7/3/10

oxyro N1.103










paok-oxyro - ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός - 74-82
ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ.............
Σούλης Μαρκόπουλος :
"Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος και η διαφορά στα ριμπάουντ το δείχνει. Μας έβγαλε στο ξεκίνημα έξω από τα αμυντικά μας πλάνα έχοντας έναν καταπληκτικό Διαμαντίδη που διάβαζε το παιχνίδι και δημιουργούσε καταστάσεις για τους συμπαίκτες του.
Πιστεύω ότι έδωσε περισσότερες πάσες από τις 8 ασίστ που λέει η στατιστική. Εμείς προσπαθήσαμε με τρεις διαφορετικούς τρόπους να τον σταματήσουμε. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα και ξέρει να ανταποκρίνεται.
Συγχαρητήρια όμως στους παίκτες μου γιατί κάνανε μία μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουνε την διαφορά του Παναθηναϊκού και παίχθηκε το παιχνίδι για αρκετή ώρα στους 4 πόντους και όταν ξέφυγε ο Παναθηναϊκός ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Από εδώ και στο εξής το πρόγραμμα είναι πιο βατό αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".
Λάζαρος Παπαδόπουλος :
"Θα ήθελα να σταθώ στα θετικά σημεία του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας καταφέραμε αρκετά καλά πιέζοντας τον Παναθηναϊκό και αναγκάζοντάς τον να κάνει αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.
Θα τα κρατήσουμε και θα δουλέψουμε και στα άλλα μας μειονεκτήματα και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε υψηλό σκορ και είχαμε πρόβλημα ενώ στην συνέχεια βελτιωθήκαμε αρκετά και αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη. Δεν είμαστε όμως ακόμα τέλειοι.
Δουλεύουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Τώρα ξεκινάει για μας το πρωτάθλημα και το τέλος είναι σημαντικό για μας. Ο Νίκολας είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα αλλά δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε όλη την διάρκεια καλύτερος. Το παιχνίδι κρίθηκε από τα λάθη μας".
Τα Δεκάλεπτα: 26-30, 39-49, 58-62, 74-82
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Monroe 22 (4), Καυκής, Gregory 6, Ταπούτος 6, Helliwell, Δεμερτζής 5 (1), Milisavljevic 7 (1), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 13, Drobnjak 3, Gevevski 6.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Tepic, Περπέρογλου 7 (1), Batiste 15, Φώτσης 11 (2), Haislip 10 (1), Nicholas 14 (2), Διαμαντίδης 6, Pekovic 9, Καλάθης 2.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δωρεα σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι».
Το Νοέμβριο του 2009, όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ήρθαν σε συμφωνία ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να δοθεί όλο το καθαρό ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι». Σε υλοποίηση αυτής ακριβώς της επιθυμίας, σήμερα, Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 και στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, δόθηκε από μία επιταγή στον εκπρόσωπο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και την «Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι» κ. Γεώργιο Κούζα.
Τις δύο επιταγές παρέδωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μιλτιάδης Κανώτας στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και στη συνέχεια ο διεθνής καλαθοσφαιριστής στους κ.κ Γιαννόπουλο και Κούζα.Ο κ. Κούζας επίσης, έδωσε τιμητικές πλακέτες στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μιλτιάδης Κανώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...