17/3/10

oxyro N1.108


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ.......... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ....


Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ αρηθ

ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Oπως θα δείτε και στο βίντεο με προσοχή κάτω κάτω αλλάζει λάβαρα όπως είναι καθιερωμένο στην έναρξη του παιχνιδιού με τον Κώστα Χαλκιά ο οποίος το παραδίδει στον φροντιστή της ομάδας μας την στιγμή που ο Κόκε πετάει το λάβαρο με τον Δικέφαλο Αετό προκλητικά ΚΑΤΩ!
Mία κίνησης μεγάλου κομπλεξισμού από κάποιον ο οποίος θέλει να λέγετε και αρχηγός της ομάδας


Παίρνουν τη σφυρίχτρα
του Σπάθας

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Ηλίας Σπάθας τα λάθη στα οποία υπέπεσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο παρατηρητής του ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπίκας, «ψαλίδισε» τη βαθμολογία του διεθνούς ρέφερι στον πειθαρχικό έλεγχο και τον παραπέμπει στην πειθαρχική επιτροπή.
Ωστόσο, το χειρότερο για τον 30χρονο διαιτητή είναι ότι στην ΚΕΔ ετοιμάζονται να τον θέσουν σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να κινδυνέψει ακόμη και με οριστική διαγραφή από τους πίνακες το ερχόμενο καλοκαίρι, στο πλαίσιο της επανεξέτασης όλων των διαιτητών, παλιών και νέων! Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Πειραιώτης ρέφερι πήρε το σήμα της FIFA και έγινε διεθνής...
Ο Μπίκας γράφει στην έκθεσή του ότι ο Σπάθας έπρεπε να αποβάλει τους Ναφτί και Κάμπορα για επικίνδυνο παιχνίδι, έκρινε υπερβολική τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σνάουτσνερ, ενώ για τη φάση της αποβολής του Βιεϊρίνια διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσον ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει πρώτα την μπάλα ή τον παίκτη.
Στην έκθεση του παρατηρητή σημειώνεται επίσης ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να κάνει χρήση της κίτρινης κάρτας και στις υπόλοιπες φάσεις που υπήρχε επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτηρίζεται λανθασμένη η απόφασή του να «κιτρινίσει» τον Γκαρσία μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
«Για ποιον λόγο έβγαλες κάρτα τόσο νωρίς, ενώ θα μπορούσες να κάνεις συστάσεις στον Γκαρσία;» ρώτησε ο Μπίκας τον διαιτητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. «Ηθελα να έχω τον έλεγχο του αγώνα», ήταν η απάντηση του 30χρονου διαιτητή, ο οποίος έδειχνε αρκετά εκνευρισμένος έπειτα από τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...