27/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.110


 

Ποδόσφαιρο Γυναικών 13η αγωνιστική

Αστέρα Τρίπολης - ΠΑΟΚ -0-2

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα με 0-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Ακίντα, Τζούρτζεβιτς και Χέλμβαλ. 

Κυριαρχικός ήταν ο Δικέφαλος από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας συνεχώς την μπάλα στα πόδια του, προσπαθώντας να βρει τους χώρους ώστε να οδηγηθεί προς τα αντίπαλα στα δίχτυα. 

Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε με την Χέλμβαλ, με το σουτ της Σουηδής να κοντράρει λίγο πριν καταλήξει στο τέρμα. Με συνεχή πίεση και όμορφη κυκλοφορία, ο Δικέφαλος βρήκε και δεύτερη ευκαιρία, με την Βαρδαλή να εκτελεί στο 12ο λεπτό, ωστόσο η αντίπαλη τερματοφύλακας μπλόκαρε. 

Στο 20ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε γκολ, με πολύ όμορφη προβολή της Βαρδαλή, ωστόσο εκείνο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία φάση η οποία ήταν απολύτως οριακή.  Στο 43ο λεπτό, η Ακίντα προσπάθησε να βρει το γκολ, ωστόσο το σουτ της, μετά από προσωπική ενέργεια, κατέληξε άουτ, με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Θαλή Θεοδωρίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να περνάει στο παιχνίδι την Παπαδοπούλου αντί της Τζούρτζεβιτς, μεταφέροντας παράλληλα την Χέλμβαλ στα εξτρέμ, θέλοντας να δώσει το απαραίτητο επιθετικό βάθος. 

Στο 49ο λεπτό ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 0-1, αφού μετά από όμορφη ενέργεια η Ακίντα γύρισε στο σημείο του πέναλτι στην Παπαδοπούλου, ωστόσο το τελείωμα της Ελληνίδας επιθετικού ήταν αδύναμο, με την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει. 

Στο 55ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Παπαδοπούλου με μία όμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε την Ακίντα, με την Κενυάτισσα επιθετικό να πραγματοποιεί ένα εξαίσιο «σόλο», περνώντας δύο παίκτριες και πλασάροντας ιδανικά για το 0-1. 

Λίγο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το 0-1, ο ΠΑΟΚ Morris πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 61'. Η Ακίντα εκτέλεσε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με την αρχηγό του Δικεφάλου, Βαρδαλή, να παίρνει το ριμπάουντ, πετυχαίνοντας το 0-2. 

Ύστερα από το 0-2, ο ρυθμός έπεσε, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris να κάνουν εξαιρετική διαχείριση, ενώ παράλληλα η τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ντάνι Νόιχαους ήταν εκεί όποτε την χρειάστηκε η ομάδα της, με πολύ δύσκολες και όμορφες αποκρούσεις. 

Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ Morris να κερδίζει με 0-2, πετυχαίνοντας το 13Χ13 στο πρωτάθλημα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Στράντζαλη (86' Κιουρεξίδου), Χαλατσογιάννη (71' Γιοβάνη), Βαρδαλή (81' Αργυρίου), Ακίντα (86' Καλιεντζίδου), Τζούρτζεβιτς (46' Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...