1/7/09



Ο Σούλης Μαρκόπουλος νέος προπονητής του ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Ο κ. Μαρκόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια, για να συνεργαστεί με την ομάδα για τρίτη φορά στη διάρκεια της επιτυχημένης προπονητικής του καριέρας.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Μαρτίου 1949 και ως αθλητής αγωνίστηκε στον Ολυμπο 40 Εκκλησιών και στο Δημόκριτο, με τον οποίο συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του ως αθλητής, ξεκίνησε από το Δημόκριτο την προπονητική του καριέρα, ενώ έχει κοουτσάρει ακόμη τον Ηρακλή, το Μακεδονικό, τον Αρη, την ΑΕΚ, το Μαρούσι και δύο φορές μέχρι τώρα τον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1993-94. Αρχικά ως βοηθός προπονητή και όταν αποχώρησε ο Dusan Ivkovic, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς τον Απρίλιο του 1994, αλλά και μέχρι τον τελικό των πλέι οφ της Α1, εκείνης της σεζόν. Στο πρώτο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος κοουτσάρισε τον ΠΑΟΚ σε 34 αγώνες, με 26 νίκες και 8 ήττες (17-7 στο πρωτάθλημα και 9-1 στο Κύπελλο Κόρατς). Στις 21 Δεκεμβρίου 2005, ο Σούλης Μαρκόπουλος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ (αντικαθιστώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς) και ανέλαβε την ομάδα σε μία εξαιρετικά δύσκολη από αγωνιστικής πλευράς στιγμή. Ως το τέλος της σεζόν 2005-06 και σε 20 αγώνες σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, είχε ρεκόρ 11 νίκες και 9 ήττες, ενώ στις λεπτομέρειες αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την τετράδα των πλέι οφ.


ΑΠΟ paokvolleynews
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ματι Χιετάνεν
Νέο μεταγραφικό μπαμπ σημείωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπεισε χθες τον Φιλανδό ακραίο Χειτάνεν, να πει το ναι και να παίξει τον επόμενο χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ματι Χιετάνεν είναι βασικός της εθνικής του ομάδος, με την οποία αυτό το διάστημα παίζει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχει τεράστια θητεία στο Ιταλικό πρωτάθλημα, και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιάννη Μέλκα.
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου