22/3/10

oxyro N1.115

O Πάμπλο Γκαρσία

ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ το ελληνικό......πρωτάθλημα



ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ......

ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ.....

Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤHΣ....

ΚΑΙ ΣΤΑ @ρΧΙδΙ@ ΜΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.....


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ












paok-oxyro - ΠΑΟΚ-αεκ - 0-1


ΚΡΙΜΑ...........
ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕΣ......
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ.....
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ.....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ......

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...........


ΦΑΣΕΙΣ

16 Γκολ:
Ο Καφές με λόμπα περνάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Μπλάνκο, ο Χαλκιάς κάνει λάθος εκτίμηση στην έξοδο και δεν μπορεί να απομακρύνει, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ.
24-
Σέντρα του Σορλέν από αριστερά, ο Ίβιτς πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
31-
Ο Γκαρσία βρίσκει τον Ίβιτς με κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή με τον Σέρβο άσο να μη μπορεί από πλεονεκτική θέση να βρει στόχο.
49-
Ο Βιτόλο κάνει το γύρισμα από δεξιά με τον Μουσλίμοβιτς από κοντά να μη μπορεί να πλασάρει εύστοχα, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του.
68-
Ο Αραούχο κάνει τη σέντρα από δεξιά με τον Τζιμπούρ να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Καφές βρίσκει με όμορφη κάθετη πάσα τον Τζιμπούρ μέσα στην περιοχή και αυτός από κοντά πλασάρει τον Χαλκιά ο οποίος απομακρύνει ενστικτοδώς.
76-
Σουτ του Ίβιτς από πλάγια θέση, απομακρύνει με τα πόδια ο Σάχα.
77-
Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
83-
Κεφαλιά του Μαντούκα μετά από σέντρα του Μπλάνκο με την μπάλα να περνάει άουτ.
85-
Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μπλάνκο να σουτάρει αμαρκάριστος και τον Χαλκιά να απομακρύνει σωτήρια.

Φερνάντο Σάντος
:
"Η ομάδα μου προσπάθησε πολύ σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και η ΑΕΚ στη μοναδική φορά που βρέθηκε στην εστία μας, χωρίς καν να θεωρείται ευκαιρία, πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στην ανάπαυλα προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, φυσιολογικά η ΑΕΚ γύρισε πίσω τις γραμμές της για να αμυνθεί μαζικά και αναζητώντας την αντεπίθεση. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς, αλλά μας έλειψε η ηρεμία στη τελική προσπάθεια. Υπήρχε νευρικότητα κυρίως στις σέντρες. Πολλές φορές θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή. Και μετά το 65' όλο και αυξανόταν η πίεση και η νευρικότητα στους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Σε άλλα παιχνίδια που η ομάδα δεν είχε παίξει καλά, είχε κερδίσει και σε αυτό όπου πραγματικά παίξαμε καλά, δεν πήραμε βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Είναι κάτι που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή κάνουμε μια άσκηση με σέντρες. Το έχουμε κάνει πολλές φορές και η ομάδα έχει ανταποκριθεί. Σήμερα, ακόμη και ο Λίνο που είναι πολύ καλός σε τέτοιες καταστάσεις, δεν ήταν καλός. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να βρεις λογική εξήγηση".

Πάμπλο Γκαρσία
:
"Σήμερα κάναμε το καλύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Το γκολ της αεκ ήρθε από δικό μας λάθος και αυτή η ήττα πονάει επειδή ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σήμερα. Στο προηγούμενο ματς δεν παίξαμε καλά και γενικά στα τελευταία παιχνίδια δεν πάμε καλά. Κι εγώ δεν είμαι καλά. Τον τελευταίο μήνα δεν είμαι συγκεντρωμένος», τόνισε αρχικά ο Γκαρσία και συνέχισε: «Πέρυσι έστειλαν αυτόν τον διαιτητή για να μας σκοτώσει. Φέτος ήταν καλός. Την όρεξη την είχαμε σήμερα αλλά αυτό δεν σου βγαίνει πάντα στο γήπεδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα τρία παιχνίδια γιατί δεν τελείωσε τίποτα, αν και η άποψη μου είναι ότι από το προηγούμενο παιχνίδι κατάλαβα ότι στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα πάρω πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω ως το τέλος. Μέχρι να φύγω, δηλαδή, για την πατρίδα μου. Σήμερα ο διαιτητής ήταν καλός. Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, μου έδωσε κάρτα στο 2ο λεπτό, πήρε διάφορες αποφάσεις, ήταν και στον αγώνα με τον Ηρακλή και γενικά με κάνει να αναρωτιέμαι πόσα λεφτά του έδωσαν για να μας κάνει κακό (μεταφορικά); Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του γιατί πολύ δύσκολα θα βρούμε παίκτη σαν τον Λίνο".

Βιτόλο
:
«Ήταν μια χαζή ήττα η σημερινή. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ και παρά τα λάθη που κάναμε μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

ΠΑΟΚ: (Φερνάντο Σάντος):
Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς.

αεκ: (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαιστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Γιάχιτς, Μπλάνκο, Μανωλάς, Γεωργέας, Σκόκο

Διαιτητής:
Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου