23/9/12

oxyro N1.836



























Κύπελλο Ελλάδας

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ - 70-66

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα Τρίκαλα με 70-66 και αποκλείστηκε απο το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κόσμος που πήγε να δει την ομάδα 

στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης 

αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού κύριοι...

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, διοίκηση, παίκτες και προπονητές θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την χθεσινή τους παρουσία και την συμπαράσταση τους στον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα των Τρικάλων. Επίσης θα θέλαμε να τους ζητήσουμε και μία ειλικρινή συγγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το αποτέλεσμα του αγώνα και να τους υποσχεθούμε ότι όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά ώστε εμφανίσεις σαν την χθεσινή θα είναι παρενθέσεις στην πορεία της ομάδας. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν πόσο δύσκολο είναι το φετινό μας εγχείρημα αλλά είμαστε όλοι εδώ για να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εντός και εκτός γηπέδου. Σε καμία περίπτωση η αποτυχία αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας και στην ανάγκη στήριξης από όλους».
Σούλη Μαρκόπουλο
«Για μας είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα αυτό, γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και να κάνουμε περισσότερα ματς. Σε καμία γραμμή δεν λειτουργήσαμε σωστά, είχαμε κακή ανάπτυξη, κακή άμυνα, παίξαμε βιαστικά και δώσαμε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα να πετύχουν εύκολα καλάθια και να το πιστέψουν. Αυτά έχει το μπάσκετ», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν συμφώνησε πως η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλό της.
Δεν υποτίμησαμε τα Τρίκαλα. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται μετά από τέσσερις νίκες, που είχαμε και ίσως μας προσγειώσει. Αυτό που με στεναχώρησε πολύ, είναι για τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που ήρθε και μας βοήθησε. Τους θέλουμε να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, ξέρουν ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και παλεύουμε να κερδίσουμε το παραμικρό μέσα στο γήπεδο»

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 17-19, 33-36, 50-52, 70-66

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :
Μητσόπουλος, Σταματόπουλος, Παφίλης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τζήμας): Τριανταφύλλου 2, Ψύρρας 3(1), Γκιουλέκας 6(2), Κατσαρές 7(1), Τσούτσος, Κακλαμάνος 16(4), Αγγελακόπουλος, Πελίγκος, Χαρισμίδης 20, Φούντας, Παπαχρήστος 12.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 11(3), Κασελάκης 2, Χαραλαμπίδης 16(1), Μακ Γκράθ 2, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 14, Δέδας 6(2), Μαργαρίτης 6, Παπαδόπουλος 7, Καλλές 2, Λιάπης, Αμπαράς

















 



ΟΜΑΔΑ Κ17 2η αγωνιστική του 1ου γύρου

ΠΑΟΚ - Πανθρακικος -1-0

Η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0  τον Πανθρακικο σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου γύρου του πρωταθλήματος. Σκόρερ του ΠΑΟΚ ο Πόζογλου.
Με τη σημερινή του νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 6 βαθμούς και προπορεύεται στον βόρειο όμιλο.
ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Κατσούμπας (87' Κοτέντζης), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Παναγιωτίδης (50' Χ"δήμπας), Κώστας (53' Δημητριάδης), Πούφλης (69' Τσανακτσίδης), Πόζογλου και  Σιράκος (57' Κάκος)
Στα υπόλοιπα παιχννίδα:
Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Κέρκυρα - Βέροια 1-1
Ρεπό είχε η ομάδα της Ξάνθης















Ομάδα Κ 20

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ - 4-1
Η ομάδα Νέων της Ξάνθης επικράτησε με  4-1 του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Χελιδώνης, Πατσατζόγλου, Γούλας (81’ Ορφανίδης), Καρυπιάδης, Ελληνίδης, Παπαδημητρίου (68’ Βαλαβανόπουλος), Νάκα (77’ Ψύρρας), Μπαρέττας.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης (26’ λ.τ. Γεωργιάδης), Πουγγούρας, Ποζατζίδης, Κόζε, Πολύζος (46’ Σαββίδης), Δεμηρτζόγλου, Κίτσιου, Παπαδόπουλος (70’ Ταουσιάρης), Πόποβιτς, Ανδριόπουλος.













Φιλικό παιχνίδι

Εθνικός - ΠΑΟΚ - 3-0
Σε φιλικό παιχνίδι ο Εθνικός νίκησε  τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ.
Γιάννης Μέλκας.
"Δεν θα δικαιολογήσω την ήττα στο γεγονός πως ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Πράγματα που εξαρτόνται από εμάς στην επίθεση, δε τα κάναμε σωστά. Περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε περιθώρια βελτίωσης, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια. Δεν μας αρέσει η ήττα, όμως το θετικό είναι πως είναι στα χέρια μας να βελτιωθούμε. Θέλει δουλειά."

Τα σετ: 25-22, 39-37, 25-21.

Εθνικός (Μουστακίδης): Σιδηρόπουλος, Μουστακίδης, Δαλακούρας Κ., Καβαρατζής, Κόβατς, Παπάζογλου, Μίτρεφ -λ / Κοντοστάθης, Βλαχόπουλος, Κυριακίδης

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Πλίκας, Αρμενάκης, Μορέλο, Χατζηηλιάδης, Κανέλλος, Παντακίδης, Παπαδημητρίου -λ / Αμπουίλα, Χαραλαμπίδης, Στεφανίδης, Μαυροβουνιώτης, Αγγελής

















Φιλικό παιχνίδι

Εθνικός - ΠΑΟΚ - 3-2

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε και σήμερα από τον Εθνικό σε φιλικό αγώνα στην Αλεξανδρούπολη με 3-2 σετ. 
Γιάννης Μέλκας  
"δεν αντέξαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο που ήμασταν μπροστά στο σκορ για ένα διάστημα, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σε τρία σετ δείξαμε καλά σημάδια παίζοντας καλό βόλει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Αλεξανδρούπολης για την άριστη φιλοξενία. Όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα, μακάρι να ανταποδώσουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο."

Τα σετ: 21-25, 27-25, 22-25, 28-26, 15-6

Εθνικός (Μουστακίδης):
Σιδηρόπουλος, Μουστακίδης, Δαλακούρας Κ., Καβαρατζής, Κόβατς, Παπάζογλου, Μίτρεφ -λ / Κοντοστάθης, Βλαχόπουλος, Κυριακίδης

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Πλίκας, Αρμενάκης, Μορέλο, Χατζηηλιάδης, Κανέλλος, Παντακίδης, Παπαδημητρίου -λ / Αμπουίλα, Χαραλαμπίδης, Στεφανίδης, Μαυροβουνιώτης, Αγγελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...