4/9/12

oxyro N1.824






















Πρωτάθλημα Super League
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 1-0

Ο ΠΑΟΚ  επανέλαβε μια κακή εμφάνιση και στο Περιστέρι και έχασε από τον  Ατρόμητο με 1-0 με γκολ τού Λαζαρίδη
Γιώργος Δώνης
«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας, αλλά νομίζω ότι μετά από κάποια παιχνίδια, πρέπει κι εμείς να γίνουμε περισσότερο ρεαλιστές. Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα μέσα στην ομάδα, αξιολογώντας την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις σε ποιο σημείο είσαι, για να χτίσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις.

Μπορώ να καταλάβω από τη συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο, κάποια σοβαρά πράγματα για την ομάδα. Είναι φανερό ότι τις απουσίες των συγκεκριμένων παικτών, υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας κι αυτό θα παρασύρει και τους υπόλοιπους, και κυρίως τους νέους, που θέλουμε να βάλουμε στην ομάδα»

Το δεύτερο, είναι πως η ομάδα αφομοίωσε ένα πλάνο προετοιμασίας επί ένα δύο μήνες, χωρίς άγχος και πιεστικές συνθήκες. Κάποιοι παίκτες, ενώ στην προετοιμασία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντέξουν τις πιεστικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι δεν υπάρχει πλάνο. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να προχωρήσει η ομάδα και να βρούμε το σωστό δρόμο».
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος 
«Σήμερα από την αρχή είχαμε εμείς κατοχή της μπάλας. Δεν είχαμε όμως κάποια μεγάλη φάση. Σε μία στημένη φάση δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο θα έπρεπε μέσα στην περιοχή μας, δεχτήκαμε το γκολ και ήρθε η ήττα».

Για το αν επηρέασε ο αποκλεισμός από το Europa League: «Ημασταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Δε μπορέσαμε να απειλήσουμε τον Ατρόμητο. Το καλό είναι ότι υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να νικήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι πολλές απουσίες: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει αλλαγές στις θέσεις σημαντικών παικτών. Επαιξε ρόλο αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα που ακολουθεί μετά τη διακοπή: «Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν έχουμε την Ευρώπη πλέον, έχουμε μόνο το πρωτάθλημα». 

Απόστολος Γιάννου

«Νομίζω πως δεν ήμασταν καλοί για ακόμα μία φορά. Ο Ατρόμητος είχε πιο πολλές ευκαιρίες. Εμείς κρατούσαμε τη μπάλα, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα ποια ήταν τα λάθη μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τις απουσίες και το ρόλο που έπαιξαν: «Οι απουσίες παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δε μπήκαμε όπως έπρεπε, δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε».

Για την αιτία της κακής εικόνας: «Θέλουμε να ξεκουραστούμε 10 μέρες, να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να μην παίζουμε καλά. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και το πληρώσαμε. Δεν είχαμε ευκαιρίες. Χάσαμε με άσχημο τρόπο και πρέπει να το σκεφτούμε και να το δούμε αυτό».

Λίαμ Λόρενς 

«Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δε σκοράραμε δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν είναι καλό που χάνουμε και δεν πετυχαίνουμε γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε»

Για τη δική του παρουσία: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Είναι θετικό που έρχεται η διακοπή αλλά μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραμάνος, Επστάιν, Μπέλιτς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Κουμάλο, Κάτσε, Λώρενς, Φωτάκης, Πέλκας, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

ΓΚΟΛ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραμάνος (90+), Φωτάκης (26΄), Κάτσε (68΄), Αποστολόπουλος (85΄).
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00