23/7/09

oxyro N897



paok-oxyro - Sparta Rotterdam - ΠΑΟΚ - 0 - 1

Νικηφόρα ήταν η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με την Βαλερένγκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Ολλανδία την Σπάρτα Ρότερνταμ με 1-0. Ο Τσιρίλο με γκολάρα στο 37', χάρισε την νίκη στην ομάδα μας. Αποθέωση και πάλι από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Φερνάντο Σάντος.

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε και από κάποια πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε ενόψει του δεύτερου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ. Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερο χρόνο, δεν τον έχουμε αλλά δεν είναι πρόβλημα για μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα δύο αυτά ματς.
Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να δω κάποια πράγματα, είναι αρκετά αυτά που δεν κάνουμε καλά αλλά είναι φυσιολογικό»
«Έχουμε μόλις 25 μέρες που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας αλλά πιστεύω πως θα προλάβουμε να τα διορθώσουμε μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Στο 100% δεν μπορεί να βρεθεί η ομάδα, αλλά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τα πράγματα είναι ανοιχτά, όμως θα χρειαστεί να δείξουμε περισσότερο πνεύμα αυτοθυσίας από ότι έχουμε δείξει ως τώρα»
«Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γύρο του νορβηγικού πρωταθλήματος, είναι σε φόρμα και έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από μας. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη διάθεση, αποφασιστικότητα και πνεύμα αυτοθυσίας».

ΠΑΟΚ:
Χαλκιά (46’ Κρέσιτς), Κοντρέρας, Μπιζέρα (79’ Μαλεζάς), Τσιρίλο (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκη (28’ Αμπουμπακάρι), Σορλέν (79’ Βερόν), Κονσεϊσάο, Φιλομένο (61’ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78’ Αναστασάκος).

Σπάρτα Ρότερνταμ:
Σελίνγκα, Μποάκιε, Αντελέγιε, Σλάινγκαρντ, Μπάκενς, Φαν Χέσελ (46' Φαν Μπέρεν), Στρότμαν, Φάλκενμπουργκ, Πέπον, Ντουπλάν (82' Ντίσελς), Τζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...