20/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.105






19η αγωνιστική Super League 

Βόλος - ΠΑΟΚ - 1-5

Για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε εκτός έδρας με 1-5 τον ΝΠΣ Βόλου ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Δεν ξεκίνησε καλά το ματς ο Δικέφαλος, οι γηπεδούχοι έδειχναν να είναι καλά διαβασμένοι, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία τους, όμως στο 22' ο Ντεσπόντοφ με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ!

Στο 28' ο Μύγας σκόραρε για κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά σαν οφ σάιντ! Δόθηκε οφσάιντ στον Μωραίτη ο οποίος ήταν μπροστά από τον Μύγα και επηρέαζε τη φάση.

Στο 35' το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπράντον και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ο Μουργκ πέτυχε με ωραίο σουτ το 0-2! Η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά από το μέτριο πρώτο 45λεπτο βελτιώθηκε στην επανάληψη και στο 52', ο Ντεσπόντοφ σημείωσε το 0-3, μετά από συνδυασμό Μουργκ - Τάισον!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 58' με τον Ντέλετιτς, όμως ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλα να δείξει! Έτσι στο 71' ο Τάισον έκανε το 1-4 και στο 89' ο Τζίμας με ωραίο τελείωμα μετά από εντυπωσιακή κούρσα και ασίστ του Τάισον διαμόρφωσε το τελικό 1-5!

ΝΠΣ Βόλου: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46' Ασεχούν), Λούνα, Τσοκάνης (63' Μπερτόλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (46' Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχηλίδης, Σάστρε, Μεϊτέ (90' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68' Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Μπράντον (76' Τζίμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...