29/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.114


















Super League 20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 2-1

Για την 20ή αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, τα πολά λάθη ήταν το βασικό γνώρισμα της αναμέτρησης, ενώ στο 42ο λεπτό ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε όταν στην κόντρα ο Τάισον βρήκε τον Ντεσπόντοφ και αυτός σκόραρε!

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα,ο Κουλιεράκης σκόραρε με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μουργκ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τερίμ έκανε τρεις αλλαγές και στο 51' με ανύπαρκτο πέναλτι ο Μπακασέτας ισοφάρισε σε 1-1. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είδαν ο VARίστας και ο ρέφερι! Ο Τάισον ίσα που άγγιξε τον Μπακασέτα, ο οποίος επιδόθηκε σε πολύ φτηνό θέατρο!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντεσπόντοφ μετά από εκπληκτική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, σημείωσε το 2-1! Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ είχε τους χώρους για να κλειδώσει το ματς, αλλά στις φάσεις που θα μπορούσε να το κάνει δεν τα κατάφερε!

Στο 86' είχαμε μεγάλη επέμβαση Κοτάρσκι σε τετ α τετ με τον Μλαντένοβιτς και στο 95' το σουτ του Γεντβάι από κοντά πέρασε άουτ! Να σημειωθεί πως ο παίκτης της αθηναϊκής ομάδας θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε νωρίτερα...

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Οζντόεφ (88' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (71' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (78' Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (71' Κωνσταντέλιας), Μπράντον (88' Τζίμας). 

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βιαγιαννίδης (65' Λημνιός), Ούγκο (46' Μπερνάρ), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι (88' Βιλένα), Αϊτόρ (46' Τσέριν), Κώτσιρας, Αράο, Γιερεμέγιεφ (46' Τζούριτσιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...