάνταλος 56΄), Βασιλακάκης, Ντάνι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (Σταφυλίδης 70΄), Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (Ιντζίδης 90΄), Φωτάκης, Λόρενς (Γιάννου 86΄), Αθανασιάδης.

ΓΚΟΛ: 0-1 Αθανασιάδης (10΄), 0-2 Ρομπέρ (54΄), 0-3 Λάζαρ (89΄)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κομεσίδης 9΄, Λίνο 14΄, Ετο 30΄, Ονουάτσι 46΄, Κατσικάς 61΄, Λάζαρ 77΄
ΚΟΚΚΙΝΗ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας, Φραγκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...