26/8/11

oxyro N1.527







Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στις 5 τα ξημερώματα οι
οπαδοί μας
στους ποδοσφαιριστές όταν έφθασε ο ΠΑΟΚ
από την Ουκρανία στο αεροδρόμιο .....
























paok-oxyro- KARPATY - ΠΑΟΚ - 1-1

«Με το έτσι και το θέλω το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο, γι’ αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη…».

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 1-0 Κάπου εκεί, ήρθε η ώρα του Σωτήρη Μπαλάφα ισοφάρισε και χάρισε στην ομάδα μας την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ…

Λάσλο Μπόλονι

«Πριν το παιχνίδι ήμουν αρκετά νευρικός γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα και γηια μένα για το σύλλογο και για τους παίκτες ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στο EuropaLeague. Toνα μη μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Κοντρέρας, τον Γκαρσία, τον Ιβιτς, τον Σαλπιγγίδη από την αρχή, τον Τσιρίλο την τελευταία στιγμή μου έφεραν μεγάλη πίεση που την αισθάνθηκα χθες το βράδυ.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Εδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και την ποιότητα τους επίσης. Τακτικά προετοιμάσαμε το παιχνίδι και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο τη μπάλα από ότι στο πρώτο παιχνίδι», είπε ο Μπόλονι.

Τακτικά προετοιμάσαμε το παιχνίδι και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο τη μπάλα από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Αποδεχτήκαμε ότι έπρεπε να παίξουμε πιο πίσω 10 μέτρα στο γήπεδο. Αλλά χρησιμοποιήσαμε τρεις γρήγορους επιθετικούς και είναι γεγονός ότι η Καρπάτι είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε και εμείς.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι δυνατοί ψυχολογικά. Ακόμα και στο ημίχρονο τους ζήτησαν να μη χάσουν τη συγκέντρωση τους, ακόμα και αν χάναμε 1-0. Νομίζω ότι τακτικά, σε φυσική κατάσταση αλλά και τεχνικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Παραδέχομαι ότι 2-3 ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά συνολικά πρέπει να τους πω ακόμα μία φορά συγχαρητήρια. Ηταν ο πρώτος στόχος της χρονιάς να μείνουμε στο EuropaLeagueμίνιμουμ μέχρι το Δεκέμβριο και είμαι χαρούμενος που πραγματοποιήσαμε αυτόν το στόχο».

Για την άποψη τους για τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο: «Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Ακόμα και έτσι με αυτούς τους παίκτες ή με νέους πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ».

Για το αν ήταν νευρικός λόγω Καρπάτι ή λόγω των απουσιών: «Ημουν νευρικός γιατί σε αυτές τις αναμετρήσεις ο ψυχολογικό τομέα παίζει ρόλο. Στο σημείο που πέτυχε το γκολ η Καρπάτι πήρε οξυγόνο αλλά όταν σκοράραμε τους πήραμε ατρό το οξυγόνο. Όταν η Καρπάτι σκόραρε ήμουν λίγο νευριασμένος με τον διαιτητή κυρίως».

Για την αυριανή κλήρωση των ομίλων: «Θέλω να πω ότι για τους φιλάθλους μας είναι πολύ καλό να αγωνιστούμε με μεγάλους συλλόγους γιατί είναι ένα δώρο για αυτούς. Ξέρω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και περνάνε δύσκολα. Θέλω να πω ευχαριστώ στον Λουτσέσκου που μου έδωσε πληροφορίες για την Καρπάτι και μου έδειξε το δρόμο για το πώς να την αντιμετωπίσω».

Σωτήρης Μπαλάφας

Για το τι άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: "Χρειαζόμασταν την πρόκριση. Ο προπονητής μας είπε να τα δώσουμε όλα. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας."

Για το ότι έπαιξαν παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής: "Το σημαντικό είναι που προκρίθηκε η ομάδα. Όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα. Αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί θα μας βοηθήσει πολύ στο οικονομικό κομμάτι."

Για την κλήρωση του Europa League: "Αποδείξαμε και πέρσι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Όποιες ομάδες κι αν έρθουν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: "Κάναμε μία πολύ καλή αρχή στην Ευρώπη και τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και στο πρωτάθλημα."

Για το αν είναι μια προσωπική δικαίωση: "Περασμένα ξεχασμένα, έτσι είναι οι ποδοσφαιριστές. Μια φεύγεις, μια μένεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε".

Για την θέση που αγωνίστηκε: "Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση".

Για την συνέχεια του Europa League: "Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης όλες οι ομάδες είναι καλές".

Στέλιος Μαλεζάς

Για την πρόκριση επί της Καρπάτι: "Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καρπάτι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο παιχνίδια. Μπορεί να μην έκανε πολλές ευκαιρίες στο σημερινό (25/8) παιχνίδι, αλλά η πίεση που μας ασκούσαν αρκούσε. Είναι πολύ καλή ομάδα και γι' αυτό είμαστε διπλά χαρούμενοι προκριθήκαμε".

Για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία μετά την πρόκριση: "Ναι μεν θα φέρει λεφτά στην ομάδα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα".

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: "Δεν ξέρω αν έχουμε την ενέργεια, γιατί δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά πρέπει να την έχουμε. Το κακό είναι ότι μετά από τέτοιες προκρίσεις το μυαλό φεύγει, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει και τώρα. Το ίδιο έγινε και την περσινή σεζόν με τον Πανσερραϊκό και δυσκολευτήκαμε πολύ να την πάρουμε".

Για το πρόσωπο του αγώνα, τον Σωτήρη Μπαλάφα: " Ότι και να πω είναι λίγο. θα ήταν καλύτερο να μην πω κάτι εγώ, αλλά να μιλήσουν αυτοί που τον κράζουν. Θεωρώ ότι είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής και σήμερα δικαιώθηκε".

Για την κλήρωση του Europa League: "Δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση για τις ομάδες που θα κληρωθούμε. Όποια ομάδα θέλει ας έρθει. Το μυαλό μας δεν είναι στην πρόκριση, αλλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη".

Γιώργος Γεωργιάδης

Για την πρόκριση :
«Είχαμε πολλές απουσίες βασικών παικτών, ήταν πολύ δύσκολο το ματς, όσοι μπήκαν έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε δίκαια την ισοπαλία και την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό, που ο ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος στους ομίλους»

Για το κλειδί της πρόκρισης :
«Το ματς τελείωσε όταν σκοράραμε, οι Ουκρανοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Στο πρώτο δεν ήμασταν κακοί, απλά με μια φάση, με το πέναλτι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήγαμε να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα»

Για το πέναλτι, που σφύριξε ο διαιτητής :
«Ο διαιτητής δίνει ότι θέλει, εμείς έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα βρούμε περισσότερους χώρους και έπρεπε να τους εκμεταλλευτούμε»

Για την αυριανή κλήρωση των ομίλων :
«Ας έρθουν όποιοι θέλουν, δεν έχουμε πρόβλημα. Εμείς θέλουμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων κι αν γίνεται να πάμε πιο μακριά από πέρσι»

Για τον κόσμο, που πήγε στην Ουκρανία :
«Ο ΠΑΟΚ φημίζεται για τον κόσμο του, σήμερα μας βοήθησε πολύ, μας έδωσε πολύ ενέργεια»

Για τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Μπόλονι :
«Ο προπονητής μερικές φορές εκνευρίζεται για τα λάθη, εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι στο γήπεδο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και μας βοηθάει πολύ»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Φεντέσκι, Γεωργιάδης, Έτο, Μαλεζάς, Μπαλάφας.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Φεντέσκι (69)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Φρέντι Φοτρέ (Γαλλία)

KARPATY
: Μπογκαντίνοφ, Οσίπκο, Κριστόμπαλ (73 Πατσέκο), Κουντόμπιακ, Γκόμεζ, Χολόντιουκ (34 Κραβτσένκο), Μπάλαζιτς, Τκάτσουκ, Φεντέτσκι, Λούκας, Μπατίστα (67 Κοπούλοβιτς).

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Μπαλάφας Λίνο, Αρίας, Λαζάρ (88 Τσουκαλάς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια (83 Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (89 Ρομπέρ).
Μπραβο στην ομαδα, μπραβο στα αλανια που βγαλαν τα λαρρυγια στην ουκρανια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...