10/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.093







2ος αγώνας Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδος

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ - 0-2

Για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας, τον ΝΠΣ Βόλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Μάρκος Αντόνιο και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας το 1-0 υπέρ του από το ματς της Τούμπας, έδειξε από την αρχή διάθεση να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση και αναζήτησε το γκολ. Ο Μπράντον στο 3' και ο Ράφα Σοάρες στο 9' δεν βρήκαν στόχο, όμως ο Κωνσταντέλιας στο 17' άνοιξε το σκορ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με ωραία κίνηση μετά από πάσα του Μπράντον, υποδέχθηκε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κόβατς για το 0-1.

Στο 52' μετά από γύρισμα του Ράφα Σοάρες στην περιοχή, η μπάλα βρήκε πεντακάθαρα στο χέρι του Καλογερόπουλο χωρίς να δοθεί πέναλτι, παρότι ελέγχθηκε η φάση από το VAR.

Στο 73' ο Σάστρε έβγαλε παράλληλη μπαλιά, ο Κωνσταντέλιας προσπάθησε από κοντά να πλασάρει με τη μπάλα να κοντράρει, αυτή έφτασε στον Σβαμπ ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς.

ΝΠΣ Βόλος: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63' Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71' Λούνα), Τρουιγέ (81' Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63' Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46' Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81' Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71' Τάισον), Μπράντον (79' Τζίμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...