5/8/11

oxyro N1.514




























paok oxyro - Europa League.

ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα - 3-0

Σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα με 25.000 κόσμο o ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός ανώτερος κατά διαστήματα με Ωραίο θέαμα και επικράτησε της Βαλερένγκα με 3-0, περάσαμε τον προκριματικό με μια πεντάδα γκολ χωρίς να δεχτούμε κανένα.
Ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Γιόχαν Στράους, έδωσε τα εύσημα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την άψογη οργάνωση, καθώς δεν σημειώθηκε το παραμικρό

Λάζλο Μπόλονι
"Το σημερινό αποτέλεσμα ίσως δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, διότι η ομάδα μας είχε άγχος μέχρι να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου. Αυτό έγινε με το πρώτο γκολ που πετύχαμε. Είναι θετικό ότι στους δύο πρώτους αγώνες μας δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ σημειώσαμε πέντε. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι σήμερα κάναμε ένα βήμα εμπρός στην εικόνα που παρουσιάσαμε σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Όσλο.

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από την ατμόσφαιρα της Τούμπας

"είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε τόσος κόσμος για να μας δει και να μας υποστηρίξει. Νομίζω ότι αυτή η νίκη είναι ένα μικρό δώρο για τον κόσμο μας".

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είναι πολλά τα καλά πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Η δουλειά μας σήμερα δεν ήταν εύκολη. Οι αντίπαλοι ήρθαν για να σκοράρουν. Είναι ομάδα με καλή οργάνωση και ήθελε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Ίβιτς και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε 60 λεπτά, για την επιστροφή του Κοντρέρας και περιμένω όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους Λαζάρ και Σαλπιγγίδης. Περιμένω και λίγη βοήθεια από τη διοίκηση επίσης».

Για την εικόνα της ομάδας
«αν και ο αγώνας έληξε με 3-0 οι απαντήσεις της ομάδας μπορούν να είναι πιο πειστικές. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αρκετοί παίκτες χρειάζονται περισσότερη δύναμη, άλλη 3-4 παίκτες πρέπει να είναι πιο δυνατοί στην τακτική και γενικώς όταν έχουμε την κατοχή πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να δημιουργούμε περισσότερες εκπλήξεις. Ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίζει σε μεγαλύτερο πλάτος. Ο Κλάους ήταν σήμερα καλός, ενώ ο Ίβιτς δεν ήταν 100% έτοιμος. Θα δουλέψουμε για να βάζουμε γκολ και με άλλους τρόπους.

Αν εμπιστεύεται περισσότερο την ομάδα
«σίγουρα ναι. Βήμα-βήμα. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στη δουλειά των παικτών».

Για τη χρησιμοποίηση του Κοντρέρας ως αμυντικού μέσου
«τον έβαλα εκεί επειδή οι δύο στόπερ ήταν καλοί. Σε εκείνο το σημείο που μπήκε ως αμυντικός μέσος θα έπρεπε να τρέξει περισσότερο. Ο Πάμπλο ξέρει να παίζει και αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ, τον έχω δει στη Γαλλία όταν ήταν νεότερος. Μπορεί και στο μέλλον αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν τέτοιο ρόλο».

Για ενδεχόμενη πώληση του Βιεϊρίνια
«πάντα η διοίκηση μπορεί να πει όχι. Είμαι χαρούμενος όταν ένας παίκτης μου προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Είμαι περήφανος και για το δικό του ταλέντο και για τη δική μου δουλειά. Προσωπικά δεν φοβάμαι. Θέλουμε να δούμε τον Βιεϊρίνια χαρούμενο να σκοράρει, να έρθουν μεγάλοι σύλλογοι να τον αγοράσουν και να παίξει στην εθνική του ομάδα».

Για την αυριανή κλήρωση υπογράμμισε
«σε δύο εβδομάδες η ομάδα μου θα είναι καλύτερη, αλλά θα θέλαμε να έχουμε και λίγη τύχη»

Για τις διοικητικές εξελίξεις
«είμαι αισιόδοξος, αλλά το σημαντικό είναι αυτό που γίνεται στα αποδυτήρια. Αν έρθει ένας άνθρωπος με ενέργεια για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό θα είναι καλό. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη».

Ντάριο Κρέσιτς
«Παίξαμε από θέμα τακτικής πολύ καλά και δείξαμε ότι είμαστε ένα σύνολο που ξέραμε τι ζητούσαμε μέσα στο γήπεδο. Πριν από το παιχνίδι ξέραμε ότι δε θα είναι εύκολο ματς, αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Εμείς φανήκαμε σοβαροί στο γήπεδο, επαγγελματίες και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο φόβος μας ήταν μήπως ηττηθούμε εντός έδρας όπως πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Γιώργος Φωτάκης
«Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους, κάτι που αποτελεί το στόχο μας. Σήμερα δε νομίζω ότι είχαμε άγχος. Η Βαλερένγκα ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά μετά το 1-0 παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος κάναμε και συντήρηση δυνάμεων».

Γιώργου Γεωργιάδη
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που στο ντεμπούτο μου κερδίσαμε. Προερχόμασταν από ένα καλό, αλλά επικίνδυνο αποτέλεσμα. Ο κ. Μπόλονι μάς ζήτησε να είμαστε σοβαροί και νομίζω πως τα καταφέραμε. Κρατήσαμε και πάλι το μηδέν στην άμυνα και πήραμε τη νίκη στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Οι φίλαθλοί μας ήταν όπως πάντα εκπληκτικοί και μας βοήθησαν με τη στήριξή τους. Τους υπόσχομαι σκληρή δουλειά και λίγα λόγια. Ηθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα γίνομαι ολοένα και καλύτερος για να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Φελά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τόχβερ (Εσθονία)
ΒΟΗΘΟΙ : Βινογκράντοφ (Εσθονία) - Νέεμλαϊντ (Εσθονία)

ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Αρίας, Ίβιτς (60« Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (69 Ρομπέρ), Αθανασιάδης.

VALERENGA IF : Χίρσφελντ, Νόρντβικ (46 Λι), Μούρι, Ντος Σάντος, Μπέρε, Ογκούντε (60» Χέσταντ), Κονέ, Φελά, Στράντμπεργκ, Ζάγιτς (73 Νίλσεν), Σίνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...