9/9/12

oxyro N1.827



















  









 

Φιλικό παιχνίδι
ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός - 1-0

O  ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας μπροστά σε 5000 οπαδούς μας
Ένα νεόνυμφο ζευγάρι, έφυγε από την εκκλησία κατευθείαν για το γήπεδο της Τούμπας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο κουμπάρος πήρε, έδωσαν συνθήματα το διασκέδασαν κι αποχώρησαν...

Δώνης

«Είναι φυσιολογικό να θέλει ο ιδιοκτήτης να μαθαίνει για την ομάδα, η δεύτερη συνάντηση που είχαμε ήταν πιο σημαντική από την πρώτη. Έγινε κουβέντα για μεταγραφές, για τώρα, για τον Ιανουάριο, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι. Απ΄ αυτά που είδαμε τώρα, δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε βαρύτητα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ξεκινάμε το σκάουτινγκ έτσι ώστε να αποκτήσουμε έναν - δύο ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας τον Ιανουάριο και ακολούθως, να αποκτηθούν ακόμη πέρισσότεροι παίκτες το καλοκαίρι.
Ρωτήθηκα από τον ιδιοκτήτη για την άποψή μου για το αγωνιστικό κομμάτι. Εκφράσαμε την άποψή μας για την ομάδα και το ρόστερ και η άποψή μου συμπίπτει μ΄ αυτές των Βρύζα και Γεωργιάδη. Όλοι μας ξέρουμε τις απαιτήσεις που έχουμε απ΄ αυτή την ομάδα.
Προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν πλήρεις, περιμένουμε τους παίκτες, που ήταν τραυματίες.

Για τον Βιβιάν, που τραυματίστηκε χθες
«δεν γνωρίζουμε ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού».

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (72 Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς (77 Παπαδόπουλος), Κάτσε (88« Κιόσε), Φωτάκης (54 Κίτσιου), Ρομπέρ (69 Πόποβιτς), Γεωργιάδης (46 Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69 Δεμιρτζόγλου)
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82 Καρασαλίδης), Τσαούσης (88» Τσούτσης), Σιάκκας (72 Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88« Τσιμίκας), Ανάκογλου (88» Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60 Μπονέρης), Μπαγκουρά (82 Καψάλης), Κόντος (82 Γκουγκουλιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00