15/7/09

oxyro N892





paok-oxyro - Ναϊμέγκεν - ΠΑΟΚ - 1-1
Ισόπαλο με 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου δυνατού φιλικού αγώνα επί Ολλανδικού εδάφους εναντίον της Ναιμέγκεν το σκορ ισοφάρισε ο Φωτάκης στο ‘63. Επισης 300 οπαδοι μας από τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. στην Γερμανία που κάνουν πολύ καλή δουλειά , αλλά και παιδιά που ταξίδεψαν από Θ4, ULTRAS, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ και άλλους συνδέσμους παραβρεθηκαν στο φιλικο της ομαδας μας.
ΣΑΝΤΟΣ
«Στη φάση που είμαστε, πάντα θα υπάρχουν θετικά και λιγότερα θετικά στοιχεία. Βλέπω ότι η ομάδα προπονείται καλά. Ακόμη και σήμερα το πρωί προπονηθήκαμε, οπότε ήξερα ότι ο ρυθμός μας θα είναι χαμηλός. Ήθελα να δω πως κινείται η ομάδα ως ένα σύνολο, πως καλύπτουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Αμυντικά ήμασταν καλά τοποθετημένοι, πιέσαμε. Στον επιθετικό τομέα είχαμε δυσκολίες, κυρίως στο να πάμε ως ομάδα στην αντίπαλη περιοχή. Θέλαμε δηλαδή περισσότερες περιπτώσεις σαν αυτές του Φωτάκη, με το ωραίο γκολ που πέτυχε. Είναι φυσιολογικό και οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται κουρασμένοι. Μου άρεσε που είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν λίγο "φλύαροι" και μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων.
Ξέρουμε ότι τα φιλικά είναι για να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε όσο γίνεται συντομότερα κάποια πράγματα, γι' αυτό επιλέξαμε να παίξουμε φιλικά με δυνατούς αντιπάλους. Αν ήθελα κάτι διαφορετικό θα διάλεγα άλλους αντιπάλους. Από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, γιατί μας πιέζει ο χρόνος. Θα πρέπει γρήγορα να καταλήξουμε σε έναν κορμό. Σε δεκαπέντε μέρες ο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να είναι έτοιμος. Για την ώρα δεν είναι».
Ναϊμέγκεν: Μπάμπος, Γκούζενς, Μπούργκζοργκ, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουί, Ραντόμτσκι, Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε.
Π.Α.Ο.Κ.: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μπιζέρα, Βερόν, Φωτάκης, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.
Κίτρινες: Τσιρίλο, Φωτάκης, Μπιζέρα, Ραντόμσκι.
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Μπάμπος, Γκούζενς, Ραντόμσκι, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουΐ, Μπούργκζοργκ (46′ Ελ Καμπίρ), Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε (46′ Φέλενμπεργκ).
Π.Α.Ο.Κ.: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο (64′ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Βερόν (64′ Ίβιτς), Φωτάκης (78′ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο (64′ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Φιλομένο (78′ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (64′ Αναστασάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...