31/7/09

oxyro N900







paok-oxyro - Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ -1-2


Ο ΠΑΟΚ, υπό καταρακτώδη βροχή, πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο Όσλο επί της Βαλερένγκα και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον δ' προκριματικό γύρο του Europa League,
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.....ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ....... στα 500 αλάνια που ταξίδευαν από την Κυριακή στις 2 οδικές εκδρομές, αλλά και σε όλα τα παιδιά από την ομογένεια αλλά και σε όσους ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας

Φερνάντο Σάντος
"Νομίζω ότι το παιχνίδι πήγε πάνω κάτω όπως περιμέναμε. Είναι θετικό ότι κερδίσαμε εκτός έδρας, αλλά το παιχνίδι είχε δυσκολίες, κάτι που αναμέναμε. Η ομάδα είχε προετοιμαστεί καλά, γνώριζε αδύνατα και δυνατά σημεία του αντιπάλου. Μπήκε οργανωμένα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, γιατί ξέραμε ότι η Βαλερένγκα θα προσπαθούσε να μας πιέσει για να μας κλείσει στην περιοχή μας. Μετά αρχίσαμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες και κάναμε κάποιες καλές φάσεις, ενώ το απευθείας γκολ του Λίνο έδωσε άλλον αέρα και ασφάλεια στην ομάδα"
"Καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ και μετά φάνηκε σαν οι παίκτες να χαλάρωσαν και να περίμεναν το τέλος του ημιχρόνου. Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Με 0-2 στο ημίχρονο όλα θα είχαν τελειώσει. Η Βαλερένγκα άρχισε να το πιστεύει αφού σκόραρε και ήταν φυσιολογικό να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο. Η δε ομάδα μου ήταν λογικό να κουραστεί, ενώ δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος λόγω των καιρικών συνθηκών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πιο εύκολο γι' αυτούς που κάνουν επιθέσεις και όχι γι' αυτούς που αμύνονται. Μετά ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τις καλύτερες φάσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα δώσουμε ακόμη συγχαρητήρια. Νιώθω ικανοποιημένος από την αγωνιστική νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες. Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι επιδεικνύοντας την ίδια νοοτροπία".
"ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να πω αν ήταν δίκαιο ή άδικο το ότι δεν βάλαμε άλλο γκολ. Δεν πρέπει να νιώσουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο". Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης είπε πως "δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα. Να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει", συμπλήρωσε και κατέληξε ότι "η νοοτροπία με ικανοποίησε περισσότερο. Με μόλις 20 ημέρες προετοιμασίας έπρεπε να δείξουμε αποφασιστικότητα για να τα καταφέρουμε".
"Αυτή τη στιγμή και μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Δεν έχει φανεί κάτι, αλλά πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 24 ώρες για να δούμε και φυσικά να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ελπίζουμε να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να επανέλθει στην ομάδα"

Σκούλεραντ:
"Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία μας και πέτυχε δύο γκολ. Δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ. Δεν είναι εύκολο να προκριθούμε, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Η Βαλερένγκα θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της στην Τούμπα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσουμε με 0-2"

Μάρτιν Αντρένσεν
«Ξεκίνησε δύσκολα το πρώτο παιχνίδι αφού δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήταν πανέμορφο όμως δωρίσαμε το φάουλ. Στο δεύτερο δεν αντιδράσαμε πάλι σωστά και κάναμε αμυντικά λάθη. Πιστεύω πάντως ότι ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα πέναλτι στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ένα στο τέλος. Σαφώς και έχουμε παράπονα όμως δεν θα έπρεπε να δεχθούμε τα δύο αυτά γκολ με τέτοια ευκολία»
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ακόμη καλύτερος στην συνέχεια. Εμείς είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας και από τον τρόπο που αντιδράσαμε στον αγώνα. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Τούμπα»

ΦΑΣΕΙΣ

2- Σέντρα του Λι από δεξιά, ο Αμπντελαουί έκανε την προβολή αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε σε κόρνερ.
9- Ο Μουσλίμοβιτς βγήκε «φάτσα» στον Πέρκινς, αλλά ο Αμερικανός τερματοφύλακας απέκρουσε.
16- Σουτ του Κονσεϊσάο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Πέρκινς.
23- Δυνατό σουτ του Φωτάκη, ο Πέρκινς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
30- ΓΚΟΛ 0-1: Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λίνο.
37- ΓΚΟΛ 0-2: Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα του ΠΑΟΚ, ενώ στη φάση του γκολ τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή.
40- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αναστασάκος στη θέση του Μουσλίμοβιτς.
42- ΓΚΟΛ 1-2: Ο Στόρμπεκ με κεφαλιά μειώνει για την Βαλερένγκα.
46- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Φελά στη θέση του Λι.
46- Σουτ του Νούρι, απέκρουσε ο Χαλκιάς.
58- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Σινγκ στη θέση του Χάγκεν.
64- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φιλομένο στη θέση του Ίβιτς.
66- Ο Αναστασάκος βρέθηκε απέναντι στον Πέρκινς αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
75- Αλλαγή για την Βαλερένγκα. Ο Μπέρε στη θέση του Αμπντελαουί.
82- Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ μετά από σουτ του Φωτάκη το οποίο κόντραρε σε σώματα αμυντικών.
86- Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαλεζάς στη θέση του Σορλέν.

Διαιτητής: Αλεξάντρου Ντεακόνου (Ρουμανία)
Κίτρινες: Ζάγιτς - Τσιρίλο

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (Μάρτιν Αντρεσεν): Πέρκινς, Χάγκεν (59' Σινγκ), Στόρμπεκ, Νούρι, Φουενμάγιορ, Λι (46' Φελά), Aντρεσεν, Χέσταντ, Ζάγιτς, Μοχ. Αμπντελαουί (75' Μπέρε), Σέτερνες
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (64' Φιλομένο), Κονσεϊσάο, Σορλέν (87' Μαλεζάς), Μουσλίμοβιτς (40' λ.τρ. Αναστασάκος)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...