14/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.099











 

Super League 18η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 4-0

Για την 18η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτλαρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζίμα. Μια ενδεκάδα με επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με το παιχνίδι Κυπέλλου στον Βόλο ...

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1' απείλησαν με τον Λέο να μπαίνει στην περιοχή μας, να γυρίζει την μπάλα -κάτι σαν σέντρα σουτ- με τον Κόντε να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή από κοντά!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο στην αναμέτρηση, είχε την κατοχή μπάλας σε ποσοστό που ξεπέρασε το 85% και έψαχνε με υπομονή διάδρομο για την εστία του Κλέιμαν, παίζοντας από τις πτέρυγες και κυρίως από τα δεξιά!

Στο 20' χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με Τζίμα (απέκρουσε ο Κλέιμαν) και Κουλιεράκη (κόντρα και κόρνερ)! Στο 30' ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ! Προηγήθηκε σουτ του Ντεσπόντοφ, δύσκολη απόκρουση του Κλέιμαν, η μπάλα πήγε πλάγια από όπου ο Μπάμπα σκόραρε!

Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ανήκε στον ΠΑΣ, όταν στις καθυστερήσεις ο Λέο έφυγε από τον χώρο της σέντρας προς την περιοχή μας, το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ! 

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πάτησε το γκάζι και στο 49' ο Μεϊτέ πέτυχε το 2-0. Ακολούθησαν δύο χαμένες ευκαιρίες από Τζίμα στο 51' και Κεντζιόρα στο 52', για να έρθει στο 53' ο Τζίμας με πολύ ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σάστρε να γράψει το 3-0! 

Στο 66' μετά από σέντρα του Σάστρε, η μπάλα βρήκε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα για να γραφτεί έτσι το 4-0! Παρά τις πέντε αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε να ψάχνει ένα ακόμη γκολ. 

Ο Μπράντον όμως στο 75' (σούταρε άουτ), στο 83' (χαμένο τετ α τετ) και στο 86' (δοκάρι) δεν κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή του νίκη ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στους 41 βαθμούς!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (81' Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73' Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (67' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (67' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67' Μπράντον). 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Κάρλες (88' Πανάγου), Κιάκος, Ερραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (72' Έφορντ), Λέο (62' Μπάλαν), Μπακαδήμας, Ριένστρα, Τζίνο, Κόντε (62' Ροσέρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...