29/7/09

oxyro N899


paok-oxyro - Πετάει για το Όσλο της Νορβηγίας o ΠΑΟΚ
Εφτασε η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. στο Οσλο της Νορβηγίας, όπου την Πέμπτη (30/7) στις 20.00 (ώρα Ελλάδος) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, θα αναμετρηθεί για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Valerenga.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Χαλκιάς, Kresic, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Abubakari, Bizera, Cirillo, Conceicao, Dorvalino, Filomeno, Garcia, Ivic, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Veron.

Σάντος
« Η ομάδα μας δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έχουμε κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο προκριματικός γύρος είναι ανοικτός. Η νορβηγική ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και η δική μας ομάδα έχει ποιότητα, αποφασιστικότητα, θα αντιπαρατάξουμε θέληση, δύναμη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Οσλο, για να τελειώσουμε με την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε: « Δεν μπορούμε να θεωρούμαστε καλύτερη ομάδα με είκοσι μέρες δουλειάς, έχοντας απέναντι μια ομάδα που έχει μήνες δουλειάς στα πόδια της. Σε δύο μήνες ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι καλύτερος».
« Πρώτα απ' όλα τα φαινόμενα απατούν. Στο τελευταίο παιχνίδι που έχασε αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της που είμαι σίγουρος τους προφύλαξαν για το παιχνίδι της Πέμπτης. Τους ξέρουμε, τους έχουμε μελετήσει, είμαι σίγουρος θα ανταποκριθούμε καλά».
Φωτάκης
« Θα είναι ότι καλύτερο να σκοράρουμε εκτός έδρας. Δεν μας προβληματίζει που η Valerenga είναι πιο έτοιμη από εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό ετοιμότητας του Π.Α.Ο.Κ. καταλληλότερος για να το κάνει αυτό είναι ο προπονητής μας».

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα ενωθούν στο Όσλο με άλλους εκδρομείς οπαδούς της ομάδος μας.

Άντε ΠΑΟΚάρα μου καλή επιτυχία.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...