20/7/09

oxyro N896



paok-oxyro - Willem-II - ΠΑΟΚ - 0-2

Με γκολ των Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι με τη Βίλεμ, υπό τις ιαχές αρκετών ομογενών φιλάθλων της ομάδας μας και υπό το βλέμμα του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σάντος:

"Νομίζω ότι ξεκάθαρα ήμασταν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Ημουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερο παιχνίδι και ήταν φυσιολογικό, γιατί σιγά-σιγά οι ρυθμοί προπονήσεων πέφτουν. Απελευθερώνονται οι παίκτες, είναι πιο φρέσκοι, θα δούμε και τα επόμενα παιχνίδια με απώτερο σκοπό να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν"

"Είδαμε στα πρώτα 10-15 λεπτά ότι δεν ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είτε λόγω ατομικών λαθών, είτε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε το γκολ και κυριαρχήσαμε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, παραμένουμε μακριά από τον ΠΑΟΚ που ξέρουμε και θέλουμε, όπως γνωρίζουμε επίσης ότι δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι".

"δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους δύο αγώνες. Με την Σίβας, τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν λέω ότι σήμερα κάναμε κάποιο εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά είμαστε στον κατάλληλο δρόμο για να γίνουμε η ομάδα την οποία δύσκολα κερδίζει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος".

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το σύστημα και δεν έχουμε το χρόνο για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν θέλουμε να βιάσουμε καταστάσεις, αφού ξεκινούν νωρίς οι υποχρεώσεις μας. Επιλέξαμε το σύστημα που ξέρουν οι παίκτες από τη περσινή σεζόν".

Φωτάκης:

Ο Γιωργος Φωτάκης μίλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: "Κάναμε μία καλή εμφάνιση παρά την κούραση από τις διπλές προπονήσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, καθώς στόχος μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και στην επίθεση.

Ζούμε με την πίεση ότι και καλά δεν δημιουργούμε φάσεις, δεν βάζουμε γκολ και αυτά τα δύο γκολ θα μας δώσουν ώθηση. Είναι δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι σε 15 μέρες. Πιστεύω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε την πρόκριση".

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο (46΄ Αραμπατζής), Τσιρίλο (87΄ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Γκαρσία, Σορλέν (87΄ Βερόν), Φωτάκης (82΄ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς (82΄ Αναστασάκος).
ΒΙΛΕΜ: Άερτς, Σβίνκελς, Τουταχάρ (71’ Σουλμπ – 82’ Βάνσιψεν), Βελόσο, Μουράτ, Ντίμανς, Ζάιλερ (60’ Γιάνσεν), Βάου (60’ Μελτς), Περέιρα, Κάργκο (46’ Βάλκερς), Γκρεγκουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...