13/9/12

oxyro N1.829








































Tουρνουά  Πάρτρας

Ίκαρο Καλλιθέας - ΠΑΟΚ - 81 - 82
O ΠΑΟΚ στο Tουρνουά της  Πάρτρας κέρδισε και τον Ίκαρο Καλλιθέας  με 82-81 και πήρε το κύπελλο του τουρνουά .
Σούλης Μαρκόπουλος
“Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο, πιστεύω εξαιτίας της κούρασης. Είχαμε και τα προβλήματά μας, με τον Παπαδόπουλο που προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε, ενώ στο τέλος δεν είχαμε και τον Hatcher για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Νομίζω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κάναμε ένα ακόμη βήμα στην επίθεση, όπου βρήκαμε κι άλλες λύσεις, ενώ κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στην άμυνα θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε. Εχουμε τώρα το παιχνίδι της Τρίτης, έχουμε λίγες μέρες για να κάνουμε τα πλάνα μας, αλλά είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες”.
ΠΑΟΚ: McGrath 8(2), Χαραλαμπίδης 19 (1), Δέδας 6 (2), Τσαϊρέλης 15, Καλλές 15, Hatcher 6 (1), Μαργαρίτης 9, Κασελάκης 4, 

Ίκαρο Καλλιθέας: Γκίμπσον 23 (7), Σρναντ 10 (2), Λαρεντζάκης 3, Κυρίτσης 14 (1), Βρκιτς 8, Στέβοβιτς, Γουάτ 6, Αγαδάκος 4, Φαγέ 13 (2).


















Tουρνουά  Πάρτρας

Απόλλωνας Πατρών - ΠΑΟΚ - 57 - 44.

Ο  ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έστω και σε φιλική αναμέτρηση, νικώντας τον Απόλλωνα Πατρών εκτός έδρας με 57 - 44.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ηταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για μας για το οποίο γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δυσκολίες, όχι τόσο εξαιτίας του δύσκολου ταξιδιού που είχαμε το πρωί, αλλά επειδή τέσσερα παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά με την ομάδα. Είδα όμως διάθεση να παίξουμε δυνατά και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πρέπει να δουλέψουμε πλέον για να βρούμε τη χημεία μας".

Μιλώντας για αυτά που ξεχώρισε, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: "Πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερα θετικός ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και μπλοκάραμε τα ατού του αντιπάλου. Τους βγάλαμε εκτός παιχνιδιού, ενώ θα πρέπει να δούμε λίγο την επίθεση που παίξαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου".

ΠΑΟΚ: Καλλές 13,Τσαϊρέλης 5,Χαραλαμπίδης 10(1),Παπαδόπουλος 6,Μαργαρίτης 7 (1),Hatcher 2,Δέδας 8 (2), McGrath 4, Κασελάκης 2.

Απόλλωνας Πατρών:
Κίτον 13, Αργυρόπουλος 10, Γουόκερ 6, Γκόρντον 4, Λυμπέρης 4, Πέτροβιτς 2, Λιανός 3, Κόλοου 2.

















Ο νέος και πολύ Ελληνικός ΠΑΟΚ
Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Δέδας, Τσαϊρέλης, Καλλές, Μαργαρότης, Θαοδωράκος και αρκετά πιτσιρίκια όπος ο 18χρονος Θωμάς Αμπαράς και Μιχάλης Λιάπης αλλά  κι ένα 15χρονο παιδί ο Αντώνης Κόνιαρης ο 18χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης και ο 16χρονος Θωμάς Κώττας, ο ΠΑΟΚ έχει δυο ξένους τον Ντόνι Μακγκράθ και τον Ουΐλιαμ Χάτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...