30/8/11

oxyro N1.531



Aνακοίνωση απο επτά σύνδεσμους του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ, ΤΡΟΙΣΝΤΟΡΦ, ΡΟΙΤΛΙΝΓΚΕΝ και ΖΥΡΙΧΗΣ για το πρόσφατο ταξίδι τους στο Λβιβ

«Για έναν ακόμα ευρωπαϊκό αγώνα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ από τη Γερμανία και αυτοί των Βρυξελλών και Ζυρίχης δήλωσαν παρών και σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.
Τόπος συγκέντρωσης ορίστηκε ο σύνδεσμος του Ντίσελντορφ, όπου αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι Σύνδεσμοι, την Τετάρτη στις 16:00 τοπική ώρα αναχωρήσαμε με προορισμό το Λβιβ της Ουκρανίας.
Κατα τη διάρκεια του ταξιδιού όλα κυλούσαν ομαλά με πολύ κέφι καθώς τα "ξύδια" έκαναν και αυτά καλά τη δουλειά τους, μέχρι να βγούμε από την Πολωνία.
Στα σύνορα Πολωνίας - Ουκρανίας και μετά τον τρίωρο εξονυχιστικό έλεγχο και το σπάσιμο νεύρων αποφασίσανε τελικά να μας αφήσουν να περάσουμε. Μπορεί το τεστ για το Euro 2012 να το περάσανε κάνοντας σωστά τη δουλειά τους, αλλά λίγο έλειψε να δοκιμάσουν και τις αντοχές μας! Η διαδρομή μας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα και μετά ένα ταξίδι 26 περίπου ωρών φτάσαμε στην oυκρανική πόλη.
Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι οι δρόμοι γενικά σε όλη την Ουκρανία παραπέμπουν σε εποχές που δεν είχε εφευρεθεί ακόμα το αυτοκίνητο! Κάτι που φυσικά ήταν αρνητικό θέμα συζήτησης για τους φιλόδοξους διοργανωτές του Euro. Τόπος συνάντησης όλων των οπαδών ορίστηκε το δικό μας ξενοδοχείο -και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματίσει η αστυνομία- και από εκεί όλοι μαζί αναχωρήσαμε για το παιχνίδι.
Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε και τα παιδιά των Συνδέσμων από την Ελλάδα για την επιβίβαση στα λεωφορεία τους και τη μεταφορά μας στο γήπεδο.
Στο γήπεδο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κανένα παρατράγουδο, παρόλο που το σχέδιο της αστυνομίας πριν τον αγώνα να μας περάσει μέσα από τους φιλάθλους της αντιπάλου ομάδας θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό! Τέλος καλό όλα καλά όμως και αφού πήραμε μια παλικαρίσια πρόκριση το μυαλό όλων μας ήταν στα επόμενα παιχνίδια των ομίλων.
Φυσικά η γιορτή δε σταμάτησε στο γήπεδο αλλά συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο, με άλλους να συνεχίζουν το γλέντι με άφθονο αλκοόλ, άλλους να δοκιμάζουν τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του ξενοδοχείου και άλλους τις "παραδοσιακές" επιβεβλημένες συνήθειες της "πανέμορφης" αυτής χώρας! Η επιστροφή στη βάση κύλησε χωρίς προβλήματα, πέρα των δεδομένων (άλλο ένα τρίωρο στα σύνορα) και κάπου στο μεσημέρι του Σαββάτου φτάσαμε στο Ντίσελντορφ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλα τα βενζινάδικα για τη δωρεάν παροχή τροφίμων -και όχι μόνο- των οπαδών μας, κατανοώντας τις ανάγκες ενός τέτοιου επίπονου ταξιδιού.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ : ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ, ΤΡΟΙΣΝΤΟΡΦ, ΡΟΙΤΛΙΝΓΚΕΝ, ΖΥΡΙΧΗΣ»



Απο ΘΥΡΑ4 - ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ

Σε ένα μετριότατο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και έκανε με το δεξί (βαθμολογικά) το πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα κωμωδία. Η απόδοση της ομάδας ήταν μετριότατη. Ξεκίνησε η ενδεκάδα του Λβιβ με τη διαφορά ότι στη θέση του Λάζαρ έπαιξε ο Σαλπιγγίδης. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με σουτ-σφραγίδα του Βιεϊρίνια στο 6ο λεπτό. Στη συνέχεια η ομάδα πίεσε για να βάλει ένα δεύτερο γκολ όμως μετά το 20΄ η Ξάνθη ανέβηκε στο γήπεδο και εκεί φάνηκε η απουσία των Γκαρσία, Λάζαρ και Ίβιτς καθώς δεν υπήρχε παίκτης να κρατήσει την μπάλα. Οι παίκτες του κέντρου αδυνατούσαν να παράξουν παιχνίδι και η συνέπεια ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση που την έκρινε η κλάση του Βιεϊρίνια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτό αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Το τελικό 1-0 μπορεί να αφήνει μια πικρή γεύση στην Ξάνθη αλλά δε πειράζει, όλα είναι θέμα συνήθειας…

Αφού μπορέσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς σήμερα πρέπει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Οι πολλές απουσίες «έκοψαν» τον ΠΑΟΚ και μπράβο στους ποδοσφαιριστές αφού στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα τα πήγε περίφημα στα αποτελέσματα. Δε μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στις χτυπητές αδυναμίες που έχει το ρόστερ μας, λέγοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν 1-2 μεταγραφές έτοιμων παικτών. Είναι φανερό και δεν πρέπει αυτή η ιστορία με την είσοδο των «επενδυτών» να επηρεάσει άλλο την ομάδα. Αυτό έγινε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όταν η μόνη μεταγραφή που κάναμε ήταν του προπονητή. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσουμε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχει τα διαρκείας, έχει τα mini-διαρκείας έχει και το 1 χαρτί των υποψήφιων «επενδυτών». Δε χρειάζεται να περιμένει άλλο. Η ιστορία της «επένδυσης» μπορεί να τραβήξει και άλλο. Πόσο θα περιμένουμε υποθηκεύοντας και τη φετινή χρονιά. Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…

Ευτυχώς η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στο να μπουν κανονικότατα οι τραυματίες στην ομάδα και οι νέοι παίκτες νε έχουν λίγο χρόνο να εμπεδώσουν πέντε πράγματα.

Όσον αφορά την Ευρώπη, η κλήρωση μας στέλνει σε τρεις μακρινούς προορισμούς (Καζάν, Δουβλίνο και Λονδίνο). Ο όμιλος είναι όσο δύσκολος χρειάζεται. Οι παίκτες έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστούν παιχνίδια ομίλου. Ο προπονητής φαίνεται να ξέρει τι του γίνεται

- Ο σύνδεσμος ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για διαρκείας σε μπάσκετ και χάντμπολ. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει μία βόλτα από τον σύνδεσμο καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...