31/7/09

oxyro N900







paok-oxyro - Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ -1-2


Ο ΠΑΟΚ, υπό καταρακτώδη βροχή, πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο Όσλο επί της Βαλερένγκα και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον δ' προκριματικό γύρο του Europa League,
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.....ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ....... στα 500 αλάνια που ταξίδευαν από την Κυριακή στις 2 οδικές εκδρομές, αλλά και σε όλα τα παιδιά από την ομογένεια αλλά και σε όσους ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας

Φερνάντο Σάντος
"Νομίζω ότι το παιχνίδι πήγε πάνω κάτω όπως περιμέναμε. Είναι θετικό ότι κερδίσαμε εκτός έδρας, αλλά το παιχνίδι είχε δυσκολίες, κάτι που αναμέναμε. Η ομάδα είχε προετοιμαστεί καλά, γνώριζε αδύνατα και δυνατά σημεία του αντιπάλου. Μπήκε οργανωμένα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, γιατί ξέραμε ότι η Βαλερένγκα θα προσπαθούσε να μας πιέσει για να μας κλείσει στην περιοχή μας. Μετά αρχίσαμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες και κάναμε κάποιες καλές φάσεις, ενώ το απευθείας γκολ του Λίνο έδωσε άλλον αέρα και ασφάλεια στην ομάδα"
"Καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ και μετά φάνηκε σαν οι παίκτες να χαλάρωσαν και να περίμεναν το τέλος του ημιχρόνου. Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Με 0-2 στο ημίχρονο όλα θα είχαν τελειώσει. Η Βαλερένγκα άρχισε να το πιστεύει αφού σκόραρε και ήταν φυσιολογικό να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο. Η δε ομάδα μου ήταν λογικό να κουραστεί, ενώ δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος λόγω των καιρικών συνθηκών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πιο εύκολο γι' αυτούς που κάνουν επιθέσεις και όχι γι' αυτούς που αμύνονται. Μετά ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τις καλύτερες φάσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα δώσουμε ακόμη συγχαρητήρια. Νιώθω ικανοποιημένος από την αγωνιστική νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες. Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι επιδεικνύοντας την ίδια νοοτροπία".
"ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να πω αν ήταν δίκαιο ή άδικο το ότι δεν βάλαμε άλλο γκολ. Δεν πρέπει να νιώσουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο". Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης είπε πως "δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα. Να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει", συμπλήρωσε και κατέληξε ότι "η νοοτροπία με ικανοποίησε περισσότερο. Με μόλις 20 ημέρες προετοιμασίας έπρεπε να δείξουμε αποφασιστικότητα για να τα καταφέρουμε".
"Αυτή τη στιγμή και μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Δεν έχει φανεί κάτι, αλλά πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 24 ώρες για να δούμε και φυσικά να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ελπίζουμε να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να επανέλθει στην ομάδα"

Σκούλεραντ:
"Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία μας και πέτυχε δύο γκολ. Δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ. Δεν είναι εύκολο να προκριθούμε, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Η Βαλερένγκα θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της στην Τούμπα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσουμε με 0-2"

Μάρτιν Αντρένσεν
«Ξεκίνησε δύσκολα το πρώτο παιχνίδι αφού δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήταν πανέμορφο όμως δωρίσαμε το φάουλ. Στο δεύτερο δεν αντιδράσαμε πάλι σωστά και κάναμε αμυντικά λάθη. Πιστεύω πάντως ότι ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα πέναλτι στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ένα στο τέλος. Σαφώς και έχουμε παράπονα όμως δεν θα έπρεπε να δεχθούμε τα δύο αυτά γκολ με τέτοια ευκολία»
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ακόμη καλύτερος στην συνέχεια. Εμείς είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας και από τον τρόπο που αντιδράσαμε στον αγώνα. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Τούμπα»

ΦΑΣΕΙΣ

2- Σέντρα του Λι από δεξιά, ο Αμπντελαουί έκανε την προβολή αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε σε κόρνερ.
9- Ο Μουσλίμοβιτς βγήκε «φάτσα» στον Πέρκινς, αλλά ο Αμερικανός τερματοφύλακας απέκρουσε.
16- Σουτ του Κονσεϊσάο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Πέρκινς.
23- Δυνατό σουτ του Φωτάκη, ο Πέρκινς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
30- ΓΚΟΛ 0-1: Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λίνο.
37- ΓΚΟΛ 0-2: Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα του ΠΑΟΚ, ενώ στη φάση του γκολ τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή.
40- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αναστασάκος στη θέση του Μουσλίμοβιτς.
42- ΓΚΟΛ 1-2: Ο Στόρμπεκ με κεφαλιά μειώνει για την Βαλερένγκα.
46- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Φελά στη θέση του Λι.
46- Σουτ του Νούρι, απέκρουσε ο Χαλκιάς.
58- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Σινγκ στη θέση του Χάγκεν.
64- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φιλομένο στη θέση του Ίβιτς.
66- Ο Αναστασάκος βρέθηκε απέναντι στον Πέρκινς αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
75- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Μπέρε στη θέση του Αμπντελαουί.
82- Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ μετά από σουτ του Φωτάκη το οποίο κόντραρε σε σώματα αμυντικών.
86- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαλεζάς στη θέση του Σορλέν.

Διαιτητής: Αλεξάντρου Ντεακόνου (Ρουμανία)
Κίτρινες: Ζάγιτς - Τσιρίλο

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (Μάρτιν Αντρεσεν): Πέρκινς, Χάγκεν (59' Σινγκ), Στόρμπεκ, Νούρι, Φουενμάγιορ, Λι (46' Φελά), Aντρεσεν, Χέσταντ, Ζάγιτς, Μοχ. Αμπντελαουί (75' Μπέρε), Σέτερνες
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (64' Φιλομένο), Κονσεϊσάο, Σορλέν (87' Μαλεζάς), Μουσλίμοβιτς (40' λ.τρ. Αναστασάκος)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..............................

29/7/09

oxyro N899


paok-oxyro - Πετάει για το Όσλο της Νορβηγίας o ΠΑΟΚ
Εφτασε η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. στο Οσλο της Νορβηγίας, όπου την Πέμπτη (30/7) στις 20.00 (ώρα Ελλάδος) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, θα αναμετρηθεί για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Valerenga.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Χαλκιάς, Kresic, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Abubakari, Bizera, Cirillo, Conceicao, Dorvalino, Filomeno, Garcia, Ivic, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Veron.

Σάντος
« Η ομάδα μας δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έχουμε κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο προκριματικός γύρος είναι ανοικτός. Η νορβηγική ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και η δική μας ομάδα έχει ποιότητα, αποφασιστικότητα, θα αντιπαρατάξουμε θέληση, δύναμη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Οσλο, για να τελειώσουμε με την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε: « Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε καλύτερη ομάδα με είκοσι μέρες δουλειάς, έχοντας απέναντι μια ομάδα που έχει μήνες δουλειάς στα πόδια της. Σε δύο μήνες ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι καλύτερος».
« Πρώτα απ' όλα τα φαινόμενα απατούν. Στο τελευταίο παιχνίδι που έχασε αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της που είμαι σίγουρος τους προφύλαξαν για το παιχνίδι της Πέμπτης. Τους ξέρουμε, τους έχουμε μελετήσει, είμαι σίγουρος θα ανταποκριθούμε καλά».
Φωτάκης
« Θα είναι ότι καλύτερο να σκοράρουμε εκτός έδρας. Δεν μας προβληματίζει που η Valerenga είναι πιο έτοιμη από εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό ετοιμότητας του Π.Α.Ο.Κ. καταλληλότερος για να το κάνει αυτό είναι ο προπονητής μας».

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα ενωθούν στο Όσλο με άλλους εκδρομείς οπαδούς της ομάδος μας.

Άντε ΠΑΟΚάρα μου καλή επιτυχία.......

oxyro N898


ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΡΟΥΛΙΔΕΣ......
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ¨ΑΛΛΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ ΣΑΣ.....


Δηλωσεις Κοντη
Είχαμε μία συμφωνία με την Σανταντέρ αν πάει σε άλλη ελληνική ομάδα θα μας αποζημιώσει δίνοντας μας 750.000 ευρώ. Γι’ αυτό η Σανταντέρ δεν τον αποδέσμευε. Ο Βιτόλο έκανε προσπάθεια και έμεινε ελεύθερος. Μακάρι να πάει σε ελληνική ομάδα για να πάρει ο Άρης χρήματα. Δεν υπάρχει θέμα διεκδίκησης, αλλά συζητάμε ήδη για τον τρόπο πληρωμής. Ο Βιτόλο χάρισε χρήματα, τα οποία θα δώσει εμάς η Σανταντέρ. Από την στιγμή που δεν τον θέλαμε, παρακαλούσα να πάει στην Ελλάδα. Η Σανταντέρ δεν ήθελε να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα γιατί θα μας πλήρωνε. Αυτός που μπλόκαρε την μεταγραφή τόσο καιρό ήταν ο πρόεδρος της Σανταντέρ. Εμάς μας πειράζει να φεύγουν παίκτες που τους θέλουμε. Όταν του κάναμε την πρόταση και δεν απάντησε, δεν την δέχθηκε, έπαψε να είναι στόχος μας. Πήραμε έναν παίκτη που όπως λένε θα καλύψει επάξια, ίσως να είναι καλύτερος του Βιτόλο, τον Νάφτι. Δεν πρέπει να μένουμε σε παλιές περιπτώσεις.

Ειναι δυνατον ρε νουμερα να παρει ο παπ..αρης λεφτα απο την Σανταντερ ενω ο Βιτολο ειχε μεινει ελευθερος ???????? ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ....


ΒΙΚΤΟΡ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ......

3


paok-oxyro - Στον ΠΑΟΚ ο Vitolo
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Ισπανός μέσος Victor Vitolo υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα.
Βίκτορ Βιτόλο
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ»
«Χαίρομαι γιατί έρχομαι σε μία μεγάλη οικογένεια και με τιμά που επέμεναν τόσο πολύ για μένα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Περισσότερα στο γήπεδο...».

23/7/09

oxyro N897



paok-oxyro - Sparta Rotterdam - ΠΑΟΚ - 0 - 1

Νικηφόρα ήταν η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με την Βαλερένγκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Ολλανδία την Σπάρτα Ρότερνταμ με 1-0. Ο Τσιρίλο με γκολάρα στο 37', χάρισε την νίκη στην ομάδα μας. Αποθέωση και πάλι από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Φερνάντο Σάντος.

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε και από κάποια πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε ενόψει του δεύτερου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ. Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερο χρόνο, δεν τον έχουμε αλλά δεν είναι πρόβλημα για μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα δύο αυτά ματς.
Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να δω κάποια πράγματα, είναι αρκετά αυτά που δεν κάνουμε καλά αλλά είναι φυσιολογικό»
«Έχουμε μόλις 25 μέρες που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας αλλά πιστεύω πως θα προλάβουμε να τα διορθώσουμε μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Στο 100% δεν μπορεί να βρεθεί η ομάδα, αλλά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τα πράγματα είναι ανοιχτά, όμως θα χρειαστεί να δείξουμε περισσότερο πνεύμα αυτοθυσίας από ότι έχουμε δείξει ως τώρα»
«Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γύρο του νορβηγικού πρωταθλήματος, είναι σε φόρμα και έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από μας. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη διάθεση, αποφασιστικότητα και πνεύμα αυτοθυσίας».

ΠΑΟΚ:
Χαλκιά (46’ Κρέσιτς), Κοντρέρας, Μπιζέρα (79’ Μαλεζάς), Τσιρίλο (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκη (28’ Αμπουμπακάρι), Σορλέν (79’ Βερόν), Κονσεϊσάο, Φιλομένο (61’ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78’ Αναστασάκος).

Σπάρτα Ρότερνταμ:
Σελίνγκα, Μποάκιε, Αντελέγιε, Σλάινγκαρντ, Μπάκενς, Φαν Χέσελ (46' Φαν Μπέρεν), Στρότμαν, Φάλκενμπουργκ, Πέπον, Ντουπλάν (82' Ντίσελς), Τζον.

20/7/09

oxyro N896



paok-oxyro - Willem-II - ΠΑΟΚ - 0-2

Με γκολ των Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι με τη Βίλεμ, υπό τις ιαχές αρκετών ομογενών φιλάθλων της ομάδας μας και υπό το βλέμμα του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σάντος:

"Νομίζω ότι ξεκάθαρα ήμασταν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Ημουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερο παιχνίδι και ήταν φυσιολογικό, γιατί σιγά-σιγά οι ρυθμοί προπονήσεων πέφτουν. Απελευθερώνονται οι παίκτες, είναι πιο φρέσκοι, θα δούμε και τα επόμενα παιχνίδια με απώτερο σκοπό να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν"

"Είδαμε στα πρώτα 10-15 λεπτά ότι δεν ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είτε λόγω ατομικών λαθών, είτε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε το γκολ και κυριαρχήσαμε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, παραμένουμε μακριά από τον ΠΑΟΚ που ξέρουμε και θέλουμε, όπως γνωρίζουμε επίσης ότι δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι".

"δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους δύο αγώνες. Με την Σίβας, τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν λέω ότι σήμερα κάναμε κάποιο εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά είμαστε στον κατάλληλο δρόμο για να γίνουμε η ομάδα την οποία δύσκολα κερδίζει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος".

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το σύστημα και δεν έχουμε το χρόνο για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν θέλουμε να βιάσουμε καταστάσεις, αφού ξεκινούν νωρίς οι υποχρεώσεις μας. Επιλέξαμε το σύστημα που ξέρουν οι παίκτες από τη περσινή σεζόν".

Φωτάκης:

Ο Γιωργος Φωτάκης μίλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: "Κάναμε μία καλή εμφάνιση παρά την κούραση από τις διπλές προπονήσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, καθώς στόχος μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και στην επίθεση.

Ζούμε με την πίεση ότι και καλά δεν δημιουργούμε φάσεις, δεν βάζουμε γκολ και αυτά τα δύο γκολ θα μας δώσουν ώθηση. Είναι δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι σε 15 μέρες. Πιστεύω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε την πρόκριση".

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο (46΄ Αραμπατζής), Τσιρίλο (87΄ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Γκαρσία, Σορλέν (87΄ Βερόν), Φωτάκης (82΄ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς (82΄ Αναστασάκος).
ΒΙΛΕΜ: Άερτς, Σβίνκελς, Τουταχάρ (71’ Σουλμπ – 82’ Βάνσιψεν), Βελόσο, Μουράτ, Ντίμανς, Ζάιλερ (60’ Γιάνσεν), Βάου (60’ Μελτς), Περέιρα, Κάργκο (46’ Βάλκερς), Γκρεγκουάρ.

17/7/09

oxyro N895





paok-oxyro - Με Βαλερένγκα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και θα βρει απέναντι του τη νορβηγική Βαλερένγκα.
Το πρώτο ματς θα γίνει στο Ούλεβαλ στις 30 Ιουλίου και μια εβδομάδα μετα θα παίξουν στην Τούμπα στης 6 Αυγουστου.
Η ιστορια της Βαλερένγκα
Η ομάδα του Όσλο, ιδρύθηκε το 1913 και από τότε έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Νορβηγίας. Ένα το 1963, τρία την δεκαετία του 80' και το τελευταίο πριν τέσσερα χρόνια. Πέρυσι τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα και βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή της στην δεύτερη κατά σειρά κατηγορία της χώρας. Ωστόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου εξασφάλισε την πρόκριση της στο Europa League της φετινής σεζόν. Να σημειώσουμε πως αυτή την στιγμή είναι έβδομη στο νορβγηγικό πρωτάθλημα, ύστερα από 18 αγώνες.
Το προφίλ της Βαλερένγκα:
Έτος ίδρυσης:
1913
Έδρα: Τεχέλνε Ούλεβαλ Στάντιον (25,572)
Πρόεδρος: Όντ Σκάρχαϊμ
Προπονητής: Τορ Όλε Σκούλερουντ
Τιτλοι:
5 Πρωταθλήματα Νορβηγίας
(1965, 1981, 1983, 1984, 2005)
4 Κύπελλα Νορβηγίας (1980, 1997, 2002, 2008)
Το ρόστερ της Βαλερένγκα:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Τρόι Πέρκινς
Όιβιντ Μπόλθχοφ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ Άντρε Μούρι
Έρικ Χάγκεν Γιαν
Άντρε Σταρμπάεκ
Χουάν Φουενμαγιορ
Στέφαν Σταντμπεργκ
Αμίν Νουρί
ΜΕΣΟΙ Μάρτιν Άντρεσεν
Μάριο Ρομπέρτο
Μαρτίζεζ Ντουαντά
Λέιχ Κρίστοοφερ Χάασταντ
Μπόγιαν Ζάχιτς
Χαρμίτ Σινγκ
Κριστιάν Μπριξ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μόρτεν Μπέρε
Μοχάμεντ Φελάχ
Μοχάμεντ Αμπντελαού
Μουσταφά Αμπντελαού

oxyro N894



paok-oxyro - Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τα εισιτηρίου διαρκείας
Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Με την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους ανεξαιρέτως τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2009-2010 είναι...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΖΩΜΑ
GOLD
1.500€
VIP 2&3
SILVER
500€
VIP 1&4
BLACK
200€
108, 109, 110, 111
WHITE
80€
Ολα τα υπόλοιπα διαζώματα
ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ •
Από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 μέχρι και την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009, θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περιόδου 2008-09 και οι οποίοι θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους. • Παράλληλα για το ίδιο χρονικό διάστημα (Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 μέχρι και Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009) θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων σε όλα τα διαζώματα του PAOK Sports Arena. • Από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009, τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2009-2010 θα διατίθενται ελεύθερα και χωρίς καμία άλλη δέσμευση.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ •
Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα με Παρασκευή (12.00 – 8μ.μ)
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την προεγγραφή των εισιτηρίων διαρκείας απαιτείται καταβολή του 50% της τιμής του εισιτηρίου ή εξόφλησή του. Σε κάθε περίπτωση, η εξόφληση πρέπει να γίνει με την παραλαβή των καρτών διαρκείας.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για την προεγγραφή ή την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία διάθεσης, η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και η κατάθεση του 50% της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας ή η εξόφλησή του. Για την ανανέωση θέσης, απαιτείται και η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας της περιόδου 2008-09.
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για όλα τα παιδιά μέχρι 14 ετών, η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις κατηγορίες θα είναι μειωμένη κατά 50%.
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
GOLD
* Πάρκινγκ VIP * Χρήση αίθουσας VIP * Πρόσκληση για την παρουσίαση της ομάδας * Ειδικές εκπτώσεις για αγορά προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ * Εκπτωση για αγορά προϊόντων από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
SILVER
* Πάρκινγκ * Ειδικές εκπτώσεις για αγορά προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ * Εκπτωση για αγορά προϊόντων από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
BLACK
* Πάρκινγκ (περιορισμένες θέσεις) * Ειδικές εκπτώσεις για αγορά προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ * Εκπτωση για αγορά προϊόντων από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
WHITE
* Ειδικές εκπτώσεις για αγορά προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ * Εκπτωση για αγορά προϊόντων από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

oxyro N893


paok-oxyro - Τσίβας Γουαδαλαχάρα - ΠΑΟΚ - 1-0
O Φερνάντο Σάντος μετά το ματς δήλωσε:
"Το αποτέλεσμα μας εκνευρίζει πολύ. Σιχαίνομαι να χάνω σε οποιαδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα έλεγα ότι ανησυχούμε, απλά η εμφάνιση είναι ένα καμπανάκι για μας τους ίδιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε επίσημο παιχνίδι στις 30 του μηνός. Οσον αφορά την νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πέρυσι. Δεν ήμασταν σήμερα ανταγωνιστικοί, ενώ αμυντικά ήμασταν σχετικά καλά, αν και είδαμε κάποια κρούσματα. Επιθετικά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παίζεται όμορφα, αλλά για να παίζεται σωστά.Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, πρέπει δείξουμε καλύτερο δείγμα στα επόμενα φιλικά. Είναι η στιγμή να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε.Σε κάποιους τομείς υπάρχει κούραση, αλλά σε άλλους δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Το ίδιο κουρασμένος είσαι με την μπάλα στα πόδια, όπως και με το να κάνεις μια μπαλιά μπροστά. Ο αντίπαλος μας μπλόκαρε καλά. Στο παιχνίδι δεν παίζεις μόνος σου, υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Σε αυτήν την περίπτωση έπρεπε να το καταλάβουμε, να παίξουμε με την μπάλα μπροστά και να είμαστε εμείς αυτοί που πιέζουμε. Εχουμε πράγματα να κάνουμε, να μιλήσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τα λάθη τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να "πιεστούμε" όλοι και να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να είμαστε έτοιμοι".
Κίτρινες: Φαμπιάν, Ερνάντεζ Χ., Κονσεϊσάο, Σαβίνι, Μαλεζάς.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο (46’ Σαβίνι), Τσιρίλο (46’ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Γκαρσία (70′ Αναστασάκος), Αμπουμπακάρι (46’ Βερόν), Κονσεϊσάο (78′ Μπαλάφας), Σορλέν (46’ Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς (78′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (46’ Φιλομένο).
Τσίβας Γουαδαλαχάρα: Ο. Ερνάντες, Πόνσε, Εσπάρζα (75′ Γκαλβάν), Ρεϊνόζο, Οκάμπο, Αραούχο (75′ Πέρεζ), Πινέδα, Σολίς, Φαμπιάν (79′ Νάβα), Μοράλες (58′ Μπάεζ), Χ. Ερνάντες.

15/7/09

oxyro N892





paok-oxyro - Ναϊμέγκεν - ΠΑΟΚ - 1-1
Ισόπαλο με 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου δυνατού φιλικού αγώνα επί Ολλανδικού εδάφους εναντίον της Ναιμέγκεν το σκορ ισοφάρισε ο Φωτάκης στο ‘63. Επισης 300 οπαδοι μας από τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. στην Γερμανία που κάνουν πολύ καλή δουλειά , αλλά και παιδιά που ταξίδεψαν από Θ4, ULTRAS, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ και άλλους συνδέσμους παραβρεθηκαν στο φιλικο της ομαδας μας.
ΣΑΝΤΟΣ
«Στη φάση που είμαστε, πάντα θα υπάρχουν θετικά και λιγότερα θετικά στοιχεία. Βλέπω ότι η ομάδα προπονείται καλά. Ακόμη και σήμερα το πρωί προπονηθήκαμε, οπότε ήξερα ότι ο ρυθμός μας θα είναι χαμηλός. Ήθελα να δω πως κινείται η ομάδα ως ένα σύνολο, πως καλύπτουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Αμυντικά ήμασταν καλά τοποθετημένοι, πιέσαμε. Στον επιθετικό τομέα είχαμε δυσκολίες, κυρίως στο να πάμε ως ομάδα στην αντίπαλη περιοχή. Θέλαμε δηλαδή περισσότερες περιπτώσεις σαν αυτές του Φωτάκη, με το ωραίο γκολ που πέτυχε. Είναι φυσιολογικό και οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται κουρασμένοι. Μου άρεσε που είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν λίγο "φλύαροι" και μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων.
Ξέρουμε ότι τα φιλικά είναι για να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε όσο γίνεται συντομότερα κάποια πράγματα, γι' αυτό επιλέξαμε να παίξουμε φιλικά με δυνατούς αντιπάλους. Αν ήθελα κάτι διαφορετικό θα διάλεγα άλλους αντιπάλους. Από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, γιατί μας πιέζει ο χρόνος. Θα πρέπει γρήγορα να καταλήξουμε σε έναν κορμό. Σε δεκαπέντε μέρες ο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να είναι έτοιμος. Για την ώρα δεν είναι».
Ναϊμέγκεν: Μπάμπος, Γκούζενς, Μπούργκζοργκ, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουί, Ραντόμτσκι, Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε.
Π.Α.Ο.Κ.: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μπιζέρα, Βερόν, Φωτάκης, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.
Κίτρινες: Τσιρίλο, Φωτάκης, Μπιζέρα, Ραντόμσκι.
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Μπάμπος, Γκούζενς, Ραντόμσκι, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουΐ, Μπούργκζοργκ (46′ Ελ Καμπίρ), Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε (46′ Φέλενμπεργκ).
Π.Α.Ο.Κ.: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο (64′ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Βερόν (64′ Ίβιτς), Φωτάκης (78′ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο (64′ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Φιλομένο (78′ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (64′ Αναστασάκος).

13/7/09

oxyro N891


paok-oxyro -Πρώτο Sold out στην Τούμπα.
Απίστευτη και ανεπανάληπτη ήταν η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον ΠΑΟΚ, καθώς το Σάββατο (11/07) διατέθηκαν και τα τελευταία 384 κομμάτια που είχαν απομείνει από τα 21.100.
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, που ανέρχονται στα 21.100.
Το δ.σ. της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που για πολλοστή φορά απέδειξαν ότι είναι συμμέτοχοι στην αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα».

12/7/09

oxyro N890


paok-oxyro
H Nova θα καλύψει τα φιλικά
Ναϊμέγκεν (NEC) την Τρίτη 14/7 στις 20.00
Πέμπτη 16/7 με αντίπαλο την γνωστή μεξικάνικη Chivas Guantalaxara στις 20.00 και θα γίνει στο Zutphen Doorwerth

Κυριακή 19/7 στο Wilem παιχνίδι με αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα με ώρα έναρξης στις 19.00.

Τέλος μία μέρα πριν επιστρέψει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 20.30 ολοκληρώνεται ο κύκλος των φιλικών επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Sparta Rotterdam…

Η αναφερόμενη ώρα διεξαγωγής των φιλικών είναι ώρα Ελλάδας.

TA ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Zutphen- Π.Α.Ο.Κ. - 0-5

Τελικό 0-5 με σκόρερ τους Κουτσιανικούλη - Αναστασάκο - Μαλεζά - Παπάζογλου - Φιλομένο

Πλέον περιμένουμε το αυριανό φιλικό στις 20:00 με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν το οποίο θα μεταδοθεί από το Novasport

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (Κουτζαβασίλης 73'), Αποστολόπουλος (Φωτάκης 61'), Αραμπατζής (Λίνο 61'), Καρασαλίδης (Παντίδης 73'), Μαλεζάς (Βερόν 51'), Μπαλάφας, Ίβιτς (Καραντασιάδης 46'), Αμπουμπακάρι (Κονσεϊσάο 61'), Κουτσιανικούλης (Σορλέν 61'), Παπάζογλου, Αναστασάκος (Φιλομένο 61').

Π.Α.Ο.Κ. - Πούτεν - 4-0
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ (46′ Παντίδης), Τσιρίλο, Μπιζέρα, Γκαρσία, Φωτάκης, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο.

Π.Α.Ο.Κ. - Ντε Γκράαφτσαπ Β' - 1-1
Π.Α.Ο.Κ.: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος (Μωυσιάδης), Αραμπατζής, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Βερόν, Μπαλάφας, Αμπουμπακάρι, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου(Αναστασάκος), Αναστασάκος (Σνάουτσερ).
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ Β': Αμεζρίν, Σπέκινγκ, Γιάνσεν, Βαντερτάβερ, Έβερς, Τέρσεγκετ, Σίερς, Όβεργκοορ, Βανίγκεν, Φέντενς, Κέουρντζες.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει το πρόγραμμα
(ημερομηνίες, ώρες διεξαγωγής, γήπεδα) των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα της παραμονής της στο Doorwerth της Ολλανδίας.
11.07.2009: SDC PUTTEN - ΠΑΟΚ (13.00 τοπική ώρα)
11.07.2009: DEGRAAFSCHAP - ΠΑΟΚ (19.30 τοπική ώρα)
13.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (19.00 τοπική ώρα)
14.07.2009: NEC – Π.Α.Ο.Κ. (19.00 τοπική ώρα)
16.07.2009: Π.Α.Ο.Κ. - Chivas Guadalahara (19.00 τοπική ώρα, Oer-Erkescwick Stimberg-Stadion)
19.07.2009: Wilem II – Π.Α.Ο.Κ. (18.00 τοπική ώρα, Willem Stadion)
22.07.2009: Sparta Rotterdam – Π.Α.Ο.Κ. (19.30 τοπική ώρα, Spartapark Noord 1, Rotterdam)
23.07.2009: Αναχώρηση από Ολλανδία

oxyro N889


paok-oxyro - Δηλώσεις Savini
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Mirko Savini, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.
"Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα. Η εμπειρία να έρθω στην Ελλάδα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Έχει παίκτες που γωρίζω όπως ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αλλά και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Κάτι που με έκανε να δεχτώ να παίξω στον Π.Α.Ο.Κ.".
Για τους στόχους του, ο Savini τόνισε:
"Επειδή είμαστε σημαντική ομάδα θα παίζουμε κάθε Κυριακή με τον ίδιο τρόπο και στα ίσα τις μεγάλες ομάδες. Να πάμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις αλλά θα τις βλέπουμε ξεχωριστά. Θα προχωράμε βήμα βήμα όσο καλύτερα μπορούμε".
Ο Ιταλός ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίζεται:
"Ξεκίνησα σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά παίζω στα αριστερά της άμυνας. Το παιχνίδι μου προσανατολίζεται στις αμυντικές λειτουργίες. Προτιμώ να μην ανεβαίνω τόσο".
Για τον Βρύζα, είπε:
"Γνωρίζω την σοβαρότητα και την προσωπικότητα του και ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω εδώ".
Όσον αφορά το πλάνο του Π.Α.Ο.Κ. δήλωσε:
"Φυσικά και γνωρίζω το πλάνο που υπάρχει. Όταν κάποιος υπογράφει για 3 χρόνια γνωρίζει το project . Ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα και σκοπεύω μέσα σε αυτά τρία χρόνια να γίνουμε καλύτεροι".
Και για το πότε θα είναι έτοιμος;
"Θα ξεκινήσω να δουλεύω από την πρώτη μέρα και ο προπονητής θα κρίνει το πότε θα είμαι έτοιμος".
Ενημερωμένος όσον αφορά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έδειξε να είναι ο Savini:
"Δεν έχω μιλήσει ακόμα με οπαδούς. Μου έχουν μεταφέρει ότι είναι πολύ ζεστοί και δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι σαν αυτούς της Νάπολι".
Τέλος για τον αν υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, είπε:
"Στην Ιταλία υπήρχαν προτάσεις αλλά τίποτα το φοβερό. Η πιο σοβαρή ήταν η πρόταση του Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως λόγω του Βρύζα που μου εξήγησε το project και ουσιαστικά ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν η πρώτη μου επιλογή".

8/7/09

oxyro N888


paok-oxyro - ΑΠΟ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τις πρώτες του σκέψεις για τη νέα του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του. Τον κ. Μαρκόπουλο καλωσόρισαν και πάλι στον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος.
Ο κ. Κανώτας στην αρχική του ομιλία τόνισε τα εξής:
“Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας προπονητής των τελευταίων ετών, ο προπονητής που πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα πίστευε ότι θα ήταν δυνατόν να έρθει προπονητής σε αυτόν τον απαξιωμένο ΠΑΟΚ. Το πιστεύαμε κι εμείς και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος. Θέλαμε να δείξουμε με την έλευση του κ. Μαρκόπουλου το στίγμα μας, από εδώ και πέρα για να ανέβει ξανά ο ΠΑΟΚ τα σκαλοπάτια στην ιεραρχία του μπάσκετ, γιατί κάποτε ήταν ψηλά, αλλά γνωρίζετε όλοι τον τρόπο με τον οποίο γκρεμίστηκε. Το μπάσκετ είναι ο τομέας του συλλόγου που έδωσε ευρωπαϊκές δόξες, στιγμές που έζησαν οι ΠΑΟΚτσήδες και μία από αυτές, στην τελευταία ευρωπαϊκό τίτλο, ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο κόουτς που παρέλαβε την ομάδα και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα και πάλι για λίγους μήνες, για να πάρει την ομάδα από τα δύσκολα και να την ανεβάσει ψηλά, αλλά και πάλι έφυγε. Και πάντα απορούσα γιατί αυτός ο προπονητής δεν μένει. Η πρόταση μας για να έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν για να δουλέψει και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά κι αν είναι δυνατόν να πάρει και σύνταξη από τον ΠΑΟΚ. Και μόνο που ο Μαρκόπουλος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ όταν έφυγε από την προηγούμενη ομάδα του, τον αποχαιρέτισαν με ύμνους, λέει πολλά. Δεν θέλω να απαξιώσω κανένα, αλλά ο κ. Μαρκόπουλος ήταν η πρώτη μας επιλογή κι αυτό το πετύχαμε. Η συνεργασία μας θα είναι άψογη, γιατί ξέρουμε όλοι μας ως που είναι τα όρια του καθενός. Της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή”. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον οικονομικό έλεγχο στην ΚΑΕ και τη στήριξη που υπάρχει, ο κ. Κανώτας διευκρίνισε: “Ο οικονομικός έλεγχος συνεχίζεται, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε σαφή και τελική εικόνα, την οποία και θα παραλάβουμε από την παλιά διοίκηση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και βοηθούν. Οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει διοίκηση και ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Πατρίδα, που ήρθε κοντά για να βοηθήσει και το κάνει γιατί κατάλαβε ότι θέλουμε να προσφέρουμε έργο στην ομάδα. Και ο κ. Γαλατσόπουλος, που ήταν ο παλιός πρόεδρος, ξέρει πολλά και με την εμπειρία του μπορεί να μας βοηθήσει σε διάφορα θέματα. Οποιος θέλει να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος”.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, δήλωσε:
“Από τη στιγμή που ανέλαβα τη θέση, μοναδικός μου στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει αξιοπρέπεια. Πρώτος μου στόχος ήταν ένας προπονητής με ήθος, λόου προφάιλ, μεγάλο όνομα, εργατικός και βραβευμένος από το σύνδεσμο προπονητών. Με αυτά τα στοιχεία φέραμε τον κ. Μαρκόπουλο στην ομάδα κι ένας προπονητής που αφήνει την Ευρωλίγκα για να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην κατάσταση που είναι, θυσίασε τον εαυτό του και μία πορεία στην Ευρώπη που θα μπορούσε να του ανοίξει το δρόμο για να δουλέψει και στο εξωτερικό. Αρχίσαμε να δουλεύουμε αυτά που είπαμε από την αρχή, να δημιουργήσουμε μία ομάδα σοβαρή από την αρχή και να αποκτήσει ξανά στοιχεία που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια. Με τη βοήθεια της διοίκησης και αρκετών ανθρώπων, κυρίως του κ. Πατρίδα, έχουμε την τύχη και την χαρά να καλωσορίσουμε τον Σούλη Μαρκόπουλο στον ΠΑΟΚ, θα έχει όλη την δυνατότητα να δουλέψει απερίσπαστος για να δημιουργήσουμε μία ομάδα αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστώ δημοσίως γιατί δέχτηκε μετά την πίεση τη δική μου να έρθει στον ΠΑΟΚ να δουλέψει και του εύχομαι καλή επιτυχία”.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον κ. Σταυρόπουλο για τα καλά λόγια που είπαν, αλλά πάνω από όλα για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που έχει μεγάλο όνομα, ειδικό βάρος κι ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων μαζί, να μπορέσουμε σιγά σιγά να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν παλιά και να στοχεύσουμε αργότερα σε υψηλούς στόχους και ο ΠΑΟΚ να καταξιωθεί ακόμη περισσότερο από ότι σήμερα. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά όταν υπάρχει ένα μεγάλο όνομα όπως ο ΠΑΟΚ, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον να παράγεις κάτι. Είναι δύσκολη η δημιουργία, ξέρω ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, θα υπάρχουν εμπόδια, ότι θα υπάρχει πίεση και απαιτήσεις από τον κόσμο, αλλά σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας, για να προχωρήσουμε εκεί που θέλουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορείς να σκεφτείς την αποτυχία, αλλά πως θα φτιάξεις μία ανταγωνισττική ομάδα. Εάν δεν σκέφτεσαι την αποτυχία δεν μπορείς να φοβηθείς τίποτα”. Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Μαρκόπουλος μίλησε ακόμη... Για το κίνητρο για να έρθει στον ΠΑΟΚ:
“Το κίνητρο είναι μεγάλο, ο ΠΑΟΚ θέλει να ταρακουνηθεί σε όλες τις πλευρές. Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και εξωαγωνιστικά. Οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί μου έδειξαν ότι έχουν όρεξη και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι για τα δεδομένα που συζητήσαμε, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες δυνατούς στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι πόλος έλξης για κάθε παίκτη και μπορεί να έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα”.
Για τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα:
“Μία επαγγελματική ομάδα πρέπει σε όλους τους τομείς να είναι εντάξει. Πιστεύω ότι αυτά που είπαμε θα τα κάνουμε πράξη. Θέλω η ομάδα να μπορεί να δουλέψει ανεπηρέαστη από οτιδήποτε άλλο θα μπορεί να την επηρεάσει. Θα πρέπει πολύ καλό ιατρικό τιμ, το θεωρώ πολύ σημαντικό, να δουλεύουν όλοι οι παράγοντες ο καθένας από το δικό του πόστο όσο καλύτερα μπορούν”.
Για το μπάτζετ:
“Πρέπει να υπάρχει μπάτζετ, αλλά δεν αρκούν μόνο τα χρήματα. Πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο υλικό στην αγορά. Εμείς πρέπει να βρούμε τους παίκτες και να τους πείσουμε να έρθουν στην ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι το σύνολο των παικτών. Τα μπάτζετ ωστόσο δεν παίζουν μπάσκετ”.
Για το τεχνικό τιμ:
“Δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το τεχνικό τιμ. Την επόμενη εβδομάδα”.
Για την πιθανή αλλαγή στο συσχετισμό ξένων-κοινοτικών:
“Μπορεί να πέσουν τα κασέ των κοινοτικών παικτών με αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν αλλάζουν οι ισορροπίες των παικτών είναι έξι και πάλι οι ξένοι. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί αλλάζουν τα πράγματα. Βλέπετε τι γίνεται ακόμη και με τις ομάδες που έχουν μεγάλο μπάτζετ κι έχουν προβλήματα. Μπορεί η ομάδα να αρχίσει από τον πρώτο μήνα να παίξει καλό μπάσκετ, μπορεί να παίξεις σε τρεις μήνες, μπορεί να γίνει μία λάθος επιλογή, να φέρεις για παράδειγμα έναν καλό παίκτη και να μην ταιριάξει με την ομάδα και τους υπόλοιπους. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Πρέπει όλα να αναλυθούν μέσα στο γήπεδο”.
Για την προετοιμασία:
“Θα πάμε στο Λιτόχωρο, πρέπει να δούμε τις ημερομηνίες, αλλά βασικό μας μέλημα είναι να φτιάξουμε το ρόστερ και μετά να δούμε μετά και τα φιλικά”.
Γιατί πρέπει να στηρίξουν οι φίλαθλοι την ομάδα:
“Πρώτα γιατί είναι ΠΑΟΚ. Η ομάδα στηρίζεται και στις καλές και στις κακές στιγμές. Κι όταν δεν παίζει καλά πρέπει να τη στηρίζουμε. Κι εμείς πρέπει να δείξουμε σαν ομάδα την ανάλογη εικόνα για να έρθουν να μας στηρίξουν, αλλά και να το κάνουν με ευχαρίστηση να έρχονται για να δουν την ομάδα”.
Για κλήρωση προκριματικών Ευρωλίγκα:
“Είναι μία κλήρωση που φέρνει το Μαρούσι να παίξει με τον Άρη. Είναι η συνέχεια των περσινών πλέι οφ. Πέρσι έπαιξαν επτά παιχνίδια και άλλα δύο γίνονται εννιά”.

7/7/09

oxyro N887


paok-oxyro - ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ενημερώνουμε τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. ότι από σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου θα διατίθενται τα υπόλοιπα 3274 που θα δοθούν προς πώληση σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Η διορία τελειώνει Σάββατο 18 Ιουλίου.
Επίσης με την πώληση 17.726 εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε η περίοδος ανανέωσης για τους κατόχους της περυσινής περιόδου.

3/7/09

oxyro N886


paok-oxyro - ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010
Η πρεμιέρα στις 22 ή στις 23 Αυγούστου.
Σάντος:
"Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι οι κληρώσεις δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει, θα αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσει. Εύχομαι το ερχόμενο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό"
Βιολίδης:
"Δεν γίνεται να αντιμετωπίζουμε μεμονομένα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνεπώς δεν θεωρούμε απαραίτητα σημαντική την κλήρωση. Η ομάδα θα αγωνιστεί σε 30 αναμετρήσεις και ο κάθε αγώνας έχει την δική του σημασία. Ο σύλλογος έχει πάντα υψηλούς στόχους και σκοπός είναι να διατηρήσουμε την υγεία μας και να προχωρήσουμε προκειμένου να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ ".
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
1η. Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ.
2η.
Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός
3η. Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ.
4η.
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός
5η. Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ.
6η.
Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής
7η. Π.Α.Ο.Κ. - Γιάννενα
8η. Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ.
9η.
Π.Α.Ο.Κ. - Ξάνθη
10η. Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ.
11η.
Π.Α.Ο.Κ. - Άρης
12η. ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ.
13η.
Π.Α.Ο.Κ. - Λάρισα
14η. Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ.
15η.
Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ.

1/7/09

oxyro N885
























paok-oxyro - ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ 15.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Χαμός, πανικός, πανζουρλισμός! Αυτό έγινε στην πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ο λαός έδωσε το σύνθημα
«Ζαγοράκη να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις»
Συνολικά 27 παίκτες έδωσαν το παρών στην πρώτη, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν κανονικά το παρών. 7 νέοι παίκτες Κουτσιανικούλη, Φιλομένο, Κρέσιτς, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Φωτάκη και Παπάζογλου.
6 παίκτες από την ομάδα των νέων. Πρόκειται για τους Κουτζαβασίλη, Καραντασιάδη, Καρασαλίδη, Αποστολόπουλο, Μωϋσιάδη και Παντίδη.
Μοναδικός, αλλά δικαιολογημένα απών, ήταν ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έχει άδεια μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Σάντος:
Αξίζουν το καλύτερο οι φίλαθλοι«Πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο. Αξίζουν το καλύτερο οι φίλαθλοι Θα δουλέψουμε σκληρά για να τους δώσουμε χαρές τη νέα σεζόν. Το μεταγραφικό πλάνο είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις, αλλά σύντομα θα γίνει κι αυτό».
Τσιρίλο:
Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο σε πρώτη...«Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο σε πρώτη προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτο αυτό το γήπεδο σε όλους τους αγώνες».
Χαλκιάς:
Μεγαλύτερες οι υποχρεώσεις μας«Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στον κόσμο γιατί κατανοεί το πλάνο που έχουμε και τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε του χρόνου να καταλάβουμε μία από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Οι υποχρεώσεις μας είναι μεγαλύτερες τη νέα χρονιά. Υπάρχουν και ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, πάντα στοχεύει στον πρωταθλητισμό. Έχουμε ένα τριετές πλάνο και είμαστε σε καλό δρόμο για την υλοποίησή του».

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ


Ο Σούλης Μαρκόπουλος νέος προπονητής του ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Ο κ. Μαρκόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια, για να συνεργαστεί με την ομάδα για τρίτη φορά στη διάρκεια της επιτυχημένης προπονητικής του καριέρας.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Μαρτίου 1949 και ως αθλητής αγωνίστηκε στον Ολυμπο 40 Εκκλησιών και στο Δημόκριτο, με τον οποίο συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του ως αθλητής, ξεκίνησε από το Δημόκριτο την προπονητική του καριέρα, ενώ έχει κοουτσάρει ακόμη τον Ηρακλή, το Μακεδονικό, τον Αρη, την ΑΕΚ, το Μαρούσι και δύο φορές μέχρι τώρα τον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1993-94. Αρχικά ως βοηθός προπονητή και όταν αποχώρησε ο Dusan Ivkovic, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς τον Απρίλιο του 1994, αλλά και μέχρι τον τελικό των πλέι οφ της Α1, εκείνης της σεζόν. Στο πρώτο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος κοουτσάρισε τον ΠΑΟΚ σε 34 αγώνες, με 26 νίκες και 8 ήττες (17-7 στο πρωτάθλημα και 9-1 στο Κύπελλο Κόρατς). Στις 21 Δεκεμβρίου 2005, ο Σούλης Μαρκόπουλος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ (αντικαθιστώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς) και ανέλαβε την ομάδα σε μία εξαιρετικά δύσκολη από αγωνιστικής πλευράς στιγμή. Ως το τέλος της σεζόν 2005-06 και σε 20 αγώνες σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, είχε ρεκόρ 11 νίκες και 9 ήττες, ενώ στις λεπτομέρειες αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την τετράδα των πλέι οφ.


ΑΠΟ paokvolleynews
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ματι Χιετάνεν
Νέο μεταγραφικό μπαμπ σημείωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπεισε χθες τον Φιλανδό ακραίο Χειτάνεν, να πει το ναι και να παίξει τον επόμενο χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ματι Χιετάνεν είναι βασικός της εθνικής του ομάδος, με την οποία αυτό το διάστημα παίζει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχει τεράστια θητεία στο Ιταλικό πρωτάθλημα, και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιάννη Μέλκα.
paok-oxyro

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...