3/8/11

oxyro N1.512



TΟΥΡΝΟΥΑ ΣΦ ΠΑΟΚ

24 Αυγούστου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου
52 ΑΓΩΝΕΣ!
24 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!


Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ διοργανώνον το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 μεταξύ των ΣΦ.
Ευχόμαστε τα καλήτερα για την επιτυχία του Τουρνουά

Οι σύνδεσμοι που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι με αλφαβητική σειρά:

Αμπαλαέα, ΒΕΜ, Επανομή, Επτάλοφος, Ηλιούπολη, Θέρμη, Θύρα 4, Καλοχώρι, Κορδελιό, Lemmy Εύοσμος, Μακεδόνες, Μηχανιώνα, Μπέλλος Νεάπολη, Νortherners, Πανόραμα, Πέρα Κλαμπ, Περαία, Πολίχνη, Σταυρούπολη, Συκιές, Τούμπα, Τριανδρία, Ultras και Ωραιόκαστρο.


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ



To τουρνουά που διοργανώνει η Ανόρθωση για τα 100α γενέθλιά της

Tο πρόγραμμα του τουρνουά

O ΠΑΟΚ ζήτησε να παίξει σε ένα παιχνίδι του τουρνουά και αυτό γιατί έχει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Ανόρθωση, η ΑΕ Λεμεσού, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Η Επιτροπή 100χρονων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων που θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Αυγούστου:

Τρίτη 09/08
19.30 Αγώνας παλαιμάχων 1974 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ –ΟΜΟΝΟΙΑ (30 λεπτά διάρκεια)
21.00 Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ.

Τετάρτη 10/08
21.30 Αγώνας ΑΕΚ – ΑΕΛ

Πέμπτη 11/08
19.30 Αγώνας επίδειξης Ακαδημιών Ανόρθωσης U11 (30 λεπτά διάρκεια)
21.00 Αγώνας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρεται στο επίσημο siteτης Κυπριακής ομάδας…
«σκοπός του Τουρνουά, δεν είναι απλά η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων. Μέσα από αυτό, μπορούμε να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα RESPECT, αλλά και το μήνυμα συνέχισης του αγώνα για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις πατρογονικές μας εστίες και στις κατεχόμενες πόλεις μας.
Ευχαριστούμε θερμά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά, του οποίου τελεί υπό την Αιγίδα της ΚΟΠ».

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και τις τιμητικές βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν.
θα βραβευτούν η ομάδα Παίδων U11 της Ανόρθωσης και στους Τιμούρ Κετσπάγια, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Φρούσο, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκκος, μίλησε στον «Sport103.fm»

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ
:
«Δεν είναι τυχαία η επιλογή του ΠΑΟΚ. Είναι μία προσφυγική ομάδα όπως εμείς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία και καλέσαμε προσφυγικές ομάδες. Είναι πολύ μεγάλη χαρά να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στην Κύπρο».

Για την τιμή στον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Γίνεται για όλη του την προσφορά στο ποδόσφαιρο. Επειδή πάμε να ξεφύγουμε, οφείλουμε να θυμηθούμε τις τεράστιες μορφές που έχουν προσφέρει τόσα στον αθλητισμό. Ο Ζαγοράκης είχε τεράστια προσφορά στο Γιούρο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Για τις επαφές που έγιναν με την πλευρά του ΠΑΟΚ:
«Ολες οι συνομιλίες γίνονται με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Τον ευχαριστώ πολύ για την προσφορά του. Στο ίδιο παιχνίδι θα τιμηθεί και ο Νικος Φρούσος που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ αλλά και στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την Ανόρθωση».

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας:
«Μακάρι να ανοίξουμε νέα συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ακόμα και στις ακαδημίες. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είναι μία προσφυγική ομάδα δίπλα μας».



Εισιτήρια διαρκείας και στην Τούμπα


H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, την Τρίτη (2/8), την Τετάρτη (3/8) και την Πέμπτη (4/8) θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και από το γήπεδο της Τούμπας. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και από το PAOK Sports Arena.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, οι φανέλες θα φθάσουν στα γραφεία της μετά τον Δεκαπενταύγουστο και αμέσως θα αρχίσει η διάθεσή τους στους δικαιούχους, με τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας. Δείγμα της φανέλας θα υπάρχει στην Τούμπα μέχρι και την Πέμπτη (4/7)

paok oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...