1/7/09

oxyro N885
























paok-oxyro - ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ 15.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Χαμός, πανικός, πανζουρλισμός! Αυτό έγινε στην πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ο λαός έδωσε το σύνθημα
«Ζαγοράκη να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις»
Συνολικά 27 παίκτες έδωσαν το παρών στην πρώτη, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν κανονικά το παρών. 7 νέοι παίκτες Κουτσιανικούλη, Φιλομένο, Κρέσιτς, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Φωτάκη και Παπάζογλου.
6 παίκτες από την ομάδα των νέων. Πρόκειται για τους Κουτζαβασίλη, Καραντασιάδη, Καρασαλίδη, Αποστολόπουλο, Μωϋσιάδη και Παντίδη.
Μοναδικός, αλλά δικαιολογημένα απών, ήταν ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έχει άδεια μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Σάντος:
Αξίζουν το καλύτερο οι φίλαθλοι«Πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο. Αξίζουν το καλύτερο οι φίλαθλοι Θα δουλέψουμε σκληρά για να τους δώσουμε χαρές τη νέα σεζόν. Το μεταγραφικό πλάνο είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις, αλλά σύντομα θα γίνει κι αυτό».
Τσιρίλο:
Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο σε πρώτη...«Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο σε πρώτη προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτο αυτό το γήπεδο σε όλους τους αγώνες».
Χαλκιάς:
Μεγαλύτερες οι υποχρεώσεις μας«Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στον κόσμο γιατί κατανοεί το πλάνο που έχουμε και τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε του χρόνου να καταλάβουμε μία από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Οι υποχρεώσεις μας είναι μεγαλύτερες τη νέα χρονιά. Υπάρχουν και ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, πάντα στοχεύει στον πρωταθλητισμό. Έχουμε ένα τριετές πλάνο και είμαστε σε καλό δρόμο για την υλοποίησή του».

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...