18/3/10

oxyro N1.109


paok-oxyro - Ηλυσιακός – ΠΑΟΚ - 77-81 στην παράταση

Σούλης Μαρκόπουλος

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε. Παίζαμε με μία ομάδα που θα τα έδινε όλα για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν οριακό για τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να τους βγάλουμε έξω από τη φιλοσοφία τους και να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τους καλούς τους παίκτες. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και εμείς και ο Ηλυσιακός. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε καλή επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, όπως βελτιώθηκε και γενικά το παιχνίδι, ενώ είχαμε και καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Νομίζω ότι η άμυνά μας και τα αμυντικά μας ριμπάουντ καθόρισαν το παιχνίδι, αλλά είχαμε ορισμένες κακές στιγμές, τις οποίες πρέπει να δούμε, γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουν. Στο τέλος ίσως και να ήμασταν τυχεροί, γιατί έγινε ένα σουτ στο τέλος".

Λάζαρος Παπαδόπουλος

"Μετά από δύο χρόνια κερδίζει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα κι αυτό κάτι λέει. Παίξαμε καλά και περάσαμε τη μπάλα στη ρακέτα. Κλείσαμε καλά τη ρακέτα μας στην άμυνα, οι πάσες από τη ρακέτα προς τα έξω ήταν πολύ καλές και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και προσπαθούμε πολύ ως το τέλος", τόνισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ενώ ο Θοδωρής Σιούτης από τους γηπεδούχους υποστήριξε: "Ξέραμε ότι για μας θα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εάν κερδίζαμε θα ήταν σημαντικό για να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέσα στη ρακέτα. Προσπαθήσαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανανεώνει επιθέσεις στη ρακέτα με τη δύναμη που έχει. Δυστυχώς για μας και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά και στην παράταση από δικά μας λάθη χάσαμε ευκαιρία για να πετύχουμε μία σημαντική νίκη που θα μας βοηθούσε πολύ για την προσπάθειά μας να μείνουμε στην κατηγορία".

Τα Δεκάλεπτα:
7-8, 27-24, 41-47, 63-63 (κανονική διάρκεια), 77-81

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:
Carter 9 (1), Καρύδας 11 (1), Cummings 15 (1), Παπανικολάου 8, Χατζής 6 (1), Αθανασούλας 3, Σιούτης 11 (3), Hunter 11, Ιωάννου 3 (1), Κασελάκης.

ΠΑΟΚ:
Monroe 10 (1), Καυκής, Gregory 15 (1), Ταπούτος 8 (1), Δεμερτζής, Milisavljevic 8 (2), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 16, Γιαννακίδης, Drobnjak 11 (1), Gecevski 13 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...