7/3/10

oxyro N1.102











paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Πανθρακικός - 3-0

Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα μια αγωνιστική ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ νίκη και 3 βαθμοί

Φερνάντο Σάντος:
''Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα με βάσει τις ευκαιρίες που έκανε η κάθε ομάδα το σκορ είναι δίκαιο. Όμως από την άλλη πλευρά αν δούμε το ματς με βάση την ομαδική απόδοση κάθε ομάδας, δεν είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς.
Διότι οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά όσο φαίνεται στο αποτέλεσμα. Σε αυτό ευθυνόμαστε εμείς. Ήμασταν πολύ αργοί και όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και όταν δεν την είχαμε. Ήμασταν μακριά από τον καλό εαυτό μας και τα στοιχεία που έχουμε δείξει ως τώρα.
Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό. Ωστόσο θα πρέπει με ηρεμία να αναλύσουμε το παιχνίδι μας γιατί πολλά ήταν αυτά που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το παραπάνω. Δεν είδα άγχος. Είδα λίγη θέληση, λίγη διάθεση.
Δεν υπήρχε καμία δυναμική. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να λέμε ότι υπήρχε άγχος. Η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή χωρίς διάθεση. Έπαιζε την μπάλα στα πλάγια ή πίσω. Δεν αλλάζαμε πάσες.
Μας χαρακτηρίζει ότι είμαστε μία ομάδα που πιέζει, που παίζει στο μισό του αντιπάλου. Σήμερα έγινε το αντίθετο. Αυτό έχει να κάνει με τον πολύ χαμηλό ρυθμό που είχαμε και όχι με τον πολύ υψηλό που θα έπρεπε να επιβάλουμε.
Αυτό που θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να νικάμε αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Να συνεχίσουμε κάθε παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει''.

Παύλος Δερμιτζάκης:
''Eίχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Την πιο φορμαρισμένη της χώρας με έναν προπονητή που για μένα είναι ο καλύτερος που έχει περάσει από την χώρα μας. Και φυσικά με έναν κόσμο που είναι κορυφαίος.
Ξέραμε ότι θα υπάρχει πίεση. Παρόλα αυτά ήμασταν καλοί τακτικά και υπήρχε και ένα ατομικό μαρκάρισμα πάνω στον Ίβιτς που ήταν ο κύριος αποδέκτης των προσπαθειών του Π.Α.Ο.Κ. Ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, βρεθήκαμε στην πρώτη φάση που ο Π.Α.Ο.Κ. πάτησε την περιοχή μας σε στημένη φάση να γίνει το 1-0.
Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε τρία τελειώματα και δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε με τις ευκαιρίες των Παπουλή και τον Μπέλεκ.
Εύχομαι στον Π.Α.Ο.Κ. να πετύχει αυτόν τον υψηλό στόχο. Ότι και να κάνει όμως με αυτήν την πορεία που έχει κάνει αξίζει πολλά μπράβο, τόσο η διοίκηση, όσο ο κόσμος, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες.''

ΦΑΣΕΙΣ
14: Mετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καζάκης παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
19: Εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία, ο Μαλεζάς πιάνει την γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα διέγραψε μία απειλητική τροχιά κινούμενη παράλληλα στην εστία του Ρόκα, καταλήγοντας τελικά άουτ.
21: Από μία ακόμα στημένη φάση (εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ), ο Καζάκης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
24 ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ίβιτς έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπάθησε με κεφαλιά να νικήσει τον Ρόκα. Ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε αρχικά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, όμως εκείνη κατέληξε στον Μαλεζά που με γυριστό διαγώνιο, έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
31: Ο Ίβιτς τροφοδοτεί την κατάλληλη στιγμή τον Εντίνιο, ο τελευταίος μένει ολομόναχος με τον Ρόκα, όμως δεν πλασάρει όπως θα ήθελε στέλνοντας την μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
42 ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Σέντρα του Σνάουτσνερ από τα δεξιά, ο Ρόκα προσπάθησε να διώξει αλλά δεν βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Σορλέν που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
72: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 3-0, όταν ο Ίβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Ρόκα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον ξεπεράσει. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Εντίνιο σούταρε από κοντά, όμως κόπηκε από τους αμυντικούς.
76: Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Πανθρακικό -και μάλιστα διπλή- όταν ο Παπουλής μπήκε στην περιοχή, όμως ο Χαλκιάς απέκρουσε, ενώ αμέσως μετά ο Έλληνας πορτιέρο, σταμάτησε και το πλασέ του Λέο Μπέλεκ.
79 ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Μετά από όμορφη συνεργασία του Σορλέν με τον Λίνο, ο τελευταίος στέλνει με πλασέ στην κίνηση, την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα για τρίτη φορά.
82: Πλασέ του Σορλέν εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.
89: Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί με φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα, ο οποίος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
90: Μετά από σέντρα του Σορλέν, ο Κουτσιανικούλης πιάνει ένα μονοκόμματο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ο Ρόκας πέφτει στην αριστερή γωνία και μπλοκάρει.

Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Βλάνταν Ιβιτς (86' Μπρούνο Τσιρίλο), Πάμπλο Γκαρσία, Μοράις Κριστιάνο (13' Αρνάλδο Εντίνιο), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Πανθρακικός:
Χοσέ Ρόκα, Σπύρος Ματεντζίδης (67' Εγκούτου Ολίσε), Λευτέρης Σακελλαρίου, Ροντρίγκες Μαρσέλο, Κωνσταντίνος Ιασωνίδης, Μπερτράν Ρομπέρ, Μανουέλ Λόπες, Ανέστης Αργυρίου, Στιβ Λέο, Βλάσης Καζάκης (85' Περικλής Μπουσινάκης), Φώτης Παπουλής

Γκολ: Μαλεζάς στο 24', Σορλέν στο 42', Λίνο στο 78'
Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας (Λάρισας), Σ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...